Bullguard

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
G DATA Software, Inc.
Típus antivírus
Alapítva 2002
Székhely London, Egyesült Királyság
Alapító Morten Lund
Iparág Szoftver,

Informatikai biztonság

Termékek Data Protection, Database Security, Email & Web Security, Endpoint Protection, Mobile Security, Network Security, Risk & Compliance, Security-as-a-Service (Security SaaS), Security Management, Firewall, Anti-Malware

A G DATA Software, Inc. weboldala

A Bullguard egy 2002-ben alapított dán számítógép-biztonsági cég. Legismertebb termékeik közé tartozik a BullGuard Internet Security, BullGuard Antivirus, BullGuard Premium Protection.

A legelső verzió 2002 júniusában jelent meg, 2003-ra pedig több mint 3 millió számítógépen futott. Ez a szám 2006-ra elérte a 16 milliót.

Székhelye az Egyesült Királyságban, azon belül Londonban van, de van a cégnek irodája Belgiumban, Dániában, Franciaországban, Németországban, Romániában, Svédországban és az Amerikai Egyesült Államokban is.

Termékek[szerkesztés]

Fordítás[szerkesztés]

Ez a szócikk részben vagy egészben a BullGuard című román Wikipédia-szócikk ezen változatának fordításán alapul. Az eredeti cikk szerkesztőit annak laptörténete sorolja fel. Ez a jelzés csupán a megfogalmazás eredetét és a szerzői jogokat jelzi, nem szolgál a cikkben szereplő információk forrásmegjelöléseként.