Hanazakarino Kimitachihe

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Hanazakarino Kimitachihe
花样少年少女
Műfaj szappanopera

Főszereplő Wu Chun
Ella Chen
Jiro Wang

Ország  Kínai Köztársaság
Nyelv mandarin kínai
Évadok 1
Epizódok15
Gyártás
Producer Gao Wu Song
Gyártó Chinese Television System
Sugárzás
Eredeti sugárzás2006. november 19.2007. március 4.
További információk

A Hanazakarino Kimitachihe (egyszerűsített kínai írásjegyekkel: 花样少年少女, pinyin átírással: Huāyàng Shàonián Shàonǚ, magyaros átírással: Huajang saonien saonü) egy tajvani tévésorozat, amelyet először a CTS és a GTV csatornákon sugároztak. A Hanazakarino Kimitachihe a japán Hisaya Nakajo azonos című mangájának szappanopera-változata. A sorozat sztárjai: Wu Chun, Jiro Wang (mind a ketten a Fahrenheit együttes tagjai), valamint Ella Chen (a S.H.E. együttes vezető tagja). A sorozat zenéjét tartalmazó album 2006. december 1-jén jelent meg. Habár a manga eredeti címe: Teérted teljes virágzásban, a szappanopera címe ettől eltérően: Fiúk és lányok játékai, a cím a sorozatban bemutatott diákéletre utal. A Hanazakarino Kimitachihe-t Tajvanon, a Nantou megyei Puliban található Nemzeti Cse Nan Egyetem-en forgatták.

Történet[szerkesztés]

Az Amerikában élő tajvani diáklány, Lu Zsuj-hszi megnéz egy Cuo Ji-csuan nevű tajvani magasugróról készült dokumentumfilmet. A lány beleszeret a fiúba, és mindenképpen találkozni akar bálványával. Ezért Tajvanra utazik, és fiúnak álcázva magát belép a Jing Kaj Fiú Egyetemre. Zsuj-hszi megérkezésekor barátságot köt Csin Hsziu-jivel, az egyetem futballsztárjával. Egy focimeccsen Zsuj-hszit fellökik, mire a lány elájul. Csuan, aki a lány szobatársa lett, elviszi őt az iskolaorvoshoz. Az iskolaorvos felfedezi, hogy Zsuj-hszi valójában lány. Viszont megőrzi titkát, és a lány segítője, tanácsadója lesz. Zsuj-hszi lányos bája lassan rabul ejti Hsziu Jit, így maga egyre zavarodottabb lesz és még saját nemi orientáltságát is megkérdőjelezi. Közben az együtt átélt bonyodalmak során Zsuj-hszi és Csuan (aki hamar rájön Rui Xi titkára, de nem mondja el neki sem, mert fél, hogy nem tudja többé maga mellett tartani őt) között először barátság, majd egyre mélyebb szerelem szövődik.

Szereplők[szerkesztés]

A televíziós sorozat szereplői megegyeznek az eredeti japán manga szereplőivel.

  • Lu Zsuj-hszi (卢瑞希)(Ella Chen) - a női főhős, aki fiúnak álcázza magát és belép Csuan iskolájába, a Jing Kaj Egyetemre.
  • Cuo Ji-csuan (左以泉)(Wu Chun) - a férfi főhős, aki iskolájának híres atlétája, csendes természetű, de segítőkész, kiáll barátaiért.
  • Csin Hsziu-ji (金秀伊)(Jiro Wang) - a {{{2}}} futballsztárja, Zsuj-hszi hatására kezdi megkérdőjelezni szexuális beállítottságát.
  • Mej Tien (梅田)(Tang Cse-ping) - homoszexuális, ő az iskola orvosa, Zsuj-hszi barátja és tanácsadója lesz.

Jegyzetek[szerkesztés]