Neverwinter Nights: Hordes of the Underdark

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Jump to navigation Jump to search
Neverwinter Nights: Hordes of the Underdark
Fejlesztő BioWare
Legfrissebb stabil
kiadás
1.69
Legfrissebb fejlesztői kiadás ismeretlen +/-
Platform
Kategória játékkiegészítés

A NeverWinter Nights: Hordes of the Underdark a NeverWinter Nights nevű RPG játék kiegészítése, amelyben egy teljesen új történet, rengeteg új lény, új képességek és új haditett található meg. Ezt a játékot is a BioWare fejlesztette ki, és az Infogrames (Atari) adta ki. A történet a Shadows of the Undertidenevű NeverWinter Nights kiegészítésének történetét követi.

Egyjátékos mód történet[szerkesztés]

A játék egy Waterdeep nevű városban kezdődik, a Yawning Portal nevű kocsmában. A játékos egy különös álmot lát. Megtudjuk, hogy a város pillanatnyilag ostrom alatt áll, a drow elfek támadták meg, akik az Underdark (Mélysötét) világából özönlöttek a felszínre. Megtudjuk, hogy csak egy módon juthatunk be az Underdark-ba: át kell mennünk az őrült mágus, Halaster óriási labirintusán, az Undermountain-en (Hegymélye)keresztül juthatunk az ellenséghez. Ekkor veszi kezdetét a kaland, amely kb. 20 óra játékélményt igér.

Újdonságok az eredeti NeverWinterhez képest[szerkesztés]

  • Hat új presztízs osztály: Champion of Torm, Dwarven Defender, Pale Master, Red Dragon Disciple, Shifter, Weapon Master.
  • Most már 40-es szintű karakterünk is lehet, nem csak harmincas, mint az eredeti NeverWinterben.
  • Egyszerre két társunk is lehet.

Források[szerkesztés]