Kísértés (televíziós műsor)

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Kísértés
Műfajvalóságshow

RendezőN/A
Műsorvezető

Ország Magyarország
Nyelvmagyar
Évadok1
Epizódok12
Gyártás
Vezető producerN/A
ProducerN/A
VágóN/A
Forgatási helyszínThaiföld (2. évad)
Részenkénti játékidő90 perc
GyártóN/A
Sugárzás
Eredeti adó
  • (1. évad)
  • (2. évad)
Eredeti sugárzás kezdete2004. október 8.
Státusz2. évad bemutatásra vár
SablonWikidataSegítség

A Kísértés egy nagyszabású valóságshow, amely a Temptation Island című műsoron alapszik.

A műsor 2004. október 8-án mutatta be az RTL klub, 2024-ben pedig a TV2 mutatja be. Műsorvezetői előbbin Sebestyén Balázs volt, utóbbin pedig Kasza Tibor lesz.

Évadok[szerkesztés]

ÉvadRészek számaEredeti sugárzásEredeti adó
ÉvadbemutatóÉvadzáró
1.122004. október 8.2004. december 23.
2.?2024. őszn. a.

Története[szerkesztés]

2023. október 26-án Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója a Big Picture konferencián bejelentették, hogy 20 év után visszatér a képernyőre, ami eddig az RTL klubon volt látható.[1] 2023. december 23-án Fischer Gábor az Index-interjún bejelentette, hogy a műsorvezetője Kasza Tibor lesz.[2]

A műsor menete[szerkesztés]

A párok tagjai tizenkét napig nem találkozhatnak, nem beszélhetnek egymással. Őket huszonkét egyedülálló fiú és lány várja, akik új kapcsolatra, románcra, szerelemre és megértésre vágynak. A párok tagjai tizenkét napra ismét kipróbálhatják magukat egyedülálló emberként. Flörtölnek, izgalmas randevúkon vesznek részt. Minden pillanatban körbelengi őket A kísértés ereje. Vajon túléli a szerelmük ezt a próbatételt? Vajon együtt maradnak a kaland végére? Vagy a paradicsomi csodás környezet pálmafái alatt vesztik el egymást örökre? Ki lesz az, aki azzal tér vissza Magyarországra, akivel jött, és ki az, aki egyedül tér vissza vagy esetleg valaki mással?

A szereplők célja alapvetően nem a hódítás lesz, hiszen ezek a párok többnyire évek óta együtt élnek. Azért vesznek részt a showban, mert bizonytalanok, féltékenyek, és meg szeretnék tudni, miként viselkedik a másik, akivel az együttélés során számtalan apró sebet szereztek, akár csak bármelyikünk.

Források[szerkesztés]

  1. Olivér, Garami: 2024-ben a TV2-n tér vissza az RTL 20 évvel ezelőtti nagyszabású realityje (magyar nyelven). SorozatWiki, 2023. október 26. (Hozzáférés: 2024. február 17.)
  2. Nóra, Pogonyi: Fischer Gábor: Most a TV2 tapossa ki az ösvényt, Majka távozása várható volt (magyar nyelven). index.hu, 2023. december 23. (Hozzáférés: 2024. február 17.)