Szerkesztő:Hajramagyarok/próbalap

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

23 Jaar Alleweder historie[szerkesztés]

23 éves történelem Előtte : 1920 – Charles Mochet négykerekű pedálos autót épít fiának, George-nak, mivel felesége veszélyesnek tartotta a kétkerekűt. Hamar kiderült, hogy a fiuk túl gyors volt minden barát számára, aki rendes biciklivel közlekedett.

1924 – Mochet kifejleszti a Velocart, ahol két ember ülhet egymás mellett. Abban az időben a munkások áldása volt, akik nem engedhették meg maguknak az autót. Az elkövetkező években formailag jelentősen változik a modell, hajtásban nem, marad a tiszta pedálerő. Körülbelül 1000-2000 darab készült belőle.

1933 – Mochet kifejleszti az első fekvő kerékpárt (velo kanapé). A dizájnt csak az 1970-es években fedezték fel újra.

1938- H típusú Velocar. A Velocar pedálos változatának utolsó típusa a 2. világháború előtt és alatt Franciaországban. A Velocar mobilitást biztosított a válság és a háború éveiben, amikor az olaj egyre szűkösebbé vált. Hossza 210 cm, szélessége: 126 cm, súlya 80 kg, fa karosszéria, acél alváz. Első felfüggesztés: laprugók, hátul nincs felfüggesztés. Hajtás a hátsó tengelyen, 4 sebességes váltón keresztül.

1980 – Carl-Georg Rasmussen (Dánia) megépíti az első Leitrát, sikeres velomobil. A Velocarhoz hasonlóan ez a velomobil egy alvázból (egy önállóan is vezethető tricikliből) áll, karosszériával (az áramvonal, amely több részből és egy kis szövetrészből áll, így a versenyző kinyújthatja a kezét , akkoriban dán jóváhagyás szükséges volt). Hossza: 195 - 205 cm (a kerékpáros lábhosszától függően), szélessége: 98 cm. Magasság: 120 - 140 cm (a kerékpáros magasságától függően). Súly: 18 - 20 kg burkolat nélkül, burkolattal és tartozékokkal: 28 - 30 kg, terhelés: 100 kg, csomagtér: 100 liter. Kerékméret: 406 mm (20"), első felfüggesztés szénszálas tekercsekkel, hátsó felfüggesztés. Fékek: dobfékek vagy hidraulikus dobfékek. Ülésmagasság: körülbelül 30 cm a talaj felett. Az áramvonalas három méretben és egy áramvonalasabb sportváltozatban is elérhető 170-190 cm közötti emberek számára.


Allemeder - az alumínium velomobil .

1985 – Az első Allewedert Bart Verhees érettségi projektnek tervezte. A prototípus 20"-os első és 26"-os hátsó kerekekkel rendelkezik. Az Alleweder bemutatja az önhordó, áramvonalas formát, amelyhez a meghajtó összes alkatrésze rögzítve van. Ez lesz a kiindulópontja a következő legmodernebb velomobiloknak. Képek: Emberi Erő Fesztivál Milton Keynes 1985 1986 - Az első fotó Verhees saját építésű velomobiljáról a HPV magazinban:


"A dongeni HTS-er Bart Verhees egy alumínium triciklit épített, némileg az angol Windcheetah ihlette. Bart azonban úgy gondolta, hogy ez sokkal kényelmesebb lehet, és gyönyörű felfüggesztési rendszert hozott létre mind az első, mind a hátsó keréken, és megépített egy áramvonalas, nagyon egyedi módon. A használt ofszet lemezek becsomagolása a szélek mentén lévő ékek kivágásával, hogy ragasztható ajkakat hozzanak létre.Az előre mintára szépen kivágott lemezeket a megfelelő típusú ragasztóval a fa belső kerethez ragasztották , melynek eredménye egy gyönyörű atromline pakolás. Bart egy kivehető szélvédőt is tervezett kézi működtetésű ablaktörlővel. Az első kerekeket is offset lemezekkel zárták, a hátsó kereket pedig "aero" húzták szemeteszsákkal... beszélj a Low Budgetról! Bart az egyetlen, aki a bejelentőket is megerősítette."

Forrás: HPV news 1986

1987 - Az akkori Eurobajnok Verhees HPV-je 1992 - Az első Flevobike Allewedereket (FAW) szintén Bart Verhees tervezte. Titus van de Brink később gondoskodott az újratervezésről van de Alleweder Egy készletben árulják fl .



- A Flevobike megnyeri a 365 napos BIETSprijs-t az Allewederrel. "A 10. évforduló tiszteletére a Fiets magazin úgy döntött, hogy 25 000 NLG díjat oszt ki ezért a "365 napos kerékpárért". A szervezést az Eindhoveni Műszaki Egyetemmel közösen vállalták fel. A résztvevőknek először saját magukat kellett besorolniuk. 35 km egy óra alatt, majd pontokat adna: 1 használhatóság minden időjárási körülmény között, 2 általános vezetési jellemzők, 3 használhatóság a forgalomban, 4 kényelem, 5 sebesség, 6 teherbírás (min. 15 kg / 80 liter), 7 karbantartás és javítás, gyártás 8. Továbbá a gyárthatóságért szakmai zsűri pontokat adott 1993. március 17-én a 35 km-t a DAF 2,1 km hosszú ovális tesztpályáján, St. Oedenrode-ban vezették le A 26 résztvevő közül mindössze kilencen jutottak tovább a sebességkorlátozás."

Forrás:Henk Zwols fekvőkerékpárjának története Hollandiában

1994 - A Flevobike 120 Alleweder készletet árul.

1997 – A FAW-t a C-Alleweder váltotta fel, amelyből 20 darabot a Flevobike értékesít. Műszaki adatok standard változat:Hosszúság: lovas 165 cm-től 200 cm-igHosszúság: 247 cm, Szélesség: 76 cm (első kerekek), Magasság: 96 cm (fő légterelő), Súly: 26 kg. Ülésmagasság: 22 cm, Konzol magasság: 40 cmKerekek száma: 3, Tengelytáv: 121 cm, Nyomtáv: 70 cmElső kerekek: 20” 406, alumínium felni, Gumiabroncs Vredestein monte carloHátsó kerék: 20” 406, alumínium felni , Gumiabroncs Vredestein monte carloGears 24 váltó, Comandeur Sachs powergripElső fék SA dobfék, hátsó fék Opció






Első felfüggesztés Acélrugó, súrlódáscsillapító, Hátsó felfüggesztés Acélrugó, súrlódáscsillapító Küllők rozsdamentes acél spk. 13 V. / spk. 14 A. Festék + szín Autófesték Anyag Karbon, kevlár, epoxi Ára va. Fl. 9500,-

1998 - A Verhees Alleweder továbbfejlesztett változatban érkezik a piacra. Kép: az eredeti hirdetés 1998. 15-30 (?) eladó. kép: a Verhees Alleweder, az oldalnézet felett, alatta a FAW Allewederrel való összehasonlítás A jövedelmezőség hiánya a modell eladásához vezet. 1998 - A Flevobike körülbelül 500 Allewedert adott el 1993 és 1998 között, amelyeknek körülbelül 90%-a készletként.




78 szám az anyaglistán, kivéve a rögzítőanyagot és természetesen a mellékelt 1720 popszegecseket is... Kép: Flevobike Alleweder Serie II Kép: keresztmetszet FAW Alleweder - Flevobike 1994. 05. 2. Kép: felülnézet FAW Alleweder - Flevobike keltezés : 1994. 07. 2. Kép: FAW - a lemezek számozása 1. rajz - Flevobike - dátum ismeretlen Kép: FAW - a lemezek számozása 2. rajz - Flevobike - dátum ismeretlen 1999 - Tempelman átveszi a C-Alleweder gyártását 1999. július 1-jén, és a modellt "Limit" néven árulja a következő mottóval: "Az ég a határ, a határ az ég magasan teljesít." 1999. október 16-án, szombaton átadták az első Limitet új tulajdonosának.








Képek: az eredeti 2000-es hirdetés fölött, a 71-es résztvevő alatt a cikluslátás során 1999 - A Flevobike leállítja a FAW gyártását, abban az évben 50 darabot adtak el. Velomobiel.nl (akkor a J&S Bicycle Services)

átvette az Alleweder jogait a Flevobike-tól, és karbantartást, javítást és (alternatív) alkatrészeket biztosít. Kép: eredeti hirdetések 1999-ből , 2000 alatt és felett - Nico Pluimers (NPC) átveszi a Verhees Allewedert:


"Az "Alleweder" októbertől újra gyártásba kerül. Majd a Bart Verhees által tervezett (tárcsafékes) verzióról lesz szó. Hosszú kihagyás után ismét eljött az idő. Az NPC (Nico Pluijmers Creaties) rendelkezik a gyártási jogokat vásárolt Bart Verheestől, és nagyon várja az Alleweder gyártását. Az NPC a holland és a belga piacok gyártásáért felel. A hennefi Lohmeyer cég mindent megtesz az Alleweder németországi újraindításáért. Megkötötték a megállapodásokat és minden készen áll a sikerhez."

2001 - Az NPC befejezte a továbbfejlesztett Verhees Allewedert: "- A tárcsafékeket hidraulikus működtetésű dobfékekre cserélték.

- A saját gyártású kerekeket és agyakat drótkerekekre cserélték - Új rugóstagot fejlesztettek ki. - A hátsó kerék mindkét oldalon felfüggesztett - A kormányrudat a kerékív bal és jobb oldalán kormányfogantyúkra cserélték. Ez tágas és ingyenes belépőt eredményezett. Ez egy nagyon nyugodt ülőhelyzetet is teremt. A karfákon lévő kezekkel simán és simán kormányozhat. A mellkas és a karok szabadok, ezért az emberek kevésbé fognak izzadni. - A vezérlés kábelekkel működik. Kábeltörés miatt nem lesz kormánytalan az Alleweder, mert dupla kormányzás került beépítésre.Ha a bal oldali kormánykar kábele eltörik, akkor is a jobb oldali fogantyúval lehet kormányozni és épségben hazaérni. - A hátsó kerékbe 3 x 7-es sebességváltó agy van felszerelve. A 21 fokozat optimális hajtást biztosít. - A villanymotor felszerelése az egyik lehetőség. - Az Alleweder szállítási ideje négy és hat hét között van, és ára 6500 NLG. - További 2500 NLG jár hozzá egy villanymotor felszereléséért." Kép: az eredeti hirdetés felett 2001-ből, alatta NPC Allweders, szintén egy 2001 ad 2001 – Alligt átveszi az NPC Alleweder irányítását.


