Szerkesztő:SzakiLaci

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Nevem Szakmári László > innen a SzakiLaci, inkább műszaki mint kőkorszaki. Születtem 1975 április 05-én Budapesten. Kiskoromban Németül és Oroszul tanultam, a németet még mindig szinte anyanyelvi szinten beszélem de az oroszt már teljesen elfelejtettem. Később jött az angol, sőt felvettek az ELTE-re angol számítástechnika tanári karra... de nem az lett belőlem.

Óvodás koromtól tanultam zenét, éneket. (furulya, tangóharmonika, zongora, hangképzés) Kórusokban basszbaritonként turnéztam, 100 éves fúvószenekarban harmonikáztam.

Kiskoromtól érdekelt a programozás, bár elsőként csak a házi videónkat... de később általános iskola 7-8. osztályban már komplett számlázó programot készítettem az akkori Amiga500-as PC-men. Eddigi életem során több ezer számítástechnikai problémával találkoztam és oldottam meg. Voltam informatikus, statisztikai elemző, villanyszerelő, orvosi műszertechnikai fejlesztő, intelligens épület tervező és kivitelező, multicégnél informatikai igazgató, fodrász. Ám mostanra már csak saját vállalkozásomnak élek, ami főként a vendéglátás-informatikára korlátozódik.