A Homeland – A belső ellenség epizódjainak listája

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Ez a cikk a Homeland – A belső ellenség című sorozat epizódjait listázza.

Évados áttekintés[szerkesztés]

Évad Epizódok Eredeti sugárzás Eredeti adó Magyar sugárzás Magyar adó
Évadpremier Évadfinálé Évadpremier Évadfinálé
1 12 2011. október 2. 2011. december 18. Showtime 2013. február 19. 2013. május 7. RTL II
2 12 2012. szeptember 30. 2012. december 16. 2014. augusztus 12. 2014. október 28.
3 12 2013. szeptember 29. 2013. december 15. 2015. augusztus 29. 2015. november 14.
4 12 2014. október 5. 2014. december 21. 2016. július 23. 2016. október 15.
5 12 2015. október 4. 2015. december 20. 2018. november 1. 2018. november 1. FOX+
6 12 2017. január 15. 2017. április 9. 2019. április 1. 2019. április 1.
7 12 2018. február 11. 2018. április 29. 2020. május 1. 2020. május 1.
8 12 2020. február 9. 2020. április 26. 2021. február 12. 2021. február 12. Netflix

1. évad (2011)[szerkesztés]

Sor. Év. Cím Rendező Író Premier Nézettség
1. 1. Hazatérés
(Pilot)
Michael Cuesta Howard Gordon & Alex Gansa & Gideon Raff USA 2011. október 2.
magyar 2013. február 19.
USA 1,08 millió
Carrie Mathisonnak, aki a CIA ügynökeként dolgozik Irakban, egy informátor a kivégzése előtt azt mondja, hogy az al-Kaidának sikerült egy amerikai hadifoglyot átállítani a saját oldalára. Hat hónappal később Carrie a CIA terrorelhárító irodájában dolgozik az Egyesült Államokban, ahol megtudja, hogy Nicholas Brody tengerészgyalogos őrmestert nyolc évvel az eltűnése után kimentették az al-Kaida épületéből. Carrie arra a következtetésre jut, hogy Brody az átállt hadifogoly, és elkezdi illegálisan megfigyelni az őrmester házát.

Brody újra találkozik feleségével, Jessicával, valamint gyermekeivel, Danával és Chrisszel, de nem tud róla, hogy Jessica viszonyt kezdett Brody barátjával és tengerészgyalogos társával Mike Faberrel. Carrie bizonyítékokat talál arra vonatkozóan, hogy Brody kódolt üzeneteket közölhet televíziós szereplései során, és ezt megosztja Saul Berensonnal, mentorával és egykori főnökével a CIA-nál. Brody találkozik Tom Walker - a vele együtt elfogott másik tengerészgyalogos - özvegyével, és azt állítja, hogy nem volt jelen Walker halálakor. Brodyról azonban később kiderül, hogy agyonverte Walkert az al-Kaida vezetője, Abu Nazir parancsára.