Az Alligt 2001. május közepe óta építi és értékesíti a Bart Verhees tervező által készített komplett Allewedert. Alligt ehhez szerezte meg a licencet Bart Verhees-től, és mindent, ami az Allewederrel kapcsolatos, átvett Nico Pluijmerstől, az NPC-től. Az Alligt birtokában van az Alleweder építőkészletének építésére és értékesítésére vonatkozó engedély. Ezt a licencet a Velomobiel.nl, az a cég adta, amely megszerezte az Alleweder építőkészletének jogait a Flevobike-tól. Korábban Bart Verheesnek csak a teljes Allewederhez, Flevobike-nak pedig az Alleweder készlethez volt joga. 2001 -es hirdetésből: A megújult Alleweder prototípusa Az Alleweder ára 3500,- A készlet ára 2150,-



Az Alleweder 2001 végétől lesz elérhető. A termelési kapacitás 2 Alleweder havonta. A megújult Alleweder építőkészlete 2002 márciusától lesz elérhető. A készlet tartalma: laza, beállított és kalapált lemezek. Minden laza alkatrész és egy összeszerelési kézikönyv. Kezdetben a laza, összeállított és vert tányérokat már összeállítják Önnek. A készlet csak az Alligttől szerezhető be Den Boschban. Fényképek egy 2002-es hirdetésből, alul és felül Kép: Alligt Alleweder A3 (1) Kép: Alligt Alleweder A3 (2) - USA házépítő 2002 - A Limit gyártása leállt, 12 darab készült. Tempelman fekvő bolt




később összeállítja és eladja a (Flevobike) Versatile velomobilt.

2003 – David Eggleston (USA) elindítja a Velomobile USA-t az AAW és a FAW terjesztésére. A mai napig 3 Alligt A3 és 17 FAW Alleweder (12 készletként és összesen 6 táprásegítővel) kelt el. Kép: FAW 2007-es típus, megnövelt csomagtartóval és könnyebb változattal, mint az eredeti. 2005 ? - De Alligt Alleweder A4 I-es verzió Kép : AAW A4V14 a Cyclevision 2005 során Zandvoortban 2006 - De Alligt Alleweder A4 verzió II .





Hossz: 259 cm (A4) 232 cm (A5) Szélesség: 81 cm (első kerekek), Magasság: 85 cm (Roll Bar), Súly: 31 kg (A4) 29 kg (A5) Ülésmagasság: ?? cm, Konzol magassága: ?? cm Kerekek száma: 3, Tengelytáv: 130 cm, Nyomtáv: ?? cm Fordulókör: 8,3 méter Első kerekek: 20” 406, alumínium felni, Hátsó kerék: 20” 406, alumínium felni, Marathon plus gumik a Schwalbe-tól. Fogaskerekek V24 = Sachs 3*8 agy/váltó kombináció, V14 = Rohloff hajtóműagy Első fék SA dobfékek, hátsó fék Opció Első felfüggesztés McPherson rugóstag, hátsó felfüggesztés gumirugóblokkok. Küllők rozsdamentes acél Anyaga: Alumínium Tartalma: akkumulátor világítás, 2 tükör, fejtámla és bukócső Alleweder a4 vagy a5 V14 (Rohloff hub) 4495,- Alleweder a4 vagy a5 V24 (3 * 8 hub) 3595,-

2008 - Az Alligt Alleweder A6 (műanyag módosított A4-es alvázon) Súly: 34 Kg Hosszúság: 245 cm Szélesség: 82 cm Magasság: 95 cm Ár: 4695,- 3 * 8 kerékagy szabvány, egyébként: 8 (+95,--) vagy 14 (+795,--) sebességváltó agy) Inolált első lámpa és Sigma akkumulátor Standard sárga színben. Egyéb színek felár ellenében Vitorla 120,-- Műanyag borító kb. 300,-- (egyedi kivitelezésű) A fotó az egyetlen prototípus frissítésről készült: Dietrich Lohmeyer e-mailben: "Hamarosan vászonborítót ajánlunk, később kínálj egy tetőt poliészterből." Az 1985 és 2007 között épült Allewederek számának hozzávetőleges becslése:



Flevobike Alleweder (NL) 600 + Verhees Alleweder (NL) 030 + NPC Alleweder (NL) ??? + Alligt (NL) / Lohmeyer (DE) A3/A4 113 + Velomobile USA (USA) 020 = összesen 763 darab


(ideiglenes vázlat verzió.. ) ÍRTA: ALLEWEDER 086 , 20:45 4 MEGJEGYZÉS: Gerard mondta Csodálatos áttekintés! :-) Az Alleweder blogomon már régóta van egy oldal, aminek a címe: "Az Alleweder története (következő oldal)". Szóval időhiány...

Csak egy linket teszek a blogomból erre a gyönyörű oldalra!

Üdvözlettel :

Gerard Poels www.knurft.net

2007. DECEMBER 20. 8:44 – mondta Dave Brown Kiváló Alleweder történelem. Nagyon élveztem olvasni. Látom, sikerült felhasználni a két velomobilról I közzétett fényképeket, amelyeket Luciano, egy nagyon kedves holland úriember és velomobilista segített nekem Hollandiából szállítani, hogy szemléltesse a Verhees alleweder és a Flevo alleweder közötti különbségeket. Köszönjük, hogy kitűnően hozzájárult a velomobil általában és az Alleweder fejlesztésének dokumentálásához. Dave Brown Stevenson Ranch, Kalifornia, USA

2008. DECEMBER 24-ÉN 13:02-KOR – mondta Dave Brown Kiváló történelem Alleweer. Nagyon élveztem olvasni. Látom, hasznos lehet a két velomobilról közzétett fotóm, amit Luciano, egy nagyon kedves holland úriember és velomobilista segített nekem Hollandiából szállítani. A két kerékpár jól szemlélteti a Verhees alleweder és a Flevo alleweder közti különbségeket, miután lovagoltam és összehasonlítottam a kettőt, sokkal jobban szerettem a Flevo Allewedert, és úgy döntöttem, hogy eladom a Verhees változatot. Általánosságban köszönjük a velomobil fejlesztés és különösen az Alleweder dokumentációjához nyújtott kiváló hozzájárulását. További fényképeket láthat Flevo Allewederemről: http://www.flickr.com/photos/ninobur/ Üdvözlettel, Dave Brown

2008. DECEMBER 24-ÉN 13:10-KOR Ismeretlen mondta Sziasztok sajnos csak németül tudok.Van egy ilyen AW-m ott fent a halakkal, a színe is kijöhetne. Csak az enyémnek van az oldalán roadrunner. Ebből hány épült? Van valahol több kép róla? Alkalmanként szerettem volna megjavítani az enyémet, és lenne néhány információ a motorról. Üdvözlettel: Bernd Weinland

2021. FEBRUÁR 8-ÁN 23:30-KOR

Szerkesztő:Hajramagyarok/Velomobile IT[szerkesztés]

Szerkesztő:Hajramagyarok/Velomobile IT Szerkesztő:Hajramagyarok/Velomobil_de

Szerkesztő:Hajramagyarok/velot_1

Megyei Adatok[szerkesztés]

