Develop (magazin)

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Jump to navigation Jump to search
Develop
Adatok
Típus havilap

Ország Egyesült Királyság
Alapítva 1996
Kiadó Intent Media
Főszerkesztő Michael French
Példányszám 8366[1]
Nyelv Angol
Székhely  Egyesült Királyság

ISSN ISSN 1365-7240
A Develop weboldala

A Develop egy havonta megjelenő a videojáték iparra összpontosuló szakfolyóirat. A hertfordi székhelyű magazinba bárki írhat, aki a videojáték iparban dolgozik. A Develop az egyetlen olyan európai weboldal és nyomtatott újság, amelynek a célközönsége kizárólag a fejlesztői közösség. A jelenlegi internetes portál, amin megtalálható a nyomtatott magazin digitális kiadása, 2007 júliusa óta üzemel.[2][3]

Develop konferencia[szerkesztés]

2006 óta minden évben megrendezésre kerül a Develop konferencia Brightonban, az Egyesült Királyságban. A 2010-es megbeszélést a Tandem Events szervezésében a Metropole Hotelben tartották július 13. és 15. között. A BioWare alapítói; Ray Muzyka és Greg Zeschuk nyitotta meg a konferenciát. Beszédet mondott még Adam Levenson; az Activision központi audio részlegének elnöke, Louis Castle; az Instant Action Inc. ügyvezető igazgatója és David Helgason; a Unity Technologies ügyvezető igazgató.

Develop 100[szerkesztés]

A Develop 100 a játékfejlesztők éves értékelése. Rangsorolja a világ legnagyobb játékfejlesztő stúdióit az értékesítési adatok, kritikai sikerek és az iparágban betöltött szerep alapján.

Külső hivatkozások[szerkesztés]

Hivatkozások[szerkesztés]

  1. Develop Media Pack (Angol nyelven). Intent Media. (Hozzáférés: 2010. október 29.)
  2. Develop Mag - Online Portal for Everyone Involved with Game Development (Angol nyelven). Softpedia. (Hozzáférés: 2010. október 29.)
  3. Develop unveils new web portal (Angol nyelven). Intent Media. (Hozzáférés: 2010. október 29.)