Sablon:Csehországi járás települései

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Használati útmutató

Ez a sablon csehországi települések cikkébe illesztendő be, és egy navigációs sablont jelenít meg, mely a településsel egy járásban lévő további településeket sorolja fel.

Működése[szerkesztés]

A sablon a Wikidatáról gyűjti ki az adatokat. A sablon a település (ami lehet cseh község (Q5153359) vagy municipality with town privileges in the Czech Republic (Q15978299)) Wikidata-adatlapján kikeresi a járást a közigazgatási egység, ahol található (P131) tulajdonság segítségével. Az itt kapott járás oldalán megadott alárendelt egység (P150) tulajdonságból listát készít a navigációs sablonba.

A sablon úgy is működik, ha a járás szócikkébe illeszted be, ilyenkor a közigazgatási egység, ahol található (P131) tulajdonságot már nem nézi, hanem egyből az alárendelt egység (P150) alapján listázza ki a települések neveit.

Amennyiben hibát találsz a működésénél (pl. hiányzó vagy oda nem illő település(ek)), azt vagy a település, vagy a járás Wikidata-adatlapján tudod javítani. Amennyiben valahol elakadtál, a Wikidata-segítségkérés oldalon kérhetsz segítséget.

Használata[szerkesztés]

{{csehországi járás települései}}