Szerkesztő:Molnár Lilla/próbalap

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Molnár Lilla Kép =
Életrajzi adatok
Születési névMolnár Lilla
Született1999február 8. (25 éves)
Gyöngyös
Nemzetiségemagyar
Foglalkozásamodell
[http://molnarlilla.com Molnár Lilla Kép = weboldala]

Molnár Lilla (Gyöngyös, 1999. február 8. –) magyar divatmodell.

Gyermekkora[szerkesztés]

Tanulmányait az Gyöngyössolymosi Nagy Gyula Katolikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában, illetve a Szentendrei Ferences Gimnáziumban végezte. Gyermekkorát szülői házában Gyöngyöshalászon töltötte, majd édesanyjával Szentendrére költözött. Itt a fotózás lett a hobbija. Fotós iskolai képei alapján fedezte fel egy fotóművész 2016-ban, így kezdődött pályafutása.

Pályafutása[szerkesztés]

2015 év végén, 16 éves korában indult karrierje, ekkor „fedezték fel”. A következő évben debütált a Schön Magazin-ban, ahol a világhírű fotóspáros Chuando&Frey [1] készített róla sorozatot "when doves cry" címmel.

2017-ben a Fornetti kampányban az ország egész területén óriásplakátokon mosolygott le ránk, majd számos divatmárka ruháit mutatta be. Még ebben az évben felvették az IMG Modellügynökséghez, szerepelt a Vogue ausztrál kiadásában, és a Harper's Bazaar,PM és a Glamour lapjain is. Lilla a kifutón 2018 szeptemberében, a London Fashion Week alkalmából debütált, a Burberry „képviselőjeként”. A nemzetközi divathéten már korábban is részt vett.

2017-től számos felkérést kapott különféle magazinoktól, szerepelt az ausztrál Vogue, a szingapúri Harper's Bazaar, és számos divatmagazin oldalán Magyarországon, Londonban, Tokióban, Szingapúrban és Ausztráliában.

2018-ban a Burberry exkluzív szerződést írt alá vele.

  1. www.chuandoandfrey.com