Segítség kérés - újra...

Segítség kérés - újra...

Szia! Nem tűntem el, csak az eddigieket meg tudtam oldani egyedül is (kis turkálással... :)) Viszont most kéne a segítséged. Keresgéltem képeket a cikkekhez (azóta már kettővel bővült az állomány: Női meddőség és Férfi meddőség), viszont sehogy nem sikerült találni olyat, ami megfelel a wiki jogi szabályozásának. Hogyan kell ezt csinálni? Márpedig a kiemelt cikk státuszhoz is kelleni fog előbb-utóbb pár kép. Meg így nagyon "kopaszak" a cikkek... Hogy szoktatok fényképet keresgélni? Joe Hope vita 2011. április 18., 15:33 (CEST)

Joe Hope vita2011. április 18., 15:33

A wikiben van egy olyan, hogy gyakran ismételt kérdések:

[1]

Egyelőre ennyit tudok segíteni. Most Magyarországon vagyok. Lakásom felújítása, festése stb. Elnézésed kérem, de most tényleg rendkívül elfoglalt vagyok. Gondolom mégis kérj magadnak egy mentort a köztes időre. Ez talán a legjobb megoldás, legalábbis addig, amíg ilyen szörnyen leterhelt vagyok.

Klug Csaba Ferenc vita2011. április 19., 11:59

A témád tulajdonképp emberi képesség hiánya, vagy ennek látszata: meddőség, nemzőképtelenség. Ehhez legfeljebb a belső nemi szervek ábrái társulhatnának, de ezt más szócikkek már tárgyalják. Illetve a terület kutatói, kiemelkedő orvos személyiségek és arcképeik. Nem kívánalom a kiemelt cikkeknél a képek megjelenítése. Olvasd el kérlek a kiemeléssel kapcsolatos írott anyagainkat. Egy tipp: angol, vagy német azonos témájú cikkekben esetleg találsz képeket is, amelyek fenn vannak a Commonson, így aplikálhatók a cikkedbe.

Sokkal komolyabb kívánalom az un. erős állítások megfelelő forráshelyekkel való alátámasztása, melyek jelzik, nem a magánvéleményedet közlöd. Ez utóbbiak nem valók a Wikibe, hanem blogokba.

Még jelentkezem, miután fellapoztam a német wiki megfelelő cikkeit.

Klug Csaba Ferenc vita2011. április 19., 19:56

Az angol wikin keresztül ehhez a laphoz jutottam: [1]

Klug Csaba Ferenc vita2011. április 19., 20:05

a képek csak engedéllyel használhatók a wikiben. Szerzői jogvédelem.

Klug Csaba Ferenc vita2011. április 19., 20:07