Szerkesztő:Hankerchew/próbalap

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából


Kerezsi Henrik Bálint[szerkesztés]

Kerezsi Henrik Bálint
Született2007március 18. (17 éves)
Ismeretlen, Sopron
NemeFérfi
MűvészneveHenrique
FoglalkozásaCyber Security
SablonWikidataSegítség

Kerezsi Henrik Bálint egy híres linux felhasználó. Sokan azt mondják hogy egy földönkívüli. Születésének éve 2007, de egyes források ezt vitatják. Születésének helye ismeretlen.

Élete[szerkesztés]

Születésének körülményeiről kevés információ áll rendelkezésre, azonban azt tudjuk, hogy mutáció révén felettébb magas intelligenciával rendelkezik.

Élete korai éveiben már felkeltették a figyelmét a különböző matematika és fizika példák. Legjobban a cyber security foglalkoztatta.

Általános iskolai tanulmányait 2013-ban kezdte a Soproni Hunyadi János Evangélikus Általános Iskolában. Tanárai hamar felfigyeltek intelligenciájára, és szörnyű humorérzékére. Nagyon sok tanulmányi versenyen vett részt, mindegyiken maximális pontszámot ért el. Szülei online kurzusokra küldték, hogy elősegítsék karriere építését.

Középiskolai tanulmányait a Soproni Széchenyi István Gimnáziumban folytatja a 9.D osztályban. Tanárai és diáktársai furcsa léte ellenére is befogadták a közösségbe. Ekkor kialakult a fizika, matematika, biológia, angol nyelv, történelem, irodalom, testnevelés, gépírás, földrajz, vizuális kultúra, kémia, ének iránti érdeklődése. Azonban leginkább a Digitális Kultúra tárgyát szerette meg. Ez nem véletlen mivel, nagy érdeklődést mutat az informatika és cyber security világa iránt.

Munkássága[szerkesztés]

Karrierjét weblapszerkesztéssel indította be többek között ő készítette a GeoNight egyik aloldalát. Rendszeresen végez biztonsági ellenőrzéseket különböző weboldalakon.

Érdekességek[szerkesztés]

Több becenevet is visel például földönkívüli vagy Sheldon.

Egy szerencsétlen napon egyszerre kettő közepes értékelést kapott fizika tantárgyból. Ez többek között azért is megrázó, mivel egész eddigi életében csak jeles és ritkán, jó értékeléssekkel rendelkezett.

Több újságcikk is készült munkásságáról. [1]

Szabadidejét cyber security tanulmányozáson kívül rettentő faviccek gyűjtésével tölti, amit gyakran megoszt diáktársaival.



  1. Soproni Téma - Hobbija a kiberbiztonság (magyar nyelven). www.sopronitema.hu. (Hozzáférés: 2022. március 26.)