2. 2. A gyanú árnyékában
(Grace)
Michael Cuesta Történet: Alex Gansa
Tévéjáték: Alexander Cary
USA 2011. október 9.
magyar 2013. február 26.
USA 0,94 millió
Saul parancsot szerez, amely ideiglenesen legalizálja Carrie megfigyelését Brody őrmesterrel szemben. Carrie találkozik Lynne Reeddel, a CIA informátorával, aki Farid Bin Abbud szaúd-arábiai herceg kedveseként dolgozik, és megtudja, hogy a lánynak videó bizonyítéka van a herceg Abu Nazirral való találkozásáról. A CIA igazgatóhelyettese, David Estes tagadja Carrie azon kérését, hogyhelyezze biztonságba Lynne-t, és ehelyett azt kéri tőle, hogy töltse le a herceg telefonjának tartalmát. Carrie felkeresi testvérét Maggie-t, aki pszichiáterként dolgozik, hogy antipszichotikus gyógyszert kapjon, mert úgy gondolja, hogy egy hivatalos kezelés rossz fényt vetne a biztonsági besorolására a CIA-nál. Carrie nem tudja megfigyelni Brody garázsát, mivel a megfigyelőcsapata nem telepített oda kamerákat. Brodyról kiderül, hogy áttért az iszlám hitre, és a garázsába megy, hogy imádkozzon. Később egyenruhában jelenik meg a sajtó előtt, készen arra, hogy nyilvánosan vállalja az ismertséget.
3. 3. Tévúton
(Clean Skin)
Dan Attias Chip Johannessen USA 2011. október 16.
magyar 2013. március 5.
USA 1,08 millió
Brody és családja tévéinterjúra készül. Brody elhallgatja azokat a részleteket, hogyan kínálta Abu Nazir étellet és vigasztalta a kínzásai közepette. Lynne-nek sikerül diszkréten letöltenie Farid herceg telefonjának tartalmát, de az adatok nem használhatók semmire. Ugyanaznap este, mivel a CIA biztonsági csapata nem védte, Lynne-t a herceg kíséretével egy éjszakai klubban meggyilkolják, és a hercegtől ajándékba kapott gyémánt nyakláncát ellopják. A nyakláncot később 400 000 dollárért adják el, ami összhangban van Saul megfigyelésével, miszerint az ékszereket gyakran használják terrorista tevékenységgel kapcsolatos pénzeszközök gyors átutalására. Egy fiatal pár házat vásárol a repülőtér közelében.
4. 4. Ultimátum
(Semper I)
Jeffrey Nachmanoff Howard Gordon & Alex Gansa USA 2011. október 23.
magyar 2013. március 12.
USA 1,10 millió
Brodyt a közelmúltbeli nyilvános szereplési hulláma közepette tüzérőrmesteri rangra léptették elő, ami arra készteti, hogy induljon a képviselőségért. Carrie Brodyra vonatkozó megfigyelési parancsa lejár, és a lány kénytelen leszerelni a felvevő berendezését az őrmester otthonából. A CIA vizsgálatba kezd a Farid herceg által Lynne-nek adott, majd a lány meggyilkolása után ellopott gyémánt nyakláncon keresztüli pénzátutalás lehetséges címzettjei után. Carrie és csapata nyomozni kezd Raqim Faisel ellen, aki a reptér közelében lévő házat vette meg barátnőjével, Aileen Morgannel. Brody lelő egy szarvast egy parti közben a házuk udvarán; Jessica figyelmezteti őt helytelen viselkedésére, és javasolja, hogy kérjen segítséget. Másnap este a térfigyelő kameráitól megfosztott Carrie követi Brodyt a veteránok támogató csoportjának találkozójára, és magára vonja a figyelmét. Brody felismeri őt a kihallgatásról; és ők ketten azonnal összebarátkoznak, kacéran beszélgetnek.
5. 5. A penge
(Blind Spot)
Clark Johnson Alexander Cary USA 2011. október 30.
magyar 2013. március 19.
USA 1,28 millió
A CIA őrizetbe vette Afsal Hamidot, az al-Kaida épületében történt rajtaütés egyetlen túlélőjét Brody megmentése során. Carrie beidézi Brodyt, hogy konzultáljon Hamid kihallgatásával kapcsolatban; Brody felismeri, hogy Hamid volt az őrzője a fogságban. Hamid megad egy e-mail címet, amely egy egyetemhez tartozik, ahol Raqim Faisel dolgozik. Ezzel a CIA hamarosan meg tudja találni Raqim lakcímét, de érkezéskor üresen találja. Brody találkozik Estesszel, és lehetőséget kér, hogy szemtől szemben találkozhasson Hamiddal, a kínzójával. Hamid provokálja Brody-t, hogy fizikailag támadja meg, és később kiderül, hogy egy borotvapenge segítségével végzett magával a cellájában. Carrie azt gyanítja, hogy Brody a veszekedésük során Hamidnak csúsztatta a pengét, de Saul bizonyítékok hiányában nem tudja beszámolni ezekről a megállapításokról a parancsnokságnak.
6. 6. A tökéletes katona
(The Good Soldier)
Brad Turner Henry Bromell USA 2011. november 6.
