Szerkesztő:Math/Gubb

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

figyelmeztetes:

[[1]]

[[2]]

szemelyeskedesek:

Ellenzem - amíg a fenti urakból álló Kádár-Aczél-Goebbels-Blackmore kommandó aktív ebben a projektben, ebből sosem lehet elfogulatlan és jó szócikk. Telitalálat Felügyelő 2005. július 18., 14:59 (CEST)

[3]


"Én inkább a vécé lehúzásához hasonlítanám az itteni gyakorlatunkat. Az utókor tisztasága, fekáliamentessége érdekében. Az önálló egyéniság szócikk még iskolaújságba sem menne el mellesleg. Telitalálat Felügyelő 2005. június 29., 12:14 (CEST)"

[4]


A [ személyeskedés törölve m ] ismét csak érdemi válasz nélkül. Mellesleg tautológia (a filozófiában) olyan kijelentés, ami nyilvánvalóan igaz. Hogy egy axiómát hogyan vezessek le - lévén az axióma az, amit nem vezetünk le - ezt nem tudom hogy gondolod. Valóban csúnya dolog (a te szempontodból pedig szerencsétlen) magasról úgy lepuffanni, hogy talppal a te fejedre érkezem .... (tarzanüvöltés) Telitalálat Felügyelő 2005. július 20., 22:33 (CEST)


Pontosítok, normálisan viccelni azért lehet vele (ld. R. Begnini filmjét). Ahogy a Jézus-témakörrel is (Brian élete). Viszont visszaélni vele és rágalmazásra használni, az egyik legsötétebb komcsi taktika. Telitalálat Felügyelő 2005. június 28., 11:23 (CEST)

[5]"Én is sajnálom hogy te mész el (főleg, hogy kezdett köztünk valami megegyezésféle kibontakozni), szerintem IGének kellene elgondolkodnia inkább, hogy most már a saját barátaival is összeveszett. Valóban látható, hogy micsoda ámokfutást végez itt a Wikipédiában, hogy semmiféle kompromisszumra (és ezáltal közösségi tevékenységre) nem képes; és valóban meg kell kérdőjeleznünk, hogy ép ítélőképességgel rendelkezik-e. Telitalálat Felügyelő 2005. augusztus 1., 09:34 (CEST)"

[6]


"A goebbelsi propaganda kifejezést pusztán méltányosságból, sértő volta miatt kerülöm, nem azért, mintha nem tartanám igaznak. De aki rendszeresen folytatja, arra mit mondhatnék? Csupán indokolt esetben használtam. Telitalálat Felügyelő 2005. július 16., 13:51 (CEST) "

[[7]]": Izé ... ennek a hozzászólásnak az érvértékét inkább nem is minősítem (nehogy én is személyeskedni kezdjek), mindenesetre [ személyeskedés törölve m ], főképp deklarálnod magad (az én definíciómnak mindenesetre nem felel meg). :-)) Telitalálat Felügyelő 2005. július 21., 14:50 (CEST)"

[8]


"Igen, te leszel a következő valószínűleg. Az első kellett volna legyél. De ami a lényeg: a D szankció tipikus terrorista érvelés. "Nem mi voltunk a robbantás által megölrt emberek gyilkosai, hanem azok, akik miatt a robbantásra rákényszerültünk." Tehát gondolom, senki nem fog bedőlni neki, csak a terroristaretorikára hajlamos vagy vevő emberek. Telitalálat Felügyelő 2005. augusztus 1., 15:54 (CEST) "

[[9]]


"Ez itt nem a kisdobos őrs, hogy ... áh, nem is folytatom, személyeskedés nélkül nem tudom leírni a dörgedelmet. Kérésre bárkinek megírom levélben, mik a további gondolataim. Telitalálat Felügyelő 2005. augusztus 4., 15:29 (CEST) "

[[10]]"Egy (többé-kevésbé pontos) idézettel válaszolnék a A Gyűrűk Ura Gandalf-jának szájából: "Hazugság? manipuláció? Ez a szó túl sokszor hagyja el a szádat, Kígyónyelv Uram." Gubb 2005. június 3., 10:26 (CEST) " [[11]]"Homo Sapienst ismerem valamennyire fórumokról, vélhetően nem azonos IGével, bár nézetei hasonlóak (a különbség az, hogy HS valóban sapiens, értelmes ember; más szerkesztőkkel ellentétben). Kérd inkább az User:AAAteista nick megvizsgálását, mert erős a gyanú, hogy ő nem önálló egyéniség, hanem Önálló Egyéniség. Gubb 2005. szeptember 14., 09:20 (CEST)"

[[12]]


"És mit gondolsz, miért nem úgy kezelünk, mint tudós szakembert? Miért kezeljük NZs-t ellenben, illetve az ex-gimnazista Mathae-t tudós szakemberként? Nyilván lehet hozzájuk hasonlóan is viselkedni, és akkor akkor is tudós szakemberként kezelnek, ha nem vagy az. Bizony, ezekben az emberekben, akik életkora fele a tiednek - már ne haragudj - fele annyi infantilizmus van, mint azokban a harminc éves "felnőtt" emberekben, akik állandóan cirkuszolnak. Fasisztázni, bolsevikozni, népirtást kiáltani nem kell tudós szakembernek lenni. Ezt például én ugyanúgy meg tudom csinálni, tehát ez a tevékenységetek teljesen fölölsleges. Cikket írni, elismerem, már nehezebb. Gubb ✍ 2005. szeptember 14., 10:03 (CEST)"

[[13]]

": Rendben, de annak említését nagyon hiányolom, hogy militáns ateisták. Gubb 2005. szeptember 22., 09:05 (CEST)" [[14]]

"Én nem vagyok megelégedve teljesen a cikkel. Elfogult, ismét hosszas bekezdésekben tárgyalja Antifinnugort (mintha még mindig ő lenne a bajaink okozója), ellenben egy büdös szóval sem említi, hogy házi trolljaink mindegyike szdsz-közeli militáns ateista. Egyszóval gyak. mellébeszélés. Gubb 2005. szeptember 22., 08:53 (CEST)"

[[15]]


"én úgy látom, egyszerűen kevés vagy hozzá, hogy felfogd, amit mondok. " [[16]]


"Szándékodban áll helyremenni, elcsöndesedni, magadba mélyedni, vagy folytatni kívánod egyszemélyes háborúdat ellenem? Mert annak valószínűleg az lesz a kimenetele, hogy figyelmen kívül fogom hagyni fontoskot-kod-kod-kod-kodó okotkotkotkodásodat "

[[17]]


" értetlenkedő, elfogult, ellenséges érzelmeket tápláló, törlési militáris ateista."

[[18]]

"Az a különbség, hogy az szdsz netpártban és az ateista egyházban hozzá hasonló félőrültek vannak, itt meg normális emberek." [[19]]