Szerkesztővita:Bonbatya

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

W I K I S Z A B A D S Á GNuvola apps important.svg Kérlek, ha új szakaszt hozol létre a vitalapomon, ne a legutolsó szakasz megnyitásával, hanem a lap tetején lévő „új szakasz nyitása” füllel tedd. Ezzel elkerülheted, hogy megtévesztő szerkesztési összefoglalók jelenjenek meg a laptörténetben és a friss változtatások közt: rögtön látható lesz, miről szól valójában a szerkesztésed.

HELYESÍRÁS[szerkesztés]

  • E szerint a weboldal szerint is a 1-jén a helyes:[1].
  • A MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA, A MAGYAR HELYESÍRÁS SZABÁLYAI, TIZENEGYEDIK KIADÁS, MÁSODIK (VÁLTOZATLAN) LENYOMAT, AKADÉMIAI KIADÓ, BUDAPEST 1985 [2]
  • A wikipédia irányelvében is ez van. [3]
  • Itt is szerepel az 1-jétől forma.

2022 december 3 szombat

[4]

Átnevezés[szerkesztés]

Szia! Válaszoltam a WP:BÜRÜn. A régi nevedet érdemes lehet beregisztrálnod, nehogy más megtegye. – Hunyadym HunyadymVita 2013. február 20., 23:13 (CET)Válasz[válasz]

Szia! Automatikusan létrejött a fiók (gondolom mert nem csak a magyar wikibe vagy belépve), és még jelenleg is a régi nevedről szerkesztesz (arról írtál a vitalapomra is). Jelentkezz ki és jelentkezz be most Bonbatya néven, mert jelenleg ahhoz a fiókhoz tartoznak a szerkesztéseid, és azok lehetőleg maradjanak egyben. Szombaton pedig akkor átnevezlek Batyára, akkor megint ki kell jelentkezned majd és bejelentkezni Batya néven. Üdv! – Hunyadym HunyadymVita 2013. február 21., 16:16 (CET)Válasz[válasz]

Válaszok[szerkesztés]

Először is bocsánatot kérek a válaszaim lassúságáért, mostanában viszonylag kevés időm jut a Wikipédiára. Megyek akkor sorban. A kiemeléssel kapcsolatban valóban lépnie kéne valakinek, de erre én sajnos most nem tudok vállalkozni, részben az előző ok, részben amiatt, hogy amúgy nem szoktam túl sokat arrafelé mozogni, csak ha magam jelölök egy cikket. Amennyiben Karmela vagy valaki más kivisz egy hasonló ötletet a közösség elé, szavazás-előkészítésre, úgy természetesen támogatni fogom vagy megteszem a magam javaslatát. A Midway-i csata linkiwjével kapcsolatban: tisztában vagyok a sablonnal és annak szerepével, annak idején részt vettem az erről szóló szavazáson is. Mint akkor is mondták és a sablonleírásban is megtalálható: "Még egy ilyen hiánypótló cikk esetében is csak akkor indokolt a linkiw sablon használata, ha az idegen nyelvű cikk címének megtalálása nehéznek ígérkezik." Ez Doolittle esetében nem állt fenn, hiszen egy könnyen kereshető név, így nem láttam indokoltnak a használatát. – Laci.d National Emblem of the Republic of China.svg vita 2013. február 21., 07:39 (CET)Válasz[válasz]

Szerkesztő:Nk96/Roleplay Szabályzat[szerkesztés]

Szia! Nem látom hova lett kimentve? Üdv. Tambo vita 2013. február 25., 14:17 (CET)Válasz[válasz]

Időközben megadtam egy laptörténeti linket a cikkírónak a vitalapon a kikommentelt szövegről. A Magyar San Andreas Multiplayer Közösség honlapján, a Re:Wikipédia - Roleplay Szabályzat szálban látom, hogy a cikkírót valóban sikerült meggyőzni arról, hogy a szabályzat leírása nem alkalmas Wikipédia-cikknek.

--Karmela posta 2013. február 25., 16:25 (CET)Válasz[válasz]

Hanák Tibor[szerkesztés]

Helló Bonbatya!

Mióta vetted fel ezt a "súlyos" nevet? Mert remélem, te vagy... Szóval a szakasz címe az első szócikkem. Hogy a közepébe vágjak, a kéréseim a következők:

  • Te olvasd el és -ha van jogod hozzá- hagyd jóvá.
  • Ha megtetszik, megkérlek rá, ha időd engedi, majd, valamikor, fordíts le németre. Megbízom a németedben. Amint látod, Hanák Tibor eredetiben is sokat írt németül, azonkívül a 20 sz.-i magyar filozófiát a német egyetemeken is az Ő könyveiből tanítják.

Egyelőre ennyi. Remélem, nem sokkoltalak. Üdv.: --unitárius vita 2013. február 26., 19:32 (CET)Válasz[válasz]

Kiemelés[szerkesztés]

Köszönöm szépen a támogatásod és a segítséged, melyet a Ford T-modell kiemeléséhez kaptam tőled. A közös munka gyümölcse az első autós kiemelés lett ;-). Andrew69. Blue a v.svg 2013. március 16., 15:57 (CET)Válasz[válasz]

Az Illuminátus rend kiemelése[szerkesztés]

Kedves Bonbatya! Sajnos látom egy ideje szabin van, így épp ideje megtörni azt és ezért jelöltem kiemelésre az Illuminátus rendet, kérlek vedd fel a figyelőlistádra, hisz indul az eljárás. Barátsággal: Andrew69. Blue a v.svg 2013. október 5., 17:31 (CEST)Válasz[válasz]Kedves Bonbatya!

Azok közé tartozol, akik 2013-ban gazdagították a Wikipédia cikkanyagát, és ezáltal egy kicsit hozzáférhetőbbé tették a világra vonatkozó ismereteket.

Köszönetet mondunk a munkádért, és bízunk benne, hogy továbbra is kitartasz a közösen szerkesztett enciklopédia mellett.

Viszontlátásra az új évben is!

Wikimédia Magyarország Egyesület

Star of Likeable Editor and Contributor.png

Elavult "document.write" van a javascriptedben![szerkesztés]

A Szerkesztő:Bonbatya/vector.js oldalad a document.write függvényt tartalmazza, aminek a támogatása a MediaWiki szoftverben megszűnt, és működési problémákat okozhat. Erősen javasolt az eltávolítása vagy lecserélése.

Tgr megbízásából és Bináris közreműködésével: BinBot vita 2015. augusztus 6., 22:28 (CEST)Válasz[válasz]

Elavult "document.write" van a javascriptedben![szerkesztés]

A Szerkesztő:Bonbatya/vektor.js oldalad a document.write függvényt tartalmazza, aminek a támogatása a MediaWiki szoftverben megszűnt, és működési problémákat okozhat. Erősen javasolt az eltávolítása vagy lecserélése.

Tgr megbízásából és Bináris közreműködésével: BinBot vita 2015. augusztus 6., 22:30 (CEST)Válasz[válasz]

Elavult "document.write" van a javascriptedben![szerkesztés]

A Szerkesztő:Bonbatya/monobook.js oldalad a document.write függvényt tartalmazza, aminek a támogatása a MediaWiki szoftverben megszűnt, és működési problémákat okozhat. Erősen javasolt az eltávolítása vagy lecserélése.

Tgr megbízásából és Bináris közreműködésével: BinBot vita 2015. augusztus 6., 22:47 (CEST)Válasz[válasz]