Szerkesztő:B.Zsolt/pendolino

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából


Ez az allap User:B.Zsolt és Spag levelezését tartalmazza az engedélyről:

Eredeti levél[szerkesztés]

Szia!

Örömmel olvasom a honlapodat, nagyon érdekes és sok sikert is kívánok hozzá! Én is nagysebességű vonatrajongó vagyok és én is írogatok róla. Nekem azonban nincs saját honlapom, a wikipédiába írogatok. Amit a magyar wikiben találsz ICE, TGV, Sinkanszen és kínai nagysebességű vonatokról, azok nagyrészt az én műveim. A szócikek írásához felhasználok más forrásokat is. Láttam a honlapodon a CC licence logót, ezért bátorkodom írni. A te honlapodról is használhatok fel anyagokat? Természetesen a forrás pontos megjelölésével!

Ha bármi kérdésed van, írj!

Üdv:Zsolt

Válasz[szerkesztés]

szia!

örülök, hogy tetszik a blog, én is emlékszem a nevedre a wikipediából, én sajnos eddig sokat nem editáltam, azt is az angol nyelvűbe.

http://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Spag85 http://hu.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Spag85

Persze én is használom a Wikipediát forrásnak (és a Flickr CC képeit), úgyhogy nyugodtan használj fel bármit, erre is vonatkozik a CC: mivel úgy ítélem meg, annyira azért nem jó hogy ebből éljek meg :), ezért inkább mindent CC-be rakok és akkor más is boldog.

Elméletben (amikor van időm) szívesen wikipediáznék is még. Őszintén szólva nem csak a HSR érdekel, hanem a városi vasutak is és mindenféle fenntartható közlekedés, csak villamos/metró témában már volt számos színvonalas magyar blog.

üdvözlettel, -- Sparing Dániel

u.i. Praktikus ötlet: nem azért, mert bármi kifogásom lenne, de esetleg használhatod forrásnak az eredeti cikkeket is, amiket próbálok belinkelni, így nem eszkalálódnak a tévedéseim a wikipediába és körbe

) És fordítva, biztos találsz tévedést is, megköszönöm, ha szólsz.