magyar 2013. március 26.
USA 1,33 millió
Annak érdekében, hogy kiderítsék, ki segített Hamidnak öngyilkosságban, Carrie poligráf tesztet kér mindenkinek, aki kapcsolatba került Hamiddal, beleértve Brodyt is. Raqim és Aileen rájönnek, hogy az al-Kaida is végezni akar velük; Raqimot később megölik, de Aileennek sikerül megszöknie. A CIA elkezdi követni Aileent. Walker temetése után Brody rátámad Mike-ra a Jessicával való viszonya miatt. Aznap este Brody találkozóra hívja Carrie-t egy bárba ; ahol mindketten berúgnak és végül lefekszenek egymással, de csak miután Carrie elárulta Brodynak a poligráf teszt célját. Másnap Brody átmegy a poligráf teszten, beleértve azt a kérdést is, hogy ő lcsúsztatta-e Hamid kezébe a borotvapengét. Carrie kéri, hogy kérdezzék meg Brodyt, hogy volt-e valaha hűtlen a feleségéhez; Brody nemet mond, és átadja a poligráf nem jelez. Ebből Carrie rájön, hogy Brody ügyes hazudozó, bár Saul úgy véli, már nem gyanúsított. A CIA iroda előtt kívül Brody megkéri Carrie-t, hogy szálljon be a kocsijába, és együtt elhajtanak.
7. 7. Bizalom kérdése
(The Weekend)
Michael Cuesta Meredith Stiehm USA 2011. november 13.
magyar 2013. április 2.
USA 1,42 millió
Carrie és Brody a lány családjának távoli, tóparti kabinjába mennek, ahol kiálveik az egynapnyi szexet és a romantikát. Aileen megpróbál Mexikóba menekülni, de Saul elfogja és visszaviszi Langley-be. A lány elárulja, hogy az volt a feladata, hogy vásároljon egy lakást a repülőtér közelében, és várjon egy látogatót, aki végül ott is járt és egy órát töltött a tetőn. Kiderül, hogy a tetőn közvetlen rálátás van a Marine One, az elnök helikopterének leszállópályájára, a mesterlövészek hatótávolságán belül. Másnap reggel a faházban Carrie elszólja magát Brody előtt, hogy kémkedett utána, ami arra készteti a férfit, hogy szembeszálljon vele. Carrie azzal vádolja Brodyt, hogy az al-Kaida ügynöke; Brody fenntartja ártatlanságát, de elismeri, hogy áttért az iszlám hitre, hogy erőszakkal agyonverte Walkert, és hogy a fogságaban töltött ideje alatt ragaszkodást érzett Abu Nazir iránt. Saul felhívja Carrie-t, és beszámol arról, hogy Aileen Tom Walkerként azonosította a "látogatót" a házában, akiről kiderül, hogy életben van, valamint hogy ő az al-Kaida által átállított hadifogoly. A megdöbbent Carrie megpróbál bocsánatot kérni Brodytól, de a férfi visszautasítja és elhajt.
8. 8. A gyenge láncszem
(Achilles Heel)
Tucker Gates Chip Johannessen USA 2011. november 20.
magyar 2013. április 9.
USA 1,20 millió
A CIA tájékoztatja Tom Walker családját, hogy Walker még él. Walker hajléktalanként bujkál Washington D.C.-ben; ahol egy kulcsot és egy feljegyzést kap Manszúr al-Zahrani szaúdi diplomatától. Walkerről kiderül, hogy rendszeresen felhívja a családját, hogy hallja a hangjukat; így az FBI nyomon követi a következő hívást Walker és felesége, Helen között, de Helen figyelmezteti a férjét, hogy meneküljön. Az FBI üldözi Walkert egy mecseten keresztül, ahol véletlenül megölnek két ártatlant. Walker a kulcsával kivesz egy mesterlövész puskát egy raktárból. Carrie meglátogatja Brodyt, és felfedi, hogy Walker él és az al-Kaidának dolgozik. Azon az éjszakán Brody megtámadja al-Zahranit az otthonában, és elmondja neki, hogy megszakítja a kapcsolatot Abu Nazirral, ezzel elárulva magát, hogy annak ellenére, hogy kijelentette, hogy ártatlan, kapcsolatban maradt Nazirral.
9. 9. Kereszttűzben
(Crossfire)
Jeffrey Nachmanoff Alexander Cary USA 2011. november 27.
magyar 2013. április 16.
USA 1,35 millió
Egy három évvel korábbi visszaemlékezésekből kiderül, hogy Abu Nazir vetett véget Brody kínzásának, kényelmes lakóhelyet adott neki, és őt bízta meg kisfia, Issa angoltanításával. Az idő múlásával Brodyban apai szeretet alakult ki Issa iránt, egészen addig, amíg Issa iskoláját elpusztította egy amerikai dróntámadás, melyben Issa és több másik gyerek meghalt. Walden alelnök azt állította, hogy a halott gyerekeket ábrázoló képek terrorista propaganda, ami feldühítette Brodyt. A jelenben a CIA Manszúr al-Zahranit Walker kapcsolattartójaként azonosítja, de Carrie és Saul lehetőségei korlátozottak al-Zahrani diplomáciai mentessége miatt. Brodyt Nazir emberei elrabolják, és videohívást kezdeményeznek magával Nazirral, aki emlékezteti Brodyt az al-Kaida küldetése iránti elkötelezettségére. Al-Zahrani belép, és utasítja Brodyt, hogy fogadja el Walden alelnök ajánlatát, hogy induljon a képviselőségért.