Velomobil másodlagos értékesítések ()
Sorszám Típus Altípus Gyártási év Gyártási hónap gyártási szám Szín Ajánlati dátum Kötési dátum Ár (Eur) Link elérhetőségi hely megjegyzés 1 megjegyzés 2
1 CabBike 2 27 38817 3800
2 Quest 45 38999 Düsseldorf
3 Alleweder Flevobike 39015
4 Egyedi 54 39015 39023 1300 Bonn
5 Alleweder Flevobike 1150
6 Alleweder 39022 39034 Moers
7 WAW 22 39032
8 WAW 24 36 39011 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/wow-bald-ist-weihnachten.597/ Donaueschingen
9 Alleweder Allight 2004 41 39051 39133 2300 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/alleweder-im-angebot-gent-belgien.688/ Visé Belgium
10 Go-One 3 2006 39046 39051 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/go-one-zu-verkaufen-verkauft.682/ Mainz
11 Quest 45 2006 1 144 39045 39056 5200 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/quest-144-26-bj-jan-06-zu-verkaufen-verkauft.679/
12 Leitra 35 kék 39052 39057 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/leitra-bei-hpv-verkauft.689/ Donaueschingen
13 Alleweder 39084 1800 Hollandia
14 Quest 3x20" 2001 37065 23 39079 39084 4000 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/quest-23-in-der-versteigerung-verkauft.733/ Grootebroek púpos!
15 CabBike 2 piros 39038 3800
16 CabBike 2 piros 39086 3800
17 CabBike 2 21 39095 39103 2500 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/cab-bike-21-zu-verkaufen-verkauft.758/ Neukirchen-Vluynban
18 Alleweder 39107 39188 1000 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/fast-ungebrauchtes-alleweder.897/ Hollandia http://www.ligfiets.net/advertenties/index.php3?soort=tekoop#id6887
19 Go-One 2 39105 39109 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/goone2-zu-verkaufen-verkauft.766/ Lustenau
20 Alleweder ligfiets 39109 900 Limmen, Hollandia
21 Quest 2001 7 26 sárga 39107 4460 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/quest-26-zu-verkaufen.772/ wapenveld púpos!
22 WAW 24 17 39315 5400 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/waw-017-zu-verkaufen.720/ Schoonoord, Drenthe
23 CabBike 22 39113 3750 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/cab-bike-nr-22-zu-verkaufen.782/ hamme belgie +rohloff
24 LIMIT Flevobike 39120 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/flevobike-limit-een-carbon-alleweder.790/
25 Leitra Cabrio 39131 3490 Zurich
26 CabBike 2 2004 57 39131 39161 3150 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/dann-eben-cab-bike-nr-57-mit-powerbox-gegen-waw-oder-go-one.801/ ; https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/3-jaehriges-cb-mit-pb-jetzt-nur-noch-3150-euro-verkauft.848/ Zurich +rohloff
27 Mango 2004 49 39132 Zaltbommel
28 Alleweder 7 39114 1800 hechtel Belgium flewobike?
29 Quest 2006 fehér 39145 5800 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/quest-aus-2006-nur-850-km-verkauft.826/ Antwerpen 26"
30 WAW 8 39149 5000 Temse +rohloff
31 Quest 2004 8 106 39209 39216 5350 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/quest106-auch-auf-deutsch-verkauft.1140/ Zwolle nem pupos
32 WAW 3 39316 5000 Antwerpen
33 Alleweder Flevobike 39358 1225 http://www.youtube.com/watch?v=W6twYnnv50g Assen FAW
34 WAW 39351 4950 Schoonoord
35 Quest 3x20" 2005 2 122 sárga 39342 Amersfoort (új quest érkezik)
36 Quest 3x20" 2004 fehér 39333 Drunen Noord Brabant
37 Alleweder Flevobike 39243 1100 Coevorden http://www.ligfiets.net/advertenties/index.php3?soort=tekoop#id7182
38 Mango 77 39387 Duisburg
39 Quest 2005 2 147 orange 39385 4500 Wormer púpos!, RAL 2004,
40 Go-One 2007 10 kék, fehér 39425 5990 Lobith Beyes-től
41 Alleweder 39416 1900 Bertem
42 CabBike 39419
43 Mango 5 sárga 39317 39317 3500 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/mango-05-bei-ligfiets-net-verkauft.1234/
44 Go-One 2 39116 39165 www.liegeradstudio.de
45 Leitra 1993 piros 39156 2250 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/leitra-cabrio-2250-euro.852/ Zurich bionx
46 Go-One 3 2006 sárga 39170 39174 5300 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/go-one3-zu-verkaufen-verkauft.889/ Saarbrücken
47 Alleweder 2002 39188 2150 Amszterdam http://www.marktplaats.nl/index.php?url=http%3A//fiets.marktplaats.nl/ligfietsen/88201940-alleweder-ligfiets.html
48 Versatile 39191 39194 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/versatile-fast-nagelneu-verkauft.932/ Hollandia http://www.ligfiets.net/advertenties/index.php3?soort=tekoop#id6969
49 Alleweder A3 39195 2300 http://www.hpv.org/shop/gebraucht/kontakt.php?num=1676
50 CabBike 1999 sárga 39176 39202 3700 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/gelbes-cab-bike-und-speedster-haube-zu-verkaufen-verkauft.906/ Landschberg
51 Versatile 48 39207 9075104613 http://www.marktplaats.nl/
52 CabBike 39207 http://www.2dehands.be/cab-bike-velomobiel-overdekte-driewieler-22077927.html?afdeling=fiets&fiets_soort=14&rubriek=fiets
53 Leitra 39421 http://www.hpv.org/shop/gebendet/kontakt.php?num=1730
54 Leitra 1992-97 kék-fehér 39207 2900 http://www.hpv.org/shop/gebraucht/kontakt.php?num=1704
55 Leitra 1992-97 kék-fehér 39207 3000
56 Alleweder 39217 2000 Enschede http://fiets.marktplaats.nl/ligfiet...CFjTxnmFBD7d2B6h0/Zkp79xyLAgQffX81/sHQ9k8oA==
57 Alleweder 39217 1100 Mechelen http://www.ligfiets.net/markt/index.php3?soort=tekoop
58 Alleweder A3 39216 2300 Lille és Valenciennes
59 Go-One 2 39230 39239 2500 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/go-one2-zu-verkaufen-verkauft.1037/ A-6890 Lustenau
60 Quest 154 39088 5850
61 Alleweder 39237 http://www.ligfiets.net/advertenties/index.php3?soort=tekoop#id7150
62 Quest 3x20" 2003 8 84 fehér 39240 Alphen (rajnai) eredetileg sárga
63 Quest 3x20" 2002 9 69 kék-zöld 39240 39282 4500 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/quest-69-zu-verkaufen-im-september.1116/
121 Quest 3x20" 69 sárga 39498 39504 5400 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/quest-69-gelb.15519/#post-162375
64 Quest 3x20" 2004 1 92 fehér 39271 4700 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/das-naechste-quest-092.1204/
65 CabBike 2001 24 39139 39239 3600 Giessen=>Potsdam
66 C-Alleweder 84 39178 3200 Hollandia http://www.ligfiets.net/advertenties/index.php3?soort=tekoop#id7158
67 Alleweder 39243 1850 Hollandia http://www.marktplaats.nl/index.php?url=http%3A//fiets.marktplaats.nl/ligfietsen/97866460-te-koop-alleweder.html%3Fxref%3D1
68 Alleweder Flevobike 39246 39254 2000 Belgium
69 Egyedi 39262 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/selbstbau-vm-nl.1121/ Hollandia http://www.marktplaats.nl/ die Artikelnummer 10123223113
70 Alleweder 1996 39083 39083 800 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/alleweder-zu-verkaufen-verkauft.1133/ 90530 Wendelstein www.hpv.org/shop/used
71 CabBike 2003 50 kék-fehér 39238 39270 3800 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/cab-bike-zu-verkaufen-verkauft.978/page-2 48599 Gronau=>Freiburg
72 Alleweder 2004 39332 2200 belgium
73 Alleweder 39251 3300 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/alleweder-mit-kindersitz-zu-verkaufen-verkauft.1086/ Lohmeyer
74 C-Alleweder 39281 4000 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/limit-c-alleweder.1177/ Hoorn
75 Versatile sárga 39318 7500 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/versatile-auf-marktplaats-nl.1239/ marktplaats.nl
76 Leitra 39149 39149 2500
77 Quest 2015 773 piros/narancs 43886 43935 6400 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/quest-carbon-nr-773-baujahr-2015-mit-rennhaube-und-gutem-zubehoer.58401/ 26629 Großefehn
78 Quattrovelo 29 gyöngyfehér 44082 44087 7500 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/qv029-in-english.60406/ Wien
79 Thundersorm sárga 44088 44088 3800
80 Mango Plus fehér 44046 2650 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?attachments/screenshot_20200910-090825_marktplaats-jpg.217461/
81 Milan 4.2 2008 1 fehér 44081 44087 9500 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/milan-zweisitzer-4-2.60398/ 22926 Ahrensburg 44339
82 Leiba Classic 2012 sárga 44091 2200 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/leiba-classic.60502/ Firenze Olaszország
83 DF XL 2017 141 sárga 44087 44099 7600 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/verkaufe-df-xl.60462/ 74523 Schwäbisch Hall
84 Alpha 7 4 kék-vörös 43838 43838 7950 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/verkaufe-alpha-7-nr-04-tiller.60030/ tiller
85 Alleweder A2 44106 44106 1100
86 Leitra Sport 1995 fehér 44111 44118 2900 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/leitra-avancee-mit-bionx-vb-2900.60720/ Regensburg BionX
87 Strada 2012 117 piros 44100 44107 4500 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/strada-117.60621/ Freiburg
88 Milan SL MK2 2017 56 piros 42849 42882 8500 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/milan-gt-mk2-nr-56-von-2012.48445/ 97509 Unterspiesheim
89 Milan SL MK2 2017 56 piros 44006 44008 7500 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/milan-gt-mk2-carbon.59629/
90 Milan SL MK2 2017 56 piros 44119 44128 6200 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/milan-gt-mk2-056.60792/ Bad Kreuznach
91 Quest XS 2015 122 piros 43851 43883 6000 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/quest-xs-carbon.58052/ Danmark
92 Quest XS 2015 122 piros 44125 44131 5200 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/verkaufe-quest-xs-carbon-von-2015-122.60872/ Uplengen-Remels
93 Leiba X-Stream 2012 10 58 sárga 44077 44135 4500 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/leiba-x-stream-58.60369/ 57520 Neunkhausen
94 Hilgo 2019 ferér-narancs 40479 44137 5500 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/drymer-hilgo-im-xanten-zu-verkaufen.60828/ Xanten Schlumpf MD
95 Milan SL MK2 2011 sárga 44135 44140 5200 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/milan-sl-mk2.60946/ Großniedesheim
96 Quest 2012 334 sárga 44138 44143 3200 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/quest-334-gelb.60987/ 97647 Nordheim vd Rhön
97 Strada 2010 39 gyöngyfehér 44129 44144 3350 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/verkaufe-strada-nr-039-bj-2010-perlweiss-standort-hamburg-vb-3350-eur.60906/ Hamburg eredeti szín piros
98 Quest 3x20" 2001 40 sárga 44155 44156 2150 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/quest-3-20.61059/ Oldenburg 3*20"
99 Mango 2006 87 sárga 44156 2700 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/mango-87-zu-verkaufen-2-900-eur-vb.61145/ 27356 Rotenburg
100 E-WAW 2018 376 fehér 44145 44160 8000 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/e-waw-376-vollgefedert.61036/ Drezda +rohloff
101 Milan GT MK6 2020 8 514 pirps-fehér 44069 9500 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/milan-gt-mk6.60300/ Herrieden visszavonta
102 Alleweder 43708 900 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/flevo-alleweder.56682/ Rockenberg visszavonta
103 Milan SL MK5 2020 6 328 piros-fehér 44054 44167 11497 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/milan-sl-mk5-superlight.60137/
104 Milan SL MK4 piros 44168 44168 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/suche-milan-sl-ohne-hinterradschwinge.60673/
105 Go-One EVO-K 201x 44170 44171 2800 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/evo-k-an-bastler-zu-verkaufen.61282/ 33332 Gütersloh. törött
106 Leitra Sport 1995 fehér 44129 44171 2800 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/leitra-sport-lc08l.60909/ 48341 Altenberge +rohloff
107 Leiba X-Stream 2011 piros 44207 43848 3700 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/verkaufe-leiba-x-stream-xxl-mit-pedelec-antrieb.61602/ Ebersbach
108 Leiba X-Stream 2011 piros 44173 3700 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/suche-guenstiges-velomobil-auch-gerne-zum-basteln.61242/ Ebersbach
 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?attachments/img_20190816_131349-jpg.226044/
109 Quest XS 2014 104 piros-fehér 44081 44179 4700 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/quest-xs-104.60397/ 44532 Lünen
110 Sunrider 2011 fehér-kék 44040 44199 3650 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/sunrider-pedelec.60002/ Bochum
111 Orca Flevobike 2012 fekete-sárga 44108 44188 7250 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/velomobil-flevobike-orca-schwarz-gelb-mit-motor-250w.60686/ 31860 Hagenohsen +rohloff
112 Go-One EVO-K fehér 41922 41972 7000 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/go-one-evo-k-hybrid.39900/ 85084 Reichertshofen páncél,
