DarkOrbit

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Jump to navigation Jump to search
DarkOrbit
Fejlesztő Digital Reality
Kiadó Bigpoint
Tervező Bigpoint
Motor Flash
Platformok Internet Javascript (Flash) game
Kiadási dátum 2006. december
Verzió 14.01
Műfaj akciós stratégia
Játékmódok
USK-besorolás USK 12
Adathordozó interneten játszható

A DarkOrbit a Bigpoint 2006-ban kiadott játéka. A játék számos nyelven, köztük németül, törökül, angolul és magyarul játszható.

A játék felépítése[szerkesztés]

A DarkOrbit-ban egy virtuális űrhajó pilótájaként játszhatunk, ahol NPC (Non-player character) nem játszható karakterek illetve ellenséges játékosok ellen küzdhetünk. A játék során tapasztalati pontok, úgynevezett "XP"-k (az angol "experience" szóból származik, jelentése tapasztalat) gyűjthetőek a különböző küldetések során. A játék ingyen játszható, de fizetés ellenében uridiumot kaphatunk, melyekért már a játék legelején a jobb fegyverek vásárolhatóak PL LF-3. A játék egy 3 dimenziós programmotorral ellátott flash játék, amihez Adobe Flash szükséges.

Cégek[szerkesztés]

A játékban három cég, a Mars Mining Operations (MMO), az Earth Industries Corporation (EIC) és a Venus Resources Unlimited (VRU) nevű cégek harcolnak egymás ellen; a megbízó választásról a játék legelején lehet dönteni. De ha esetleg már választottunk megbízót, de szeretnénk egy másik megbízóhoz átállni, azt uridiumért megtehetjük.

Klánok[szerkesztés]

Minden játékosnak lehetősége van egy klánba való belépésre, melynek célja az, hogy a játékosok egymást támogassák. Minden klánnak van egy vezetője, a tagok pedig adót fizetnek; A maximális adó 5% a minimum 0%.

Címek és rangok[szerkesztés]

A játékban a játékosok tapasztalata alapján 18 rang érhető el. A kezdő játékos űrpilótaként kezdi a pályafutását. Rangsorpontoktól függ a rangod körülbelül 20 fajta rangba sorolódnak a játékosok a legnagyobb a vezérezredes megbízónként maximum 1 Játékos. l, l

Érdekességek[szerkesztés]

A játék saját support (ügyfélszolgálattal) csapattal és fórummal rendelkezik amit a játék a kezdőlapon(a bejelentkezés után) a jobb felső sarok ? jelénél(súgónál) érhetők el.

A játékon belüli fizető eszközök[szerkesztés]

A játékban a credit az egyik legértékesebb dolog. Ebből lehet szinte mindent megvenni amitől fejlődsz, vagy éppen csak szórakozásból költöd. A másik legértékesebb és egyben legritkább fizetőeszköz az uridium. Az uridiumot lehet szerezni bónuszdobozokból, NPC-kből, galaktikus átjárókból, vagy akár meg is veheted normál pénzért.

További információk[szerkesztés]