Kincsvadászok (televíziós műsor)

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Kincsvadászok
Műfajtárgyakkal foglalkozó reality

MűsorvezetőTill Attila

FormátumCash or Trash
Ország Magyarország
Nyelvmagyar
Évadok1
Gyártás
ProducerTBA
GyártóTBA
ForgalmazóTBA
Sugárzás
Eredeti sugárzás kezdete2024. január 22.
Első magyar adó
Státuszadásban
KorhatárTizenkét éven aluliak számára nem ajánlott
További információk
SablonWikidataSegítség

A Kincsvadászok egy műtárgyak kereskedéssel foglalkozó műsor, amely az amerikai Cash or Trash amerikai változat formátum alapszik.

A műsorvezetője Till Attila. A műsor 2024. január 22-én indult a TV2-n.

Története[szerkesztés]

2023. április 25-én Fischer Gábor, a TV2 Csoport programizgatója bejelentette, hogy hamarosan elindul a Cash or Trash magyarországi változata.[1] 2023. október 26-án a programizgatója, a Big Picture konferencián bejelentette, hogy a műsor magyar címe Kincsvadászok lett, és kiderült, hogy Tilla lesz a műsorvezetője.[2] A műsor kezdési időpontját 2024. január 10-én jelentették be.[3]

A műsor menete[szerkesztés]

A műsor hétköznapi emberek nem hétköznapi tárgyaikkal próbálnak szerencsét a meggazdagodás reményében. Olyan régiségekkel érkeznek az ország minden tájáról, amikről nem tudják, mennyit is érnek valójában. A műsor régiségszakértői és műtárgykereskedői pedig eldöntik, mennyit adnak értük, ha adnak érte egyáltalán bármit.

Licitálók, műtárgyszakértők és műsorvezető[szerkesztés]

Évad
1.
Licitálók
Nagyházi Lőrinc
Fejes Tamás
Katona Szandra
Fertőszögi Péter
Molnár Viktor
Műtárgyszakértők
Kelen Anna
Megyesi Balázs
Műsorvezető
Till Attila

Jegyzetek[szerkesztés]

  1. SorozatWiki: 5 új műsort jelentett be a TV2 Csoport (magyar nyelven). SorozatWiki, 2023. április 25. (Hozzáférés: 2024. február 13.)
  2. Dalma, Szabó: További bejelentéseket tett a TV2 az év végéről és a jövő évről (magyar nyelven). SorozatWiki, 2023. október 26. (Hozzáférés: 2024. február 13.)
  3. SorozatWiki: Kiderült, hogy mikor érkezik Till Attila vadonatúj műsora a TV2-re (magyar nyelven). SorozatWiki, 2024. január 9. (Hozzáférés: 2024. február 13.)