Power of Love – A szerelem ereje

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Power of Love – A szerelem ereje
Műfajtárskereső reality

RendezőN/A
MűsorvezetőSzorcsik Viktória

FormátumPower of Love
Ország Magyarország
Nyelvmagyar
Évadok1
Epizódok77
Gyártás
ProducerN/A
VágóN/A
OperatőrN/A
Részenkénti játékidő1,5 óra
GyártóN/A
Sugárzás
Eredeti adó
Eredeti sugárzás2023. szeptember 11.2023. november 26.
Státusz1. évad függőben
További információk
SablonWikidataSegítség

A Power of Love egy nemzetközi társkereső reality, Magyarországon pedig a SuperTV2-n került bemutatásra.

A műsorvezetője Szorcsik Viktória volt. A műsor 2023. szeptember 11-én indult.

Története[szerkesztés]

2023. április 25-én Fischer Gábor, a TV2 Csoport programizgatója a Digital-Media Hungary konferencián bejelentette, hogy egy új, társkereső realityt indít a SuperTV2-re.[1] A műsor kezdési időpontját és a műsorvezetőjét 2023. augusztus 29-én jelentették be.[2]

A műsor menete[szerkesztés]

A párkereső valóságshowban a szereplők célja elsősorban az, hogy megtalálják a szerelmet, a fődíjat azonban nem párok nyerhetik, a műsorfolyam végén egyetlen szereplő viszi majd haza a nyereményt. Ehhez jól kell taktikázniuk, hiszen hetente esik ki és érkezik új szereplő, és szimpatikussá is kell válniuk a nézők számára, mert a kiesőről a csapat és a közönség együtt dönt majd. Egyedülálló ebben a formátumban, hogy a játékosok nem lesznek elvágva a külvilágtól, a napjaik nagy részét ugyan a stúdióban töltik, de tarthatják a kapcsolatot szeretteikkel, használhatják a telefonjukat, mindössze egyetlen szabály van: a lányok és a fiúk a forgatásokon kívül nem találkozhatnak egymással.

Források[szerkesztés]

  1. SorozatWiki: 5 új műsort jelentett be a TV2 Csoport (magyar nyelven). SorozatWiki, 2023. április 25. (Hozzáférés: 2024. február 17.)
  2. SorozatWiki: Kiderült, hogy mikor indul a TV2 Csoport vadonatúj valóságshowja és ki lesz a műsorvezetője (magyar nyelven). SorozatWiki, 2023. augusztus 29. (Hozzáférés: 2024. február 17.)