„ORF 2” változatai közötti eltérés

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
[ellenőrzött változat][ellenőrzött változat]
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
ez literálisan nem volt igaz
ez meg nem forrás
20. sor: 20. sor:
}}
}}


Az '''ORF 2''' ([[1992]]-ig: '''FS2''') osztrák közszolgálati országos televíziós csatorna. [[1961]]. [[szeptember 11]]-én kezdte meg az adást. A csatorna az [[ORF]] tulajdonában áll, az ország második legnagyobb nézettségét produkálja testvércsatornája, az [[ORF 1]] után.<ref>https://www.orf.at</ref>
Az '''ORF 2''' ([[1992]]-ig: '''FS2''') osztrák közszolgálati országos televíziós csatorna. [[1961]]. [[szeptember 11]]-én kezdte meg az adást. A csatorna az [[ORF]] tulajdonában áll, az ország második legnagyobb nézettségét produkálja testvércsatornája, az [[ORF 1]] után.


== Logói ==
== Logói ==

A lap 2021. május 3., 20:44-kori változata

ORF 2
Adatok
Indulás1961. szeptember 11.
TulajdonosORF
Ország Ausztria
Társadók
Hivatalos oldal

Az ORF 2 (1992-ig: FS2) osztrák közszolgálati országos televíziós csatorna. 1961. szeptember 11-én kezdte meg az adást. A csatorna az ORF tulajdonában áll, az ország második legnagyobb nézettségét produkálja testvércsatornája, az ORF 1 után.

Logói

Jegyzetek

Fordítás

Ez a szócikk részben vagy egészben az ORF 2 című német Wikipédia-szócikk fordításán alapul. Az eredeti cikk szerkesztőit annak laptörténete sorolja fel. Ez a jelzés csupán a megfogalmazás eredetét és a szerzői jogokat jelzi, nem szolgál a cikkben szereplő információk forrásmegjelöléseként.