Ugrás a tartalomhoz

Szerkesztő:Martinwilliams123/próbalap

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Martin Williams

[szerkesztés]
Martin Williams
Született1975március 23. (49 éves)
Los Santos (San Andreas),
 USA
Nemzetisége Amerikai
Szolgálati ideje1995 - Napjainkig
RendfokozataSergeant
EgységeHigh Speed Interception Unit
CsatáiAfganisztáni háború
KitüntetéseiLifesaving Award
Purple Heart Award
Humanitarian Award
RokonaiAdam Williams

Martin Williams aláírása
Martin Williams aláírása

Martin Williams (Los Santos, 1975. március 23. – ) amerikai Sergeant a mindennapokban, az újonnan alakult High Speed Interception első tagja, az Afganisztáni háborúból leszerelt katona. Családja hátrahagyta, majd gyámhoz adták. 8 évesen elszökött onnan. Egyedül nevelkedett egy erdő széli faluban: Blueberryben. Itt találkozott Carlos Osorio-val, aki egy közeli faluban Dilimore-ban lakott. Martin őt tekintette apjának. Tőle tanult meg írni és olvasni, később számolni is. Az iskoláit nagyon későn kezdte el. A körzeti általános iskolába járt ahol nem is tanult, hisz Carlos mindenre megtanította már. Egy éven belül osztályozó vizsgára jelentkezett. Ezt sikeresen letette és már csak egy éve lett hátra a gimnáziumi előkészítőből. Ezek mellett spanyolul kezdett el beszélni, ezzel is kifejezve az 'apja' felé tartó tiszteletét. A gimnáziumba sikeres felvételt nyert. Ekkor már folyékonyan beszélt spanyolul és angolul. Ekkor határozta el, hogy egy nap majd rendőr lesz. A gimnáziumba tudta meg, hogy van egy testvére akit Adam Williamsnak neveztek. A gimnázium után továbbtanult majd a jelentkezését az egyetemre el is fogadták. Igaz nem oda ahova szerette volna. Fizikai állapota miatt nem egy rendőrségi akadémiára jelentkezett.


Életpályája

[szerkesztés]

1975. március 23-án született munkás családba Martin Williams (1936–1999) és (leánykori nevén) Scarlett Morgan (1943–1998) gyermekeként Los Santosban. Családja elhagyta, míg testvérét felnevelték. Nyolc éves koráig gyámhoz került, ahonnan megszökött. Találkozott Carlos Osorio-val aki felnevelte őt. Martin az apjának tekintette őt. Az általános gimnáziumi előkészítőt két év alatt végzi el. A gimnáziumban kicsit megszenved a tanulással, de ez idő alatt több nyelven is megtanul. Folyékonyan beszél spanyolul és oroszul.

A gimnázium után Michigani Egyetem hallgatója lesz. Itt jól érzi magát, kicsit Carlos is fellazulhat, hisz Martin sportol és kiválóan tanul, mind ezt azért teszi, hogy rendőr lehessen. A tanulmányi ösztöndíjjakból eltartja magát, és Carlosnak is tud haza küldeni. Eljött egy fontos nap Martin életében, a diplomaosztó. Carlos nagyon csinosan érkezett, de nagyon csinosan is távozott. Meghalt. Martin, ezt csak a diplomaosztó után tudta meg. Napokig böjtölt és lelkileg zilált állapotba került. Ennek ellenére belevágott az álmába. Jelentkezett a San Andreas Sheriff's Department kötelékébe. A nyolclépcsős teszt nagyon nehéznek bizonyult, ám Martin megcsinálta. És sikeres felvételt nyert a(z) SASD kötelékébe.