Szerkesztő:Almightymartin/próbalap

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Thristan Short
Személyes adatok
Született1996március 23. (28 éves), Los Santos
Magasság196 cm
Tömeg89 kg
Csapat adatok
PozícióQuarterback
Mezszám13
EgyetemMichigan

NO WARNING SHOTS 13[szerkesztés]

A „NO WARNING SHOTS 13” az egyik legelvetemültebb, eredetileg Los Santosban - azon belül Grove Streeten - tevékenykedő, főleg latin férfiakból álló utcai banda. A bandatagok főleg kábítószer-kereskedelemmel, prostitúcióval, fegyverkereskedelemmel és más egyebekkel foglalkoznak, emellett a gyilkosságoktól sem riadnak vissza. A NO WARNING SHOTS 13 tagjainak főként egyéni tetoválásukról ismerhetőek fel, ezen felül több külsős elem nincs, amiről felismerhetőek. A csoportosulás fő ellenségei a Mara Salvatrucha XIII és a Black Guerilla Family. Az egykori banda ma már egy kiterjedt, egymással laza kapcsolatban levő csoportok szövetsége, amely elsősorban az Egyesült Államok területén tevékenykedik.

A NO WARNING SHOTS 13 bandát Jaronte Barganza alapította a 2010-es évek elején. Jaronte és pár barátja kiváltak a Playboys 13-ból, így alakult meg a „NO WARNING SHOTS 13”. A banda vezetője azt állítja, hogy eredetileg az utcákon dúló erőszak megfékezésére szövetkeztek. A rendőrség vitatja ezt az álláspontot, rámutatva a NO WARNING SHOTS 13-tagok által elkövetett erőszakos bűncselekmények hihetetlenül nagy számára.


Public Enemy Number 1[szerkesztés]

A „Public Enemy Number 1” az egyik legelvetemültebb, eredetileg Las Venturasban tevékenykedő, főleg fehér férfiakból álló utcai és börtön banda. A bandatagok főleg kábítószer-kereskedelemmel, prostitúcióval, fegyverkereskedelemmel és más egyebekkel foglalkoznak, emellett a gyilkosságoktól sem riadnak vissza. A Public Enemy Number 1 tagjainak főként egyéni tetoválásukról ismerhetőek fel, ezen felül több külsős elem nincs, amiről felismerhetőek. A csoportosulás fő ellenségei a különböző fekete bandák. Az egykori banda ma már egy kiterjedt, egymással laza kapcsolatban levő csoportok szövetsége, amely elsősorban az Egyesült Államok területén tevékenykedik. Néhány ember úgy tudja, hogy a Las Venturas-hoz közeli, Las Barrancas városában több szervezeti tag is megjelent 2017 augusztusában.

A Public Enemy Number 1 bandát Steve McLane alapította a 2000-es évek elején. McLane és pár barátja kiváltak a egy nemzet szocialista csoportosulásból, így alakult meg a „Public Enemy Number 1” - más néven PENI -. A banda vezetője azt állítja, hogy eredetileg az utcákon dúló erőszak megfékezésére szövetkeztek. A rendőrség vitatja ezt az álláspontot, rámutatva a Public Enemy Number 1-tagok által elkövetett erőszakos bűncselekmények hihetetlenül nagy számára. Az Las Venturas Metropolitan Police Department Sergeant rangján szolgáló Martin Williams a napokban bejelentést tett arról, hogy folyamatos megfigyelés alá helyezik a frakció több tagját, és újra tárgyalnak több ügyet, amihez köze volt a szervezetnek. Erről további információval nem rendelkezik semmilyen forrás, hisz a további intézkedések jelenleg nem publikusak.

Napjainkban a fiatalok aránya megnőtt a szervezeten belül. Több tizenéves is csatlakozott, igaz ők nomád életet folytatnak. Nincsenek leragadva egy helyen, folyamatosan vándorolnak. Mivel a szervezet kisebb frakciókból áll össze, ezért feltehető, hogy több kisebb frakció teszi a szervezetet szervezett bűnszervezetté. Rengeteg városban, rengeteg tag segíti a gördülésmentes működést. Ami mind a drogbiznisznek, mind a fegyver eladásokat is jó irányba tereli, hiszen a bevételek száma évről évre csak növekszik, ezáltal sok megélhetési fehér bűnöző is csatlakozik be. Viszont az eszméjüket, teljesen megreformálják a frakció tagjai.

A frakció jelenlegi vezetője Earl Prescott, aki 18 évesen csatlakozott a frakcióhoz, és jelenleg 26 éves. Az ő kitartásának és vezér szerepeinek hatására újra sikerült több bandát egy helyre helyezni. A szervezet Las Barrancasot főként már csak tárolás szempontjából használja. A bűnözésből beszerzett vagyont be kellett fektetni, mégpedig egy kisebb kocsmába, hogy ne legyen teljesen feltűnő a hatóságoknak a túlzott pénzszerzés. Ezzel a kis 'simlivel' próbálta meg Earl eltüntetni a bizonyítékokat a pénz mivoltáról. Több ügyvédet fogadott, hogy a pénzt próbálják tiszta útra hozni, mivel ez sikerült, így szinte új életet kezdhetett a csoportjával. A csoportosulásnál több lőfegyver található, főként maroklőfegyverekben utaznak.