Sablon:Zenei műhely fejléc

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Zenei műhely

Isten hozott a zenei műhelyben!

Itt tömörülnek azok a szerkesztők, akik szerint van még mit csiszolni a magyar Wikipédia zenei cikkein.

Munkaterületünk: zeneelméleti és zenetörténeti fogalmak, zenészek, zeneszerzők és más művészek, kotta, hangszerek, zenekarok, zeneművek, tánc, műfajtól függetlenül. Továbbá gondozzuk azon zenei területek szócikkeit, melyekre nincs még műhely szentelve. Ezek a területek például a népzene, dzsessz.

A technikai jellegű munkák közül a műhely például az alábbiakkal igyekszik a magyar Wikipédiát kiteljesíteni: infoboxok, navboxok, egyéb zenei sablonok és zenei témákkal kapcsolatos listák karbantartása, továbbá a zenei tárgyú cikkek kategorizálása, értékelése.

Tervezett munkacsoportjaink:

Társműhelyeink:

Friss-ropogós szócikkek: Jelenleg nincsenek friss szócikkek. Adj meg újat!

Kapcsolódj be a szócikkírásba saját témáddal, vagy meríts ötletet a nagyon hiányzó szócikkek listájáról!

A műhelytagok közreműködésével készült vagy átdolgozott cikkek listáját a műhely eredményeit összefoglaló lapon olvashatod.

A sablon használata[szerkesztés]

A sablonnak megadhatsz legfeljebb nyolc friss szócikket, melyeket névtelen paraméterként kell átadni. A zenei műhely lapján a friss cikkek megjelennek, a legutóbbi módosítást végző neve és a dátum is szereplni fog.

{{Zenei műhely fejléc
|Budapesti Fesztiválzenekar
|Héja Domonkos
|Viola da gamba
|Tempó
|Magyarországi komolyzenei együttesek listája
}}

Ez a sablon a Zenei műhely fejléce. Az aktuális információk frissítéséhez cseréld le az aktuális paramétert a kívánt szövegre!