113 Go-One EVO-K fehér 43011 43079 5950 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/evo-k.49943/ 80992 München páncél,
114 Go-One EVO-K fehér 44159 44188 5250 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/schnelles-steifes-und-zuverlaessiges-evo-k.61183/ 67346 Speyer páncél,
115 Milan SL-MK4-RO 2018 37 sárga 44184 8500 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/milan-sl-mk4-ro-037.61382/ Pfinztal nem adták el
116 Versatile Flevobike kék 44184 44193 4000 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/flevobike-versatile.61378/ Leverkusen
117 Mango Sport BE 2012 10 343 fekete-fehér 44155 44493 6900 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/mango-sport-black-edition-elektrisch-8500-eur-vhb.61142/ Neckar-Odenwald +bafang 44339
118 Mango Sport RE 2016 3 429 sárga-piros 44178 44198 4400 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/mango-sport-re-mit-reichhaltiger-ausstattung-zu-verkaufen.61335/ Haren
119
120 Milan GT MK2 (59) 2015 78 fehér 44194 44296 6500 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/milan-gt-078.61463/ Christiansfeld szén / üvegszálas 36-70T
122 Strada carbon fehér 44196 40180 6000 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/strada-carbon-mit-e-antrieb.61489/ Lindau +bafang
123 WAW 2020 502 fehér 44166 43850 8000 https://www.katanga.eu/waw-502/ Brno
124 Velomobile Evolution fehér 44150 HAMIS 5500 https://m.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/velomobil-elektrodreirad/1572808890-241-1118 47638 Straelen egyedi projeekt
125 Sinner Mango Plus 2011 305 fehér 43684 43691 2400 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/sinner-mango-plus-baujahr-2011.56436/ 26842 Ostrhauderfehn
126 Sinner Mango Plus 2011 305 fehér 44200 44202 2900 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/mango-plus-305-in-oldenburg.61543/ Oldenburg=>Oldenburg
127 Quattrovelo 2020 201 piros-kék 44111 44201 8950 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/quattrovelo-201-2020-lots-of-options-gute-ausstattung.60717/page-3 Rotterdam
128 Hilgo Drymer 18 narancs-fekete 44144 8860 https://www.blocket.se/annons/alvsborg/drymer_hilgo_no18/92863751 Lerum (hitta.se)
129 Quest 2010 386 sárga, sajtmintás 44181 3500 https://www.marktplaats.nl/a/fietsen-en-brommers/fietsen-ligfietsen/m1641473218-online-verkoop-velomobiel-quasi-quest-nr-386.html?previousPage=VIP&correlationId=51e633b5-7d5f-46b5-b21e-5f9431d20869 Lattrop-Breklenkamp
130 Sunrider fehér-fekete 44172 4000 https://www.marktplaats.nl/a/fietsen-en-brommers/fietsen-ligfietsen/m1637713139-sunrider-velomobiel-elektrisch-ondersteund.html?previousPage=VIP&correlationId=51e633b5-7d5f-46b5-b21e-5f9431d20869
131 Quest XS 2013 7 78 sárga 44182 4900 https://www.marktplaats.nl/a/fietsen-en-brommers/fietsen-ligfietsen/m1641670177-ligfiets-quest-xs.html?previousPage=VIP&correlationId=51e633b5-7d5f-46b5-b21e-5f9431d20869 Donkerbroek
132 WAW Comfort E-WAW 2020 10 456 fehér 44179 7995 https://www.marktplaats.nl/a/fietsen-en-brommers/fietsen-ligfietsen/m1640365604-velomobiel-wawsport-van-9nov2020.html?previousPage=VIP&correlationId=51e633b5-7d5f-46b5-b21e-5f9431d20869 Zeebrugge, België
133 WAW 312 fekete 44205 https://www.marktplaats.nl/a/fietsen-en-brommers/fietsen-ligfietsen/m1651150609-waw-katanga.html?previousPage=lr Barneveld
134 Strada sárga 44200 3500 https://www.marktplaats.nl/a/fietsen-en-brommers/fietsen-ligfietsen/m1649076250-velomobiel-strada-overdekte-ligfiets.html?previousPage=lr Rotterdam
135 Quest XS Carbon 2017 11 162 sárga-kék 44193 7250 https://www.marktplaats.nl/a/fietsen-en-brommers/fietsen-ligfietsen/m1646234148-carbon-quest-xs-velomobiel.html?previousPage=lr Lattrop-Breklenkamp
136 Mango Plus 2020 44173 https://www.marktplaats.nl/a/fietsen-en-brommers/fietsen-ligfietsen/m1638075773-sinner-mango-plus-velomobiel-nieuw-op-voorraad.html?previousPage=lr Stadskanaal Drymer.. Új
137 Alleweder 44173 1300 https://www.marktplaats.nl/a/fietsen-en-brommers/fietsen-ligfietsen/m1638031108-velomobiel-alligt-allweder.html?previousPage=lr Oosterblokker
138 Icletta Borealis VMBOB11-011 2011 11 fehér 42702 39171 4460 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/icletta-borealis-velomobil.47106/ Barsinghausen
139 WAW 104 piros 44213 Rotenburg
140 Strada carbon 2015 11 231 fehér 44214 44215 5300 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/strada-carbon-mit-e-motor.61662/ Regensburg
141 Milan GT 2012 fehér 44214 44217 4700 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/milan-gt.61664/ Willebadessen
142 Velomobile Evolution fehér 43848 6000 https://m.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/velomobil-evolution-elektrodreirad/1638362836-217-1118 47638 Straelen egyedi projeekt
143
144 WAW E 2018 5 376 fehér 44145 44160 8000 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/e-waw-376-vollgefedert.61036/ Drezda BBS02 középhajtású motor+rohloff
145 Quest 2010 1 385 fehér 44220 44221 3500 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/quest-385-klompi.61726/ Hamburg
146 DF 2014 14 piros 44220 44276 7250 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/df-race-cap-hoesen-und-extras.61725/ Dronten átfestve
147 Quattrovelo Plus 2019 162 piros-sárga 44220 44255 15000 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/quattro-velo-bj-2019-656-km-mit-e-motor-neuwertig.61721/ München +Bafang+rohloff
148 Milan CAS MK2 2013 fehér 44220 44223 6000 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/milan-cas-mk2-rekordfahrzeug.61719/ Osnabrück
149 Alleweder A6 sárga 44222 1999 https://m.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/velomobil-alleweder-bei-123rad-muenster-liegerad-liegefahrrad-/1637850451-217-24212 48151 Geist
149 Alleweder ezüst 44222 48151 Geist
151 Velayo kék 44222 https://m.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/velomobil-alleweder-bei-123rad-muenster-liegerad-liegefahrrad-/1637850451-217-24212 48151 Geist sérült
152 Quest 2001 40 sárga 44147 44156 2150 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/quest-3-20.61059/ Oldenburg 3*20"
153 DF 2014 19 kék 43860 44254 7399 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/df-mit-bafang-motor.61765/ Willebadessen +bafang
154 Quest fehér 43861 https://www.marktplaats.nl/a/fietsen-en-brommers/fietsen-ligfietsen/m1660581257-ligfiets.html?previousPage=lr Ghent (Drongen), Belgium
155 WAW 484 2020 https://www.katanga.eu/waw-484/
156 Hilgo 2019 zöld 44236 5600 https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/velomobil-von-drymer/1662503018-217-2581 Friesoythe
155 Quest 238 piros-kék törött
156 Milan SL MK4 RO Carbon 2017 narancs 44241 44250 7000 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/velomobil-milan-sl-mk4-ro-carbon.61881/ 37586 Dassel
157 DF XL 2019 6 179 piros 44242 44242 7000 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/dfxl-rot-22-tkm-mit-haube-md-622-hinterrad.61888/ 48161 Munster
158 Alpha 7 2019 11 10 kék-fehér 44243 44247 11000 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/alpha-7-bau-nr-10.61897/ Beckenried / Svájc
159 Strada kék 44244 2900 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/velomobil-gesucht.61903/ 33803 Steinhagen (gfk)
169 Alleweder Flevobike ezüst piros fehér 44246 44247 750 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/flevo-alleweder.61922/ 22941 Bargteheide
170 Milan SL Mk5 2020 11 sárga 44246 4000 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/milan-sl-mk5-unfallschaden-ohne-normale-anbauteile.61916/ Büchen
171 DF 2014 40 piros-kék 44245 44310 7268 https://onedrive.live.com/view.aspx?resid=946A996FC00033BF!1813&ithint=file%2cdocx&authkey=!AFejnQ1aGhGGkWo LE14 GB https://www.streetlist.co.uk/le/le14
172 Quest 2009 1 295 kék-fehér 44249 2500 https://de.ligfiets.net/advertisement/18893/quest.html Amersfoort
173 Strada carbon 2019 268 piros-fehér 44251 44254 6080 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/strada-velomobil-carbon-nr-268-mit-pedelec-antrieb.61984/ 58119 Hagen,
174 Quest XS 2012 31 fehér 44251 43897 3500 https://www.marktplaats.nl/a/fietsen-en-brommers/fietsen-ligfietsen/m1671175177-velomobiel-xs.html?previousPage=lr Almere
175 Sunrider piros 44247 1050 https://www.marktplaats.nl/a/fietsen-en-brommers/fietsen-ligfietsen/m1669481169-sunrider-velomobiel.html?previousPage=lr Nieuw-Vennep
176 Go-One EVO-R 2019 12 fehér 44254 44268 8000 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/evo-r-bj-12-2019.62014/ Itingen
177 Quest 63 fehér 44255 44260 2200 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/quest-nr-63.62029/ Sülfeld
178 Strada 2009 10 4 sárga 44258 44262 3000 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/strada-nr-4.62069/ Brunssum
179 Go-One 3 sárga 44256 44258 3800 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/go-one-3-3500vb.62047/
180 Leiba sárga 44254 44258 1800 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/leiba-classic-guenstig-abzugeben.62019/ Schwäbisch Hall
181 Alleweder A4 ezüst 44261 3500 https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/velomobil-alleweder-4-aluminium-defekt-45km-h-zulassung/1689630520-217-1144 Overath
182 Velayo sárga 44249 44281 6000 https://www.ebay.de/itm/Velayo-E-Bike-mit-25-Km-h-250-Watt-500-Watt-Unterstuetzung-Velombil-Liegerad-/124585094752?_trksid=p2385738.m4383.l4275.c10
183 Alleweder fekete, narancs 44263 3150 https://www.marktplaats.nl/a/fietsen-en-brommers/fietsen-ligfietsen/m1722590614-snelle-velomobiel-met-trapondersteuning-elektromotor.html?previousPage=VIP&correlationId=58ba7329-fee8-4579-8d8f-7f84d40e70f7 Hemrik https://www.marktplaats.nl/a/fietsen-en-brommers/fietsen-ligfietsen/m1694293161-snelle-velomobiel-met-trapondersteuning.html?previousPage=lr
184 Go-One EVO-R 2019 12 szürke 44265 44277 9000 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/go-one-evo-r-bj-12-2019.62124/ Würzburg
185 Alleweder A2 alu 44267 0 https://www.marktplaats.nl/a/fietsen-en-brommers/fietsen-ligfietsen/m1677371303-oude-aluminium-alleweder-velomobiel-met-heel-veel-werk.html Oudkarspel
186 Alleweder A4 alu 44265 4195 https://www.marktplaats.nl/a/fietsen-en-brommers/fietsen-ligfietsen/m1677346491-alleweder-a4-met-elektra-ondersteuning-velomobiel.html?previousPage=lr Dronten
187 WAW 2019 370 kék-fehér 44269 43909 7600 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/waw-370-von-2018.62171/ Großniedesheim +pinion páncélkormányzás
188 Go-One 3 sárga 44043 5000 https://www.kleinanzeigen.de/Go-one-3-Das-Fahrrad-fuer-jedes-Wetter-33812850.html Gammel Holte
189 Milan SL MK7 2020 8 8 fehér 44274 44281 10200 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/milan-sl-mk7-velomobiel.62214/ MK7-re frissítve!
190 WAW 189 fehér-zöld 44273 44275 5800 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/waw-189-fuer-vb-5-800-eur-in-niedersachsen-oder-ggf-tausch.62205/ Bad bevensen
191 WAW 2015 224 piros 44279 44280 5100 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/schnelles-waw-abzugeben.62266/ Vreden / Münsterland
192 DF XL 2019 1 208 piros 44281 44295 7500 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/verkaufe-df-xl-nr-208-inkl-haube-und-hosen.62278/ 15741 Süd Brandenburg
193 WAW 2018 348 fehér 44280 44281 5500 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/velomobil-katanga-waw-kevlar-carbon.62273/ Österreich, Feldkirch
194 Quest 26" 2011 547 sárga 44274 44278 1800 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/gebrauchtes-quest-fuer-1800eur-auf-marktplaats-nl.62212/ Hollandia
195 Quest 26" 2008 11 284 sárga 44279 3600 https://www.marktplaats.nl/a/fietsen-en-brommers/fietsen-ligfietsen/m1683753708-velomobiel-nr-284-is-geen-standaard-quest-meer.html?previousPage=VIP&correlationId=a591409d-4855-49a5-bec0-5256f996bfe9 Lattrop-Breklenkamp
196 WAW 164 piros 44279 44280 2950 https://www.marktplaats.nl/a/fietsen-en-brommers/fietsen-ligfietsen/m1683332770-waw-velomobiel.html?previousPage=lr Emmer-Compascuum
197 Quest 26" 2012 617 fehér 44284 4200 https://www.marktplaats.nl/a/fietsen-en-brommers/fietsen-ligfietsen/m1685043136-velomobiel-quest-te-koop.html?previousPage=lr Mook 44339
198 RJK Ecological 2012 sárga 44286 25000 https://www.youtube.com/watch?v=ufm1SDJdWqY
199 Alleweder 44286 1500 https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/velomobil-alleweder-a4-liegerad-liegefahrrad-e-bike/1717364131-217-1320 Havixbeck
200 Strada 2010 48 piros 44278 44296 3200 https://en.velomobiel.nl/2ehands/#item Dronten
201 Quest 2010 5 408 piros 43773 43811 4700 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/quest-408-gfk-foliert.57354/ 63796 Kahl
