Szerkesztő:WikiHuns

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Éljen a magyar wikipedia :)! 2018 szeptemberében csatlakoztam a wikipedia szerkesztői táborához. Amikor kedvem és időm engedi szeretném a magyar nyelvű oldalak számát növelni, hogy minél több információ legyen magyar nyelven is elérhető a wikipedián. Igyekszem, -ahogy belejövök a szerkesztésbe -egyre több oldallal gazdagítani az enciklopédiát. Ha tudom és jut rá időm legalább havi egy lapot összehozok.

Nem vagyok mérges, ha valaki, kijavítja, átszerkeszti az általam felvitt tartalmakat, ha mindezt építő jelleggel teszi! Kérlek ne rombold le mások munkáját!

Eddigi lapjaim >

WikiHuns

Nemzetiség magyarország Magyar
Regisztráció 2018 szeptember
Elérhetőség vitalap
Tevékenység
Tevékenység Szerkesztés
Userboxok
Rotating earth (Very small).gif
E szerkesztő a Föld bolygó lakója.
hu
E szerkesztő anyanyelve a Magyar nyelv.
Google 2015 logo.svg
E szerkesztő főként Google keresőt használ.

Főbb állomásaim[szerkesztés]

A magyar Wikipedia hibái[szerkesztés]

Alább azon hibákat sorolom fel, amelyekbe eddigi munkám alatt botlottam.

  • A programok képernyőképeinek méretkorlátja túl kicsi :(!
  • A multimédiás tartalmak feltöltése nehézkes, sokszor szigorúbb korlátozásokat alkalmaz, mint amit a hatályos magyar jogszabályok megengednek. Ez nagyban nehezíti a minőségi cikkírást :(!
  • A külsőleg linkelt multimédiás tartalmak erősen diszkrimináltak, ami igencsak nehezíti a szerkesztők munkáját a releváns hivatkozások létrehozásában :(!

Azon leszek, hogy javuljon a helyzet, bár eddigi tapasztalataim szerint ez igen küzdelmes dolog.

A web nem papír. Nem sújtják a papír alapú médiák korlátjai. Éljünk az internet a web és a html5 adta lehetőségekkel, amelyek mindent megadnak arra, hogy korlátok nélkül szabadon közvetíthető legyen a tudás mindenki számára!

Ez a Wikipédia egyik szerkesztőjének bemutatkozó lapja, nem Wikipédia-cikk.

Ha ezt a lapot nem a Wikipédián olvasod, akkor egy tükrözést látsz. Légy tudatában annak, hogy a lap elavult lehet, és hogy ezen szerkesztőnek valószínűleg nincs kapcsolata a Wikipédián kívül semmilyen más, ezt a lapot tartalmazó weboldallal. Az eredeti szerkesztői lapot a https://hu.wikipedia.org/wiki/Szerkeszt%C5%91:WikiHuns címen találod meg.

Wikimédia Alapítvány