Hot Men Dance

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Hot Men Dance
Információk
EredetMagyarország
Alapítva2014
Aktív évek2015-

A Hot Men Dance weboldala
SablonWikidataSegítség

A Hot Men Dance 2014-ben alakult meg Dirty Paradise néven, majd felvette a Hot Men Dance nevet. A csapat folyamatosan turnézik itthon és külföldön egyaránt, szinte mindenhol teltházzal. 2023 Őszére új karakterekkel es műsorral készül a csapat, amely elmondásaik alapján elég nagy durranás lesz.

Történet[szerkesztés]

Először a budapesti színházat nyitották meg 2015. július 25-én. Az ötletgazda és egyben alapító Pietro Jackson (művésznév Timár Péter, aki kezdetben tanulmányai finanszírozására illetve a táncművészet iránti érdeklődése miatt kezdett el táncolni, majd később ismereteket szerezve az üzleti és brand manager-i szférában tudatosan építette a csapatot.

A Hot Men Dance mára a világ legismertebb férfi revütánc csapatainak egyike. Munkásságuk ebben a műfajban úttörő és reformáló. Az elmúlt pár évben rengeteg újítást, fejlesztést hajtottak végre mind a koreográfiákban, show hangulatában, színpadi megjelenésben és online brand építésben egyaránt.

Műfaj[szerkesztés]

A Hot Men Dance előadása összetett férfi revüshow, melyben megtalálható különböző táncműfajok keveredése, akrobatika, ének, hangszer, színészkedés, bűvészkedés és minden olyan speciális képesség vagy tehetség melyet egyedileg fejlesztett erotikával fűszereznek.

Táncstílus[szerkesztés]

Alapvetően a show tánc és modern táncok ötvözete mely szórakoztató és erotikus táncművészettel keveredik. A show tánc a látványos koreográfiákkal jelmezekkel, kiegészítőkkel, színpadi kellékekkel való megjelenést biztosítja, mely adott történet alapján kerül összeállításra. Ennek a zenével, a stílussal a tartalommal a tánc koreográfiával és a táncosokkal is mind-mind összhangban kell lennie.

A modern táncok ötvözete alatt a modern tánc által felvonultatott több előadásmód keveréke értendő, mely lehet RnB, Hip Hop, BreakDance, RobotDance, ElectricDance, egyéb koreografált stílusok. Mindezek fokozására, amiért formabontó lesz a HOT MEN DANCE tánc stílus az az, hogy a fent említett két műfaj egyedileg fejlesztett erotikus táncművészettel párosul.

Előadók[szerkesztés]

A csapat tagokat profi modellek, sportolók, színészek, zenészek alkotják, akiknek kisugárzása és egyénisége a színpadi megjelenéssel és koreografált produkcióval ötvözve nagyon jó összhangot képez. Pietro egy interjúban így fogalmazott a csapattal kapcsolatban: A csapatom célja mind amellett, hogy előadásaink egyre nagyobb érdeklődést kelt a hölgyek körében, nagyon fontosnak tartom az egyéni személyiséget és az értékteremtést! Tevékenységünkkel nem csak az előadásaink tartalmával szeretnénk felhívni magunkra a figyelmet hanem életstílusunkkal és személyiségünkkel is megpróbálunk jó hírnevet építeni és kultúrát teremteni. Összetett tevékenységi körünkkel legyen az előadás, egészséges életmód, rendszeres mozgás, jótékonysági cselekedetek együttes építésével egy új „kultusz” létrehozásán dolgozunk. Nagyon fontos, hogy ne csak csapatként szeressenek bennünket, hanem csapat tagonként külön-külön is szimpatikusak legyünk a közönség számára.

Eredmények[szerkesztés]

2014
Pietro Jackson revütánc Európa bajnokság I.
Youtube Channel start
Super Heroes Night

2015
Pietro Jackson revütánc Világbajnokság I.
Budapesti színház megnyitó
InterCom felfedezettje
Magic Mike magyarországi promotere
Saját ajándéktárgyak forgalmazása
Hungary’s Got Talent szereplés
Big Show előadás sorozat
Fitt Aréna fellépés

2016
Első Men’s Calendar kiadása
Revütánc világbajnokság házigazdája (2000 vendég)
Magyarország turné
Budapesti revüszínház bővítése
Big Boom előadás sorozat

2017
Hot Men Dance Európa bajnokság I. Brno
Külföldi turné
Revüszínház megnyitása Pozsonyban
Videóklippek gyártása
Las Vegas Tonight előadás sorozat

2018
Csak Show és Más Semmi műsorban való szereplés (több mint 70 milliós nézettség)
Italian Got Talent szereplés
Második Men’s Calendar kiadása
Revüszínház megnyitása Bécsben
Welcome to Paradise előadás sorozat

2019
Ausztria, Svájc, Szlovákia, Magyarország, Románia, Csehország turné
Videoklippek gyártása
Saját videó készítő stáb megalakítása
Welcome to Paradise előadás sorozat

2020-2021
Harmadik Men’s Calendar kiadása
Hot Men Dance Live előadás sorozat
Álarcos Énekes szereplés (RTL Klub)

2022
Vegas Baby Podcast
Újra indulás (koronavírus miatt)
Esti műszak előadás sorozat

2023
Magic Mike 3 Movie magyarországi promotere

TV2 Tények szereplés
Túlóra előadás sorozat
Teljes brand megújulás
Európa legnagyobb legszórakoztatóbb férfi revüszínházának megnyitása
Szlovénia, Szlovákia, Franciaország, Magyarország, Svájc turné

2024
Vegas Baby előadás sorozat

Jegyzetek[szerkesztés]

Források[szerkesztés]