202 Quest 2010 5 408 piros 44299 44299 4500 https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/velomobil-quest-gfk/1732402953-217-1446 Werne
203 Quest 570-630 fehér 44296 3500 https://www.marktplaats.nl/a/sport-en-fitness/fietsen-en-wielrennen/m1690857404-quest-ligfiets-velomobiel.html?c=9b26ed2a557deff636f4f8b9c5b7a618 Haarlem
204 Go-One 3 43974
205 Hilgo Drymer sárga 44296 44316 4500 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/hilgo.62467/ 35418 Buseck
206 Versatile 6 pink-fehér-fekete 43016 43046 3000 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/penelope-versatile-006.49991/ 47906 Kempen, NRW
207 Versatile 6 pink-fehér-fekete 44304 44325 2300 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/penelope-versatile-006.62479/ Bruchsal
208 WAW Ultra Sport 2020 3 518 fehér 44300 9819 https://www.katanga.eu/wp-content/uploads/2021/04/WAW-518-Ultra-Sport.pdf 44339
209 WAW E-WAW Comfort 2020 3 528 fehér 44300 12850 https://www.katanga.eu/wp-content/uploads/2021/04/WAW-528-Comfort-E-WAW.pdf 44339
210 DF 189 zöld-fehér 44301 9170,42222222222 https://store.bicycle-evolution.com/velomobiles-store-stock/ USA Plano Texas
211 DF XL 261 sárga-piros 44301 10094,2777777778 https://store.bicycle-evolution.com/velomobiles-store-stock/ USA Plano Texas
212 WAW E-WAW Comfort 393 fehér 44301 9855 https://store.bicycle-evolution.com/velomobiles-store-stock/ USA Plano Texas
213 Quest XS carbon 2019 3 169 kék-világoskék 44301 8857,33333333333 https://store.bicycle-evolution.com/velomobiles-store-stock/ USA Plano Texas
214 WAW 377 fehér 44301 8783,52222222222 https://store.bicycle-evolution.com/velomobiles-store-stock/
215 Quest 2009 11 371 fehér 44302 44320 3250 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/quest-371.62522/ 48161 Munster
216 Strada 2012 5 119 piros 44297 https://www.marktplaats.nl/a/fietsen-en-brommers/fietsen-ligfietsen/m1691312774-velomobiel-strada.html?previousPage=lr Schagen
217 WAW 2013 189 zöld-fehér 44305 44373 4800 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/waw-katanga-nr-189.62556/
218 Milan SL MK4 2019 3 piros 44305 7700 https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/velomobil-milan-sl-mk4-gefedert/1739240726-217-8923?utm_source=copyToPasteboard&utm_campaign=socialbuttons&utm_medium=social&utm_content=app_ios Baden-Württemberg - Eppingen
219 Leiba Classic 2007 sárga 44303 44303 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/leiba-classic-fuer-vb-2-250-in-wolfsburg.62533/ Wolsburg
220 Milan SL MK2 2012 csontfehér 44291 44317 6300 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/milan-sl.62400/ Selk
221 Alpha 7 2020 79 szürke, kék 44306 44353 9500 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/alpha-7-079-6-monate-jung.62566/ Rendsburg
222 Quest 2013 5 666 narancs 44306 44321 5500 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/verkaufe-carbon-quest-666.62568/
223 Alleweder A6 2018 piros 44312 6000 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/alleweder-a6-pedelec.62658/ Braunschweig pedelec 44339
224 Alleweder A6 2009 fehér 44313 44314 3500 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/alleweder-a6r45.62668/ Schnaittenbach
225 Strada 2016 243 sárga 44318 3850 https://www.marktplaats.nl/a/fietsen-en-brommers/fietsen-ligfietsen/m1700329621-velomobiel-strada-nr-243.html?previousPage=lr Lattrop-Breklenkamp
226 Alleweder A4 piros 44313 1850 https://www.marktplaats.nl/a/fietsen-en-brommers/fietsen-ligfietsen/m1698115836-velomobiel.html?previousPage=lr Klaaswaal
227 Mango sárga 44303 44328 1550 https://www.marktplaats.nl/a/fietsen-en-brommers/fietsen-ligfietsen/m1697993004-velomobiel-mango-sport-sinner.html?previousPage=lr Ermelo
228 Leiba Record 2021 sárga 44314 6500 https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/velomobil-leiba-record-neu/1748183188-230-2960 38518 Niedersachsen - Gifhorn
229 Milan GT MK2 2011 ezüst 44311 9000 https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/velomobil-milan-gt/1745850826-217-2545?utm_source=copyToPasteboard&utm_campaign=socialbuttons&utm_medium=social&utm_content=app_ios 31675 Niedersachsen - Bückeburg lejárt a hirdetés
230 WAW 2018 360 piros 44323 6499 https://de.ligfiets.net/advertisement/18970/waw-velomobiel.html Houthalen-Helchteren
231 Quest 2004 103 44323 3050 https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/velomobil-quest-nr-103-3x20-liegerad-trike-gelb/1755931152-217-9187
76185 Baden-Württemberg - Karlsruhe||||
232 Versatile acélkék 44322 44322 https://www.marktplaats.nl/a/fietsen-en-brommers/fietsen-ligfietsen/m1702010050-flevobike-versatile.html?previousPage=lr Heemstede
233 Quest 2009 322 sárga 44324 1500 https://www.velomobiel.nl/2ehands/#item Dronten
234 Quest 2009 335 sárga 44324 3200 https://www.velomobiel.nl/2ehands/#item Dronten
235 Quest 2009 318 fehér-kék 44324 44405 3200 https://www.velomobiel.nl/2ehands/#item Dronten
236 Quest 106 39216 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/quest-106-bei-ligfiets-net-zum-verkauf.996/
237 Mango 92 sárga-kék 44325 44327 1100 https://www.2dehands.be/a/fietsen-en-brommers/fietsen-ligfietsen/m1703067822-mango-velomobiel.html?previousPage=lr Lichtervelde
238 Quest sárga 44276 4900 https://m.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/velomobil-quest/1721354247-217-17456 83346 Bergen
239 Strada carbon 2012 105 piros 44328 44373 4600 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/strada-105-carbon-mit-pedelec-antrieb.62826/ Augsburg pedelec
240 Milan GT MK5 2020 fehér-kék 44333 9500 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/milan-gt-mk5-mit-haube.62901/ Rheinzabern lejárt a hirdetés
241 Quest 306 fehér 44335 4400 https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/velomobil-quest-in-gutem-zustand-mit-neuem-versatil-dach/1769746703-217-1772 45772 Észak-Rajna-Vesztfália - Marl
242 WAW III 86 fekete-sárga 44333 3550 https://www.marktplaats.nl/a/fietsen-en-brommers/fietsen-ligfietsen/m1706377111-velomobiel-waw-iii-086-te-koop.html?previousPage=lr Emmeloord
243 WAW E 204 piros 43622 43622 4900 https://blog.fietser.be/2019/06/te-koop-for-sale-waw204-ewaw.html
244 Quattrovelo 2018 4 82 sárga 44336 44341 6800 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/quattrovelo-82-baujahr-04-2018.62930/ 41065 Mönchengladbach
245 Quest 2011 486 sárga 44335 3000 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/quest-486-fuer-3-000eur.62926/ Herne
246 DF 2016 12 125 piros-fehér 44307 44307 6500 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/df-125.62621/ Konstanz
247 Strada 2017 265 fehér-kék 44346 44352 5000 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/strada-nr-265-bj-2014-10-000-km.63024/ Schwerte
248 Quattrovelo 69 fehér-narancs 43709 43731 7500 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/quattrovelo-plus-69-mit-rohloff-kettenschaltung.56692/ Landsberg am Lech +rohloff
249 Leitra 1998 zöld-fehér 44344 44355 2650 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/zwei-leitras-in-der-schweiz.63005/ Tripendo Hunsrück -be került
250 Leitra 1998 piros-fehér 44344 44355 2650 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/zwei-leitras-in-der-schweiz.63005/ Tripendo Hunsrück -be került
251 Velayo 2012 narancs 44343 44596 4600 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/orangenes-velayo-vhb-4-600-eur-fahrleistung-10-136-km.63003/ Gelnhausen visszavont ajánla
252 Alleweder kék 44344 1200 https://www.marktplaats.nl/a/fietsen-en-brommers/fietsen-ligfietsen/m1711022041-alleweder-ligfiets-velomobiel.html?previousPage=lr
253 Quest Sárga 44342 4150 https://www.marktplaats.nl/a/fietsen-en-brommers/fietsen-ligfietsen/m1710100846-quest-velomobiel-ligfiets-banaan-super-snel-racemonster.html?previousPage=lr Eersel
254 Mango 2006 1 114 piros-fekete 44348 44417 3000 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/mango-114-jan-06-23179-km-schoen-und-sehr-komplett.63050/ rotterdam
255 DF XL 2015 8 27 gyöngyfehér 44348 44353 3900 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/df-xl-baujahr-08-2015-beschaedigt.63059/#post-1302927 45481 Mülheim an der Ruhr törött
256 Milan SL MK3 kék-fehér 44350 44377 5500 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/milan-mk-3-sl.63073/#post-1302890
257 WAW 2017 340 fehér 44349 44357 4700 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/suspended-carbon-waw-340-on-sale-prague-region-czechia.63066/ Podebrady CZ
258 Quest 2011 4 486 sárga 44354 3000 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/quest-486-fuer-3-000eur.62926/ Herne
259 Quest 2013 1 636 fehér 44353 44367 3950 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/quest-nr-636-zu-verkaufen-3950eur.63100/ 41542 Dormagen
260 Quest 2019 11 856 fehér-narancs 44353 6500 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/carbon-quest-856.63097/ Ansbach Schlumpf mountain drive 58t
261 Go-One 2 fekete-zöld 44348 2000 https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/velomobil-liegerad-go-one-2-go-one2/1784126799-217-4057 01445 Szászország - Radebeul
262 Quest 26" 2011 547 sárga 44350 44350 3800 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/gebrauchtes-quest-fuer-1800eur-auf-marktplaats-nl.62212/ Hollandia
263 Quest 2019 847 piros 44343 7400 https://www.velomobiel.nl/2ehands/#item
264 Alleweder A4 ezüst 44357 2000 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/schneller-alleweder-a4-fuer-2000-euro-mit-bastel-verbesserungen-blinker-lichter-deckel-winterhaube-bastel-verbesserter-aerodynamik.63147/ Tubingen
265 El Loco 44357 5000 https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/velomobil-gesucht-hier-gibts-gleich-fuenf-auf-einen-streich/1791983083-217-8859 78183 Baden-Württemberg - Hüfingen
266 Leiba x-stream 44360 44367 2200 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/leiba-x-stream-fuer-2200-aschaffenburg.63185/ Aschaffenburg
267 Strada 2010 35 sárga 44381 44409 2222 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/strada-nr-35-von-juli-2010-naehe-kreis-karlsruhe.63410/ Karlsruhe
268 Strada 2019 9 289 kék 44381 44392 3900 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/verkaufe-strada-carbon-626.63416/
269 DF XL 2020 1 262 piros-fehér 44375 44381 7200 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/verkaufe-df-xl-nr-262-von-01-2020.63338/#post-1317352 Milano
270 Mango 2009 181 piros 44366 44368 2800 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/mango-sport-velomobil-top-in-schuss-muenchen.63253/page-2#post-1317073 München
271 Mango 2010 3 240 szürke 44376 4800 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/mango-sport-mit-antrieb.63364/#post-1317077 Chiemsee
272 Quattrovelo 14 zöéd-fehér 44368 6800 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/qv14-sucht-neuen-besseren-eigentumer.63318/ Svájci Koblenz
273 DF 114 fehér 44378 5500 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/df-nr-114.63385/ Lipcse törése van
274 Alleweder A4 alu 44363 2000 https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/velomobil-verkleidetes-liegefahrrad-trike-alleweder-a4/1797811195-217-9094?utm_source=copyToPasteboard&utm_campaign=socialbuttons&utm_medium=social&utm_content=app_ios https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/schneller-alleweder-a4-fuer-2000-euro-mit-bastel-verbesserungen-blinker-lichter-deckel-winterhaube-bastel-verbesserter-aerodynamik.63147/
275 Alleweder A2 alu 44373 1499 https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/velomobil-alleweder-a2-elektro/1805245061-217-1592 32130 Észak-Rajna-Vesztfália - Enger elektro
276 Strada 2013 fehér 44381 3950 https://www.marktplaats.nl/a/fietsen-en-brommers/fietsen-ligfietsen/m1724014041-ligfiets-velomobiel-strada.html?previousPage=lr Peer, Belgium 160]
277 Quest 2012 571 sárga 44380 2500 https://www.marktplaats.nl/a/fietsen-en-brommers/fietsen-ligfietsen/m1723686655-velomobiel-quest-571-te-koop.html?previousPage=lr Woerden lejárt a hirdetés
278 Quest 2004 11 110 fehér 44375 2000 https://www.marktplaats.nl/a/fietsen-en-brommers/fietsen-ligfietsen/m1721783415-quest-velomobiel.html?previousPage=lr Tilburg
279 DF XL 2015 14 piros 44383 5900 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/df-xl-carbon-mit-carbonhaube-2015-naehe-hamburg.63440/ Winsen Luhe eladás visszavonva
280 Strada 2010 35 sárga 44387 44409 2200 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/strada-35-aus-2010-2200eur.63475/ 68623 Lampertheim 267 sr alatt már volt eladva
281 Leiba Hybrid 2020 sárga 44369 7800 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/verkaufe-leiba-hybrid-baujahr-2018-und-2020.63282/ elektro
