OVS fest

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Az OVS fesztivál (Online Video Stars, vagyis Online Videós Csillagok fesztiválja) Magyarországon 2014 óta megrendezett rendezvény, amelyen az érdeklődők a YouTube videómegosztó webhelyről ismert emberekkel találkozhatnak.

Az eseményt először 2014. június 21-én, a Petőfi Csarnokban rendezték meg, és mivel sikeresnek bizonyult, 2015. július 4-én ismét megrendezték, ezúttal a Millenáris Parkban. A nagyobb hely miatt ez még az előzőnél is sikeresebb lett, így 2016-ban is megrendezték a fesztivált június 25-én.

Célja[szerkesztés]

A fesztivál célja, hogy összehozza a youtubereket a nézőikkel.

Részt vevő videósok[szerkesztés]

Az adatok a 2016-os rendezvény szerintiek

Általános programok[szerkesztés]

Az adatok a 2016-os rendezvény szerintiek.

A rendezvény 2 helyiségben zajlik, az OVS színpadon és a Szakmai teremben.

A Nagyszínpadon interaktív játékos feladókkal mérheti össze erejét és tudását YouTuber és néző. Itt látható többek között Dancsó Péter a Neo zenekarral közös produkciója, a DancsSHOW.

A Szakmai teremben a számítógépes játékok előnyei és hátrányai, valamint az internet pozitív és negatív oldala kerül terítékre.

E-sport az OVS-en[szerkesztés]

A rendezvényen lehetőség nyílik az E-sport kipróbálására és megtekintésére, hiszen a League of Legends magyar bajnokságának döntője és az Overwatch mini-bajnokság döntője is ott kerül megrendezésre. A helyszínen a videósok a fent említett két játékkal játszhatnak a nézőik ellen vagy a nézőikkel.

További információk[szerkesztés]