Információ vesztések

A(z) Szerkesztővita:Xia lapról

Információ vesztések

Tisztelt Teemeah !

Sajnos azt tapasztaltam, hogy indokolatlanul átrendezésre került a "CSOLNOK" wikipedia lap az általam korábban feltett FOTÓK és a hozzá tartozó helyszínek leírásait megváltoztattad és információk, mondatok stb eltűntek. Mi közben én nem is értem még a szerkesztésem végére mikor folyamatosan belepiszkálva módosítva egy összevisszaságot sikerült létrehoznod. Nagyon sportszerűtlen dolognak tartom ezt a módszert. Mintha az ember kezét ráncigálnák miközben egy mondatot le akar írni és a másik meg sem várja mi lesz belőle.

Ráadásul amire hivatkoztál, hogy nem turisztikai oldalt kell szerkeszteni hanem lexikont. Na hát én megnéztem az általad szerkesztett "ANKARA" oldalt ami nagyon tettszik is és teljesen hasonlóan fotókkal nevezetességekkel feltüntetett oldal ilyen hasonlóra próbáltam alakítani és a fotókat rendszerezettebben feliratokhoz kapcsolva táblázatosan rendezni erre teljesen szétzúztad .

legszívesebben azt venném most már , ha a mai (2011.07.14 ) előtti állapot állna vissza. Meg lehet ezt oldani és hogyan vagy most már FUCCCS az egész.

Kösssssssssz hogy végigolvastál.

üdv. ThierIsti 1994 -óta internetezek kb 2001 -ben már Wikipédiába írtam dolgokat

Thieristi vita2011. július 14., 13:58