282 Leiba Hybrid 2018 sárga 44369 6500 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/verkaufe-leiba-hybrid-baujahr-2018-und-2020.63282/
283 Quest 3x20" 65 sárga-fekete 44370 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/3x-20-quest-65-fuer-2-100-euro-in-niedersachsen-braunschweig.63292/#post-1313185
284 WEB
285 Go-One EVO-K sárga-fekete 44368 6249 https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/velomobil-evo-ks/1813901271-223-1867 46483 Észak-Rajna-Vesztfália - Wesel
286 Quest XS 2012 7 drapp 44389 4000 https://en.velomobiel.nl/2ehands/ Dronten
287 Hilgo piros-fehér 44307 6900 https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/velomobil-drymerhilgo/1812813191-217-2709 27449 Alsó-Szászország - Kutenholz
288 Alleweder A4 2008 alu 44323 2200 https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/verkaufe-velomobil-alleweder-a4/1813715295-241-424 23923 Északnyugat-Mecklenburg ,Selmsdorf
289 Quest carbon 2015 758 44384 44384 4000 https://en.velomobiel.nl/2ehands/ Dronten
290 WAW Carbon "Special" zöld-sárga 44307 5990 https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/waw-carbon-velomobil-velomobiel-spezial/1811801388-217-2135 47228 Duisburg - Rheinhausen
291 Alpha 7 2020 7 44 fehér-kék 44315 44341 10500 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/hoses-alpha-nr-44.62690/ Braunschweig
292 Milan GT MK5 2020 4 piros 44302 44316 5000 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/milan-gt-mk5.62530/
293 Go-One EVO Evolution (1-5) fehér 44267 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/go-one-evolution.62077/page-2
294 Alleweder A4 2008 alu 44394 44399 2200 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/verkaufe-alleweder-a4.63523/ Selmsdorf Nordwestmecklenburg
295 Milan Sl MK5 2020 11 fehér 44174 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/milan-sl-mk5.61314/ velomobile-nord, Kutenholtz
296 Go-One 3 sárga 44269 5000 https://www.kleinanzeigen.de/Go-one-3-Das-Fahrrad-fuer-jedes-Wetter-33812850.html D-24983 Handewitt (Schleswig-Holstein)
297 Milan SL Mk4 2018 kék-fehér 44395 44397 7500 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/verkaufe-milan-sl-mk4.63537/ 14641 Nauen
298 Mango Plus 2011 10 305 fehér 44200 44202 2900 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/mango-plus-305-in-oldenburg.61543/
299 Mango Plus 2011 10 305 fehér 43684 43691 2400 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/sinner-mango-plus-baujahr-2011.56436/#lg=post-1051240&slide=5 26842 Ostrhauderfehn
300 Milan SL MK5 2020 fehér 44400 44406 8888 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/milan-sl-mk5.63587/ Osnabrück
301 Quattrovelo Plus 2020 11 221 fehér-kék 44402 44419 9681,05849582173 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/quattrovelo-standort-basel-stadt-schweiz.63604/ svájci Bázel +rohloff
302 Milan GT MK2 2011 ezüst 44401 8500 229-is ez
303 DF XL 2015 6 19 sárga 44403 44458 6000 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/df-xl-19-zu-verkaufen.63615/
304 Alleweder A4 alu 44398 2800 https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/velomobil-alleweeder-4-mit-e-motor/1826652125-211-1403 46509 Nordrhein-Westfalen - Xanten +rohloff+pedelec
305 Milan GT MK2 2017 56 piros 44021 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/milan-gt-mk2-056-die-moehre.59816/
306 Alpha 7 7.2 2021 151 piros fehér 44386 11240 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/alpha-7-2-151.63468/ Kutenholz
307 Quattrovelo 2021 5 265 azúrkék 44405 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/quattrovelo-nr-265-von-mai-2021.63642/ Bergkamen
308 Alleweder A2 alu 44099 44105 1100 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/alleweder-a2-zu-verkaufen.60611/ Hildesheim (Hannoverbe került)
309 Alleweder A4 2008 zöld-alu 44411 44418 2500 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/alleweder-a4-motorisiert-baujahr-2008.63683/ 63796 Kahl Rheinhessen a vevő
310 Quest XS carbon 2015 6 123 metál vörös 44412 44436 5000 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/quest-xs-nr-123-carbon-mit-zubehoer.63691/ Kirchwerder átfestve
311 Go-One EVO-R carbon türkiz 44415 44460 6999 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/go-one-evo-r-carbon-250w-puma-v2-motor-schlumpf-mountain-drive-shimano-di2.63719/ 53859 Niederkassel pedelec, tiller, Mounten drive
312 Milan SL MK3 2016 34 fehér 44417 44435 5500 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/milan-sl-mk3-nr-34.63745/ 23881 Breitenfelde,
313 Quest GFK fehér-kék 44425 44469 3850 https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/velomobil-quest-mit-e-antrieb/1848315517-217-8337 68753 Baden -Württemberg - Waghäusel pedelec
314 Strada krém 44418 7200 https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/velomobile-strada-carbon/1842399462-217-2082 40477 Düsseldorf - 1. kerület
315 Go-One EVO-K kék 44421 44501 4500 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/evok-zu-verkaufen.63787/ Gütersloh
316 Sunrider piros 44432 6500 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/new-sunrider-for-sale.63887/#post-1343279 Thionville, France
317 Alleweder kék 44399 44399 1500 https://www.velomobiel.nl/2ehands/#item Dronten
318 Aerorider 2010 fehér 44448 44454 3600 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/aerorider-45-km-h.64043/ Freising
319 DF 2019 193 fehér-narancs 44451 44455 6600 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/df-193-zu-verkaufen.64073/ 46149 Oberhausen
320 WAW carbon 2018 zöld-sárga 44444 44464 4750 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/carbon-waw.64001/#post-1345200 Duisburg
321 Strada carbon 2016 6 243 fehér 44439 44452 3800 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/strada-241.63947/
322 DF XL 2019 12 263 szürke 43939 43957 8250 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/verkaufe-df-xl-263-inkl-sonnendach-und-racehaube.58884/ Rotterdam
323 DF XL 2019 12 263 szürke 44443 44451 7900 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/df-xl-263-zu-verkaufen.63997/#post-1344296 Markt Schwab
324 Alpha 7 2020 6 48 sárga-fehér 44458 44471 11500 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/alpha-7-nr-48-weiss-gelb-11-500eur.64132/#post-1348178 Lampertheim
325 WAW 2013 134 sárga 44458 44476 2500 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/waw-134-zu-verkaufen.64128/ Zürich
326 Quattrovelo 2018 74 metálzoöld-fehér 44466 44471 6500 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/quattrovelo-74-zu-verkaufen.64205/#post-1351041 Saalfeld/Saale
327 Alpha 7 2020 10 2 vörös-fehér 44465 44477 9000 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/alpha-7-002-weiss-rot-metallic-eur-9-000.64201/ Sulzbach (Taunus)
328 Alleweder A6 Színes 44471 8250 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/alleweder-6.64241/ Nümbrecht e-bike 2 kW
329 Orca E-orca 2019 9 fehér 44449 44527 11000 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/e-orca-2018-19-in-weiss-mit-lichtfinne-und-schutzhuelle-zu-verkaufen.64048/ Undeloh e-bike
330 Milan SL MK6 2020 12 kék 44462 8999 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/milan-sl-mk6.64167/#post-1354369 Antwerpen
331 Leiba Record 1 fehér 44479 2200 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/leiba-record.64301/ Seevetal
332 Leiba Record 1 fehér 43748 43749 2500 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/leiba-record.57121/ Gifhorn
333 Quest 2008 sárga 44478 4800 https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/velomobil-quest/1896056913-217-5324 55129 Rajna -vidék -Pfalz - Mainz
334 Milan SL MK3 2016 világoskék 44447 7400 https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/velomobil-milan-sl-mk3/1841944232-217-1993 51373 Észak -Rajna -Vesztfália - Leverkusen
335 Go-One EVO-K 44447 3500 https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/velomobil-milan-sl-mk3/1841944232-217-1993 51373 Észak -Rajna -Vesztfália - Leverkusen
336 Velayo 2010 sárga 44460 5800 https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/velayo-velomobil/1879115339-217-6477 81249 Aubing-Lochhausen-Langwied-Aubing
337 Alleweder C sárga-piros 44441 44454 2500 https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/velomobil-allewedder-c/1862453812-217-3037 26629 Alsó -Szászország - Großefehn
338 Limit sárga 44439 1100 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/einsteiger-vm-fuer-650-eur-c-alleweder-limit.63943/ Winterswijk
339 Alleweder 6 sárga 44444 2999 https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/velomobil-alleweder-6-inklusive-dach-klappe-und-abdeckplane/1865393341-217-2643 26670 Alsó -Szászország - Uplengen
340 Alpha 7 152 kék-fehér 44436 12500 https://gebraucht.hpv.org/gebraucht-2.html?task=advert.view&id=15248 Weil panzer
341 Leiba Classic sárga 44441 44469 4500 https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/liegerad-trike-e-bike-pedelec-velomobil-scorpio-kettwiesel-leiba/1862949656-217-5850 85276 Bayern - Pfaffenhofen a.d. Ilm
342 Leiba x-stream fehér 44460 44469 3999 https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/velomobil-leiba-x-stream-xxl/1862116377-217-8337
343 Go-One Evolution fehér 44435 9800 https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/e-go-one-velomobil-evolution-12v-beleuchtung-dura-ace-schraubkran/1856386996-217-2063 45470 Észak -Rajna -Vesztfália - Mülheim (Ruhr)
344 Milan zöld 44440 9999 https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/velomobil-milan-sl-mk5/1861624849-217-1118 47638 Észak -Rajna -Vesztfália - Straelen Andreas Beyß
345 Go-One EVO-K 2013 sárga 44430 5900 https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/velomobil-evo-ks/1852698517-217-1867 46483 Észak -Rajna -Vesztfália - Wesel
346 Quest 2007 9 26 39337 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/neues-26er-quest-abzugeben-verkauft.1294/ 63500 Seligenstadt
347 Leitra 2003 piros-fehér 39296 39328 2499 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/eine-leitra-aus-bayern-fuer-2500-eur.1198/ Bamberg
348 Alleweder 39286 39316 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/alleweder.1186/
349 DF XL 2015 14 piros 44485 44489 6800 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/df-xl-mit-hosen-und-haube.64361/ Wesel
350 Hilgo 2015 piros-fehér 44490 5900 https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/velomobil-drymer-hilgo/1904030153-217-2709 27449 Alsó-Szászország – Kutenholz
351 Alleweder piros-ezüst 44485 1790 https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/liegerad-elektro-velomobil/1903113079-217-1311?utm_source=copyToPasteboard&utm_campaign=socialbuttons&utm_medium=social&utm_content=app_ios 48268 Észak -Rajna -Vesztfália - Greven
352 Go-One EVO-K 2012 kék 44485 44495 2950 https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/velomobil-evo-k/1903215044-217-1993?utm_source=copyToPasteboard&utm_campaign=socialbuttons&utm_medium=social&utm_content=app_ios 51373 Észak -Rajna -Vesztfália - Leverkusen
353 Quest 3x20" sárga 44481 4000 https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/velomobil-quest/1899587496-217-17456 83346 Bajorország - Bergen
354 CabBike 2004 57 fehér 44434 44490 1900 https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/kabinenfahrrad-cab-bike-mit-powerbox/1856113960-217-7530 86157 Bajorország - Augsburg
355 Quest 3x20" 2001 12 40 arany 44491 2000 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/quest-3-20.64409/ pfalz Carlsberg
356 Quest 397 sárga 44469 44492 3500 https://www.velomobiel.nl/images/361/img-2045.jpeg Dronten
357 Quest XS carbon 108 kék 44467 44492 4400 https://www.velomobiel.nl/images/362/img-1935.jpeg Dronten
358 Quattrovelo 215 kék 44149 9750 Dronten
359 Snoek 6 piros-fehér 44495 44499 9900 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/snoek-007.64446/ Marburg
360 Alleweder FAW sárga 44494 1200 https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/velomobil-alleweder-liegerad-liegefahrrad-dreirad-trike/1912557878-217-1176 48683 Észak-Rajna-Vesztfália – Ahaus
366 Mango Red edition fehér 44500 44505 5950 https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/velomobil-sinner-mango-sport-red-edition-top-zustand-/1918263538-217-8706?utm_source=copyToPasteboard&utm_campaign=socialbuttons&utm_medium=social&utm_content=app_ios 88400 Baden-Württemberg - Biberach an der Riss
365 Leiba Classic 2007 sárga 44500 2200 https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/leiba-classic-velomobil/1916038121-217-16331 65929 West - Unterliederbach
364 Quest Carbon 629 fekete 44511 2200 https://www.amazon.fr/photos/share/3ZNMMUkWcYyPg1iJR0Fu5pMrywIfJmHLRT4KnJJjynW

