Szerkesztő:Ryzsy

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
egy aprócska kalapocska, benne csacska macska mocska

Bemutatkozás[szerkesztés]

1982-ben született éves szentendrei férfi vagyok. Hétköznapjaim nagy részét két dolog, az egyetemi munkám és a filmek teszik ki. 2006-ban befejezve egyetemi tanulmányaimat 2007 óta a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán dolgozom a felnőttképzésben. Legszűkebb kollégáimmal az egyetem háttértevékenységének szervezését végezzük. Az én munkám kulcsszava a pályakezdés. Karriertanácsadóként, a Karrier Iroda[1] vezetőjeként a diákok segítségére vagyok pályakezdésükben, amely egy rendkívül komplex és sokszínű munka, szerencsére a diáksággal együttműködve.

Ugyanakkor fontos szerepet tölt be az életemben a film is; egyetemi éveim után, 2006-tól alapítója és főszerkesztő-helyettese vagyok a filmtekercs.hu[2] portálnak, ami a huszonévesek kedvelt mozimagazinja. Ma egy 20 fős szerkesztőség vezetése igen izgalmas, sokszor fárasztó feladat. Erről picit bővebben olvashat hamarosan a Filmtekercs menüpontban.

Hobbim így aztán a mozi is. Szeretek moziba járni vagy többedmagammal filmet nézni, városunkban filmklubot[3] is szervezek. Szeretem a sportokat is, kedvencem a tenisz és a kézilabda; mifelénk az olimpia pirosbetűs ünnep. De szeretem az irodalmat és a zenét is, szerkesztek még weboldalakat, de készült már plakátom is megrendelésre (állítólag jó a grafikai érzékem). Sokgyerekes családban felnővén társasági embernek vélem magam, gyakran vagyok emberek (sok ember) között, fontos számomra mások társasága.

Születésemtől fogva mozgássérült vagyok, kerekesszékben élek. A fentiekből talán kitűnik, hogy mindig törekedtem - és törekszem ma is - a minél teljesebb életre. Igyekszem úgy élni, hogy másoknak is fontos legyek, és én is jól érezzem magam a bőrömben. Köszöntem eddig és köszönöm ezután is ehhez a segítséget mindenkinek: elsősorban szüleimnek és családomnak, de minden barátnak, ismerősnek, úton szembejövőnek is.

Portálok[szerkesztés]

  • film Filmportál • összefoglaló, színes tartalomajánló lap
  • zene Zeneportál • összefoglaló, színes tartalomajánló lap

Lábjegyzet[szerkesztés]