Szerkesztővita:FruzsimoziDirector

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Üdvözlet[szerkesztés]

Üdvözlet! Üdv a Magyar Wikipédiában! Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a Segítség! lapokon, akkor a portán vagy a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára! Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon. A vitalapokon így írhatod alá hozzászólásaidat: ~~~~. Sok sikert és jó szerkesztést!

--DHanak :-V 2005. június 9., 17:26 (CEST)

Wiki, Wikipédia:Szerkesztői lap[szerkesztés]

Csak azért nem volt értelme regisztrálnod, hogy vandálkodjál. Légy szíves, mellőzd a lapok tartalmának felülírását. (És legfőképpen ne jogsértő tartalommal!)

Kösz,

--DHanak :-V 2005. június 9., 17:30 (CEST)

Életrajzi lapok[szerkesztés]

Olvasod ezeket az üzeneteket egyátalán?

Kérlek, mielőtt újabb életrajzi cikkeket gyártasz, nézz körül egy kicsit, hogy hogy is néz ki egy ilyen cikk, mert sok munka a formázatlan, rendezetlen szövegeidet gatyába rázni. Jó lenne, ha eleve a megfelelő formában születnének.

Kösz,

--DHanak :-V 2005. június 9., 19:51 (CEST)

Bármily meglepő, szegény Edward Furlongot nem Edward furlongnak hívják és ez bizony a többiekkel is így van. A helyesírás persze csak az egyik gond. Amúgy magatoknál vagytok? Annyi ingyenes tárhely van, ahová gond nélkül fel lehet pakolni anyagokat és a kutya se nézi, hogy értelmes vagy jogsértő-e. Miért pont a Wikipédiát néztétek ki magatoknak? Vagy olvasni nem tudtok, csak a Ctrl-C/Ctr-V betűkombinációt használni? -- Serinde 2005. június 9., 19:55 (CEST)