https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/quest-629-carbon.64561/%7C%7Ckapelle op den bos ||törött volt, nyitott kerékjáratokkal||

363 DF XL 2018 12 200 réz-narancs metál / vanília metál 44516 44521 6555 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/df-xl-200-standort-muensterland.64588/#post-1369422 48317 Drensteinfurt
362 DF 2019 1 narancs-fehér 44515 44516 6700 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/df-in-orange-weiss.64584/ Wetter
361 DF XL 2015 15 kék 44512 44516 6800 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/df-xl-15.64563/ Middelfart, Dänemark
367 Go-One 44513 10000 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/weisses-go-one-evolution-mit-motor-fuer-vb-in-nrw-muelheim-ruhr.63915/page-3
368 Leitra Classic 2003 LC0IV sárga-fehér 44517 44528 2400 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/leitra-classic.64598/ Bamberg Az első tulajdonos.Fórum neve: Leitramichel eladó (2009) a 68. vagy 69. oldalon, ha érdekel!
369 Leitra Classic 2003 LC0IV sárga-fehér 39986 40030 2600 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/verkaufe-leitra-bj-2003-verkauft.20126/ 61440 Oberursel bei Frankfurt a. M.
370 Milan SL MK7 2021 55 kék fehér 44507 44535 10305 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/milan-sl-mk7-055-time-limited-offer.64533/#post-1370226 Kutenholz törölt
371 DF XL 2018 174 piros-bordó 44527 6500 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/dfxl-174-mit-zubehoer.64664/ münchen
372 Strada 2013 132 fehér-piros 44510 2950 https://www.intercitybike.nl/en/nieuws/64-leuke-gebruikte-strada Dronten A bicikli üvegből készült, de Romániában készült, ami azt jelenti, hogy az alja egyes részei már karbonszálas laminálással vannak ellátva. A kerékpáron a lengőkar forgórészénél is vannak merevítő bordák.
373 DF 205 kék sárga 44362 44369 7250 https://www.intercitybike.nl/en/nieuws/61-df205-te-koop Dronten
374 Quest 546 sárga 44528 44537 4000 https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/velomobil-quest/1945659897-217-1434
375 Milan MK4 RO-04 piros 44532 7800 https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/velomobil-milan/1949883068-217-3019 48531 Alsó-Szászország – Nordhorn
376 Go-One EVO Ks piros 44532 5900 https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/velomobil-evo-ks/1949890760-230-3019 48531 Alsó-Szászország – Nordhorn
377 Strada 2013 10 155 piros 44540 3500 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/strada-155-gfk-mit-zubehoer-und-reparaturbedarf.64743/
378 Alpha 7 59 fehér 44540 44547 9400 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/alpha7-nr-59.64748/ páncélos
379 Milan SL MK5 fehér 44485 9700 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/milan-sl-mk7.64779/ MK7-re átalakítva!
380 Alpha 7 30 piros-kék 44542 10000 https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/velomobil-alpha-7-nr-30/1960031028-230-5384 67067 Rajna-vidék-Pfalz – Ludwigshafen
381 Quest 195 sárga 39497 39517 9200 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/quest-195-wim-schermer-edition-verkauft.15507/
382 CabBike sárga 44547 2000 https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/cabike-velomobil-kabinenfahrrad/1964644589-217-6097 Hans-Würflein-Siedlung 13 90619 Bajorország – Trautskirchen
383 Milan SL Mk4 2018 8 piros 44549 8000 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/milan-sl-mk4.64807/ Freising bei München
384 Milan SL MK2 2011 12 38 sárga 44550 3900 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/milan-mk2-038-mit-unfallschaden.64817/ 32369 Rahden +rohloff
385 Leitra 1995 fehér 44535 4230,76923076923 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/leitra-avancee-mit-bionx-vb-4000-chf.64714/ Schweiz in der Gemeinde 8585 Langrickenbach 086-os szerepel
386 Leiba Hybrid 2019 sárga 44580 6500 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/leiba-hybrid.65022/ Bregenz, Austria
387 Milan SL MK4 2019 57 narancssárga 44587 44598 5900 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/milan-sl-mk4-057.65079/ Bódeni tó
388 WAW fekete 44586 7500 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/verkaufe-speed-carbon-waw-unikat.65065/ 8047 Graz
389 DF 2015 70 fekete-bézs 44580 44597 3500 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/df-70-unfallfahrzeug-zu-verkaufen.65020/ Ansbach
390 Milan SL MK6 2020 11 fehér 44597 8000 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/milan-mk-6-zu-verkaufen.65177/ Grou
391 Alleweder Flevobike ezüst piros fehér 44627 44632 750 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/flevo-alleweder.65437/ Rostock 169-es ajánlat
392 Alpha 7 2020 27 fehér-sárga 44615 44632 8500 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/alpha-7.65339/ Mülheim an der Ruhr
393 Quest 2010 10 444 sárga 44622 44632 3500 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/quest-444.65394/ Sonsbeck GRP
394 Quattrovelo 2021 sárga 44617 8500 https://www.velomobiel.nl/images/368/img-2717.jpeg
395 Mango Tour 2021 narancs 44756 5300 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/mango-tour-2021.66801/ UK
396 Alpha 7 2021 4 piros-fekete 44727 9400 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/alpha-7-velomobile.66484/#post-1459693 2700 Koppenhága, Dánia panzer
397 DF XL 197 piros -sárga 44756 7676,65 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/dfxl-192.66794/ Rugeley, Staffordshire, Schlumpf Mountain Drive 61
398 Strada 2017 292 piros 44753 6250 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/strada-carbon.66741/ Milan
399 WAW Comfort E-WAW 2021 502 fehér 44731 9800 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/waw-502-comfort-e-waw-vollgefedert-rohloff-vb-eur10300.66519/#post-1458619
400 Alpha 7 2020 9 67 fehér 44794 8750 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/alpha-7-nummer-67.67203/
401 Orca E 2014 12 63 sárga 44794 7500 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/e-orca-nr-0063.67198/ Roermond (NL) https://www.grensrijder.com/
402 Strada 2014 559 piros 44762 5285 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/strada-carbon-rot-wie-neu.66852/ Götzis
403 Quest 741 sárga 6200 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/quest-741-mit-carbonhaube-und-e-motor.66653/ Karlsruhe 250 W-os alsó konzolos meghajtó gyári rögzítéssel a velomobiel.nl-től, vezérlővel, kijelzővel, ELFEI akkumulátorral és töltőkábellel
404 Strada 2019 11 fehér 44792 5950 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/velomobil-carbon-strada-11-2019.67180/ Basel/Lörrach
405 WAW E-WAW Comfort 2019 8 434 fehér 44789 9200 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/e-waw-434.67144/#post-1472708 9600 Ronse +Rohloff
406 Go-One EVO-K 2013 2 kék 44788 1000 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/velomobil-go-one-evo-ks-unfallfahrzeug.67127/#post-1472180 Ebersberg balesetes, törött
407 C-Alleweder Limit 2000 sárga 44821 44821 1900 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/alleweder-limit-tempelmann-glasfaser-carbon.67509/ Xanten
408 Milan Carbon GT 2018 3 fehér 44821 8950 https://m.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/milan-carbon-gt-panzerlenkung-velomobil-liegerad-2-500km/2214168874-217-1927 Belgiumban, Aachen
409 Evo R fekete 44817 3500 https://m.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/velomobil-karosse-evo-r-prepreg-/2210632870-217-4347 Wolfersheim csak karosszéria
410 Milan SL MK 4 2018 29 vörös 44816 7000 https://m.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/velomobil-milan-sl-mk-4-aus-august-2018-nur-700-km-gefahren/2209743106-217-12 Bremen Vegesack +Weber vonóhorog
411 DF XL 2016 124 kék-narancs 44820 7500 https://www.velomobilforum.de/forum/index.php?threads/dfxl-124.67498/ Bonn
412 Milan SL MK6 2022 fekete-fehér 44810 9450 https://m.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/velomobil-milan-sl-mk6-ungefahren-/2203272828-217-8859 Hufingen
420 Bülk 2022 sárga 2022-08-29 9750 https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/velomobil-buelk-der-rekordhalter/2196147785-217-7194 Aichach
421 Quest


