Order & Chaos 2: Redemption

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Order & Chaos 2: Redemption
FejlesztőGameloft
KiadóGameloft
SorozatOrder & Chaos
PlatformokiOS, Android, Windows, Windows Phone, Ouya
Kiadási dátum2015. szeptember 16.
MűfajOnline szerepjáték
JátékmódokMMORPG
Adathordozódigitális letöltés
Rendszerkövetelmény
Rendszer-
követelmény
Az Order & Chaos 2: Redemption weboldala
SablonWikidataSegítség

Az Order & Chaos 2: Redemption (Rend és Káosz 2: Megváltás) egy fantasy világban játszódó MMORPG, amit a Gameloft fejlesztett és jelentetett meg iOS, Android, Windows és Windows Phone eszközökre. A játék 2015. szeptember 16-án jelent meg. Folytatása az Order & Chaos Online (Rend és Káosz Online) videójátéknak.

Játékmenet[szerkesztés]

A játékot első- vagy a harmadik személyes nézetből játszhatjuk. A játékos a nézet távolságát és perspektíváját módosíthatja a csípés és zoom funkció segítségével. A mozgást a képernyő bal alsó sarkában található virtuális joystick segítségével szabályozzuk. A harci és az interfészvezérlők virtuális gombokra vannak leképezve. A játéknak több mint 1000 küldetése van, beleértve azokat is, amelyek lineárisak a fő történethez, vagy rövid "azonnali küldetéseket".

Történet[szerkesztés]

Az istenek szemében nincs idő, nincs bíró, rend, se káosz. Minden örökkévaló és csak létezik. Életünk egy körforgás része. Meg kell tapasztalnunk, amit tudunk, és tanulnunk kell belőle. Az Order & Chaos Online (Rend és Káosz Online) végén Khalin Pörölyének titkát és a Primal Heart helyét hősök fedezték fel. A Pöröly erejével a hősök megpróbálták elpusztítani a Primal Heart-ot, hogy véget vessenek minden gonosznak és megmentsék Haradon világát. De mindanyiukat megtévesztették. A Primal Heart megsemmisítése katasztrofális eseményhez vezetett, amely elpusztította a világot, a hősök egymás után haltak meg. A gonosz nyert és ideiglenesen elvonult. 600 évvel az események után a világ ismét virágzott, és a hősök újjászületettek ebben az új világban - hogy megmentsék az eljövendő gonosztól és megváltsák magukat.

A történet 600 évvel az Order & Chaos Online eseményeit követően zajlik le, ahol a Láng Rendje megsemmisítette a Primal Heart-ot. Ez katasztrofális eseményt indított el, amelyben az egész világ átalakult, és a legtöbbjével Haradon népének, az úgynevezett Nagy Áradás végzett.

Karakteralkotás[szerkesztés]

A játék a karaktered megalkotásával kezdődik. Itt beállíthatod a karaktered nevét, faját, kasztját és kinézetét.

Fajok (Race)[szerkesztés]

Öt játszható faj van:

Kasztok (Class)[szerkesztés]

Öt kaszt közül válogathatsz. Mindegyik kasztnak megvannak a sajátos képességei, előnyei és gyengéi.

További információk[szerkesztés]