Fő nyilvános naplók

Ez a Wikipédia naplóinak összesített listája. Szűkítheted a találatokat a napló típusára, a szerkesztő nevére, az érintett lap címére vagy a bejegyzés dátumára szűrve. A felhasználó és a lap neve kis- és nagybetűérzékeny.
Ha egy esemény egy felhasználót érint (pl. blokkolás), a Cím mezőbe a felhasználói lapját kell írnod (pl. Szerkesztő:Gipsz Jakab). A Felhasználó mezőben sosem kell Szerkesztő: előtag.

Rendszernaplók
  • 2022. március 31., 20:53 Anyukádostorra vitalap szerkesztései létrehozta a következő lapot: Ivankivi járás (Új oldal, tartalma: „ Ivankivi járás A 15. század közepén a modern Ivankiv körüli területet "Zemlya Trudinivska" -nak (Trudinivska-föld) nevezték. Olehnja Juhnovich kijevi fiú tulajdona volt. 1524-ben I. Zsigmond lengyel király adta ezt a földet Kijev Burgess Tishko Proskura-nak. [3] 1589-ben Ivan Proskura lett ennek a földnek a tulajdonosa. A várost 1589-ben alapították, és Ivan Proskura után nevezték el. E…”)
  • 2022. március 31., 20:41 Anyukádostorra vitalap szerkesztései létrehozta a következő lapot: Szerkesztő:Anyukádostorra (Új oldal, tartalma: „ Csernobil Csornobil (ukrán: Чорнобиль), elterjedt orosz változatában Csernobil (orosz: Чернобыль) város Ukrajna északi részén, a Kijevi terület Ivankivi járásában, a Pripjaty folyó partján, az ukrán–belarusz határ közelében fekszik. A város nevének jelentése: fekete üröm (Artemisia vulgaris L.). Csernobil a középkortól lakott terület, a 19. századtól fogva…”)
  • 2022. március 31., 20:38 Anyukádostorra vitalap szerkesztései létrehozta a következő lapot: Szerkesztővita:Anyukádostorra (Új oldal, tartalma: „subst:üdvözlet Jónapot anyukám tegnap megostorozott nagyon fájt, ezért kérnék szépen felhasználói jogot hogy segítsek a munkátok megkönnyítésében mindennap fent lennék és ellenőrizném a változtatásokat”)
  • 2022. március 31., 20:23 Anyukádostorra vitalap szerkesztései felhasználói fiók létrehozva