Infections by County (as of April 10, 2020)[1][szerkesztés]

2019–20 Infections by County ()
Date

Bács-Kiskun

Baranya

Békés

Borsod-Abaúj-Zemplén

Csongrád-Csanád

Fejér

Győr-Moson-Sopron

Hajdú-Bihar

Heves

Jász-Nagykun-Szolnok

Komárom-Esztergom

Nógrád

Pest

Somogy

Szabolcs-Szatmár-Bereg

Tolna

Vas

Veszprém

Zala

Budapest

Összesen
2020.03.31 8 20 3 6 17 12 25 8 2 4 12 5 89 11 24 7 8 10 6 215 492
2020.04.01 8 19 3 6 17 13 26 9 3 5 12 5 98 11 25 7 9 10 7 232 525
2020.04.02 15 19 3 6 21 18 28 10 3 7 13 6 122 11 27 7 9 10 7 243 585
2020.04.03 17 21 4 6 23 21 28 11 3 8 15 7 124 12 28 7 9 10 8 261 623
2020.04.04 18 21 6 6 25 21 33 13 3 7 14 8 134 12 28 7 11 10 10 291 678
2020.04.05 19 23 8 7 30 24 34 14 3 8 14 10 142 15 28 10 11 10 10 313 733
2020.04.06 19 23 8 7 32 24 34 15 4 8 14 10 142 15 28 12 11 10 11 317 744
2020.04.07 19 23 9 7 32 39 36 15 4 10 15 11 153 16 34 13 12 13 11 345 817
2020.04.08 19 23 10 7 40 49 37 15 4 10 15 12 164 17 36 13 12 14 11 387 895
2020.04.09 19 23 11 10 40 55 37 15 4 11 17 12 183 17 36 13 12 18 19 428 980
2020.04.10 21 28 11 10 42 72 43 17 5 12 17 12 194 17 37 13 13 23 23 580 1190
2020.04.11 22 29 11 13 44 82 44 17 8 13 20 17 199 18 37 13 14 28 26 655 1310

Bács-Kiskun

Baranya

Békés

Borsod-Abaúj-Zemplén

Csongrád-Csanád

Fejér

Győr-Moson-Sopron

Hajdú-Bihar

Heves

Jász-Nagykun-Szolnok

Komárom-Esztergom

Nógrád

Pest

Somogy

Szabolcs-Szatmár-Bereg

Tolna

Vas

Veszprém

Zala

Budapest

Összesen


  1. Fertőzöttek | Koronavírus. koronavirus.gov.hu . Government of Hungary. (Hozzáférés: 2020. április 10.)