„Valami más” változatai közötti eltérés

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
[ellenőrzött változat][ellenőrzött változat]
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
Nincs szerkesztési összefoglaló
elmúlt
20. sor: 20. sor:
| következő =
| következő =
}}
}}
A '''Valami más''' (angolul ''I Gotta Fly)'' [[Polyák Lilla]] harmadik kislemeze. A dal hivatalosan 2013. január 14-től tölthető le a [[Deezer]] nevű internetes zeneáruházból. A [[Sony Music|Sony Music Magyarország]] majd csak később tölti fel a hivatalos [[YouTube]]-csatornájára.<ref>http://www.deezer.com/hu/album/6223626</ref> A dal mind magyar, mind pedig angol változata megjelent a kislemezen. [[Polyák Lilla]] részt vesz ezzel a művel a [[2013-as Eurovíziós Dalverseny]] [[magyarország]]i előválogatójának [[A Dal (2013)|A Dal]]nak az elődöntőiben.
A '''Valami más''' (angolul ''I Gotta Fly)'' [[Polyák Lilla]] harmadik kislemeze. A dal hivatalosan 2013. január 14-től tölthető le a [[Deezer]] nevű internetes zeneáruházból.<ref>http://www.deezer.com/hu/album/6223626</ref> A dal mind magyar, mind pedig angol változata megjelent a kislemezen. [[Polyák Lilla]] részt vesz ezzel a művel a [[2013-as Eurovíziós Dalverseny]] [[magyarország]]i előválogatójának [[A Dal (2013)|A Dal]]nak az elődöntőiben.


==Források==
==Források==
{{források}}
{{források}}
{{DEFAULTSORT:Valamimas}}
{{DEFAULTSORT:Valamimas}}
[[Kategória:Dalok]]
[[Kategória:2013 kislemezei]]

A lap 2018. november 30., 12:27-kori változata

Polyák Lilla
Valami más
kislemez
Megjelent2013. január 14.
FormátumDigitális letöltés
StílusPop
Hossz3:02
KiadóSony Music Magyarország
SzerzőBella Máté, Szente Vajk, Galambos Attila
Polyák Lillakislemez-kronológia
Te vigyázz rámValami más
SablonWikidataSegítség

A Valami más (angolul I Gotta Fly) Polyák Lilla harmadik kislemeze. A dal hivatalosan 2013. január 14-től tölthető le a Deezer nevű internetes zeneáruházból.[1] A dal mind magyar, mind pedig angol változata megjelent a kislemezen. Polyák Lilla részt vesz ezzel a művel a 2013-as Eurovíziós Dalverseny magyarországi előválogatójának A Dalnak az elődöntőiben.

Források