Sinsi Dómei Cross

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Jump to navigation Jump to search
Sinsi Dómei Cross
紳士同盟†
Sinsi Dómei Kuroszu
Műfaj sódzso, dráma, romantikus
Manga
Író Tanemura Arina
Ország  Japán
Kiadó Súeisa
Antológia Ribon
Megjelenés 2004. szeptember –
2008. június
Kötetek 11

A Sinsi Dómei Cross (紳士同盟†) egy Tanemura Arina által írt sódzso manga, mely jelenleg is fut a Ribon magazinban. A nevet ugyanannak a címnek egy japán dalából vitték.

A sorozat légköre nagyon különbözik Tanemura Arina előző mangasorozatától, ahogy ez egy mesesorozattól meglehetősen. Tanemura Arina azt mondta, hogy ez az a fajta manga, amit leginkább írni akart. Eddig 11 kötet és 47 fejezet van kint Japánban.

Történet[szerkesztés]

A Sinsi Dómei Cross egy romantikus középsulis komédia, amely bevezet minket az elit iskolák diákjainak életébe. A történet főszereplője Otomija Haine, egy 15 éves lány, akinek nem éppen tiszta a múltja… Mint kiderül, korábban a Yankee (egy utcai banda) tagja volt. Innen is eredhet a híres beceneve: „hamupipőke a strandról”… De aztán találkozott Sizumaszával, aki azt monda neki, hogy élheti úgy az életét, ahogy szeretné… ezután Haine-csan felvételizett az Imperial Akadémiára, hogy elnyerje a fiú szeretetét.

Most Sizumasza az iskola Kótei-e. Mivel a diáktanács elnöke és az aranyosztály egyetlen tagja, ő az, akire mindenki felnéz. Haine csatlakozik a diáktanácshoz és a Kótei testőre lesz. Mindazonáltal Sizumasza azt állítja, hogy nem ismeri őt, és ridegen viselkedik vele.