10. 10. Az érinthetetlen
(Representative Brody)
Guy Ferland Henry Bromell USA 2011. december 4.
magyar 2013. április 23.
USA 1,22 millió
Walden alelnök lehetőséget kínál Brodynak, hogy induljon a képviselőházi választáson a közelgő rendkívüli választás keretében; melyet Brody el is fogad. Carrie és Saul kihallgatják al-Zahranit, és megtudják, hogy másnap találkoznia kell Walkerrel a Farragut téren. Brody meglátogatja Carrie-t az otthonában, és tájékoztatja őt a jelöltségéről, miután megígérteti vele, hogy senki sem tud a kapcsolatukról. Másnap, az al-Zahranival való találkozó során Walker távolról felrobbant egy bombát egy hasonmáshoz tartozó aktatáskában, megölve al-Zahranit és több szemlélőt, Carrie-nek pedig agyrázkódást okozva. Saul meglátogatja Carrie-t a kórházban, és mindketten arra a következtetésre jutnak, hogy biztosan van egy besúgó a kormányon belül. Ezzel egy időben Brody a televízióban bejelenti jelöltségét.
11. 11. Megszállottság
(The Vest)
Clark Johnson Meredith Stiehm & Chip Johannessen USA 2011. december 11.
magyar 2013. április 30.
USA 1,32 millió
Saul egy hét kórházi tartózkodás után Carrie-t delíriumos állapotban találja, és nővérétől, Maggie-től megtudja, hogy a lánynak bipoláris zavara van. Saul Carrie-vel marad az otthonában, amíg a gyógyszere hatni kezd, és segít neki elkészíteni Abu Nazir tevékenységének részletes ütemtervét. Brody elviszi családját Gettysburgba, ahol titokban találkozik az al-Kaida egyik kapcsolattartójával egy ruhaüzlet hátsó részében, és megkapja a rá szabott öngyilkos robbanómellényt. Carrie beazonosít egy időszakot az idővonalán, amikor Abu Nazir inaktív volt (ami, anélkül, hogy tudna róla, egybeesik Issa halálával). Felhívja Brodyt, aki felajánlja, hogy átjön és megbeszélik a dolgot; ám végül Estes érkezik a férfi helyett aki elmondja, hogy Brody felfedte a viszonyuk részleteit és azt hogy Carrie illegálisan figyelte meg a Brody családot. Estes elkobozza Carrie titkos dokumentumait, és felfüggeszti a munkájából.
12. 12. A merénylő
(Marine One)
Michael Cuesta Történet: Alex Gansa & Howard Gordon
Tévéjáték: Alex Gansa & Chip Johannessen
USA 2011. december 18.
magyar 2013. május 7.
USA 1,71 millió
Brody felvesz egy videót, amelyben megmagyarázza azt a közelgő merényletet amit az alelnök ellen tervez. Másnap Walden és más törvényhozók összeülnek a külügyminisztériumban egy politikai csúcstalálkozóra, amelyen Brody az öngyilkos mellényben vesz részt. Walker lecsap a tömegre, és megöl három embert; Waldent, Brodyt, Estest és másokat a védelmük érdekében egy bunkerbe visznek. Carrie rájön, hogy a lövöldözés elterelés volt annak érdekében, és hogy az alelnököt és más értékes célpontokat Brodyval - aki a tényleges merényletet végrehajtja majd - egy szobába zárjanak. Carrie a Brody-házhoz hajt, és kétségbeesetten figyelmezteti Danát apja terveire. Brody, aki másodpercekre van a mellény felrobbantásától, megenyhül, amikor meghallja lánya könyörgését, hogy jöjjön haza. Brody titokban találkozik Walkerrel aznap este, és telefonon elmondja Nazirnak, hogy mostantól az al-Kaida besúgójaként léphet fel a Fehér Házban. Nazir megkéri Brodyt, hogy megölje Walkert. Carrie úgy dönt, hogy elektrokonvulzív terápián vesz részt bipoláris zavara miatt; Közvetlenül azelőtt hogy elaltatnák a beavatkozás előtt, eszébe jut, hogy Brody a tóparti faházban álmában Issa nevét kiáltotta, és rájön kettőjük kapcsolatára.

2. évad (2012)[szerkesztés]

Sor. Év. Cím Rendező Író Premier Nézettség
13. 1. Újra akcióban
(The Smile)
Michael Cuesta Alex Gansa & Howard Gordon USA 2012. szeptember 30.
magyar 2014. augusztus 12.
USA 1,73 millió
14. 2. Bejrút visszavág
(Beirut Is Back)
Michael Cuesta Chip Johannessen USA 2012. október 7.
magyar 2014. augusztus 19.
USA 1,66 millió
15. 3. A gettysburgi szabó
(State of Independence)
Lodge Kerrigan Alexander Cary USA 2012. október 14.
magyar 2014. augusztus 26.
USA 1,48 millió
16. 4. A bukás
(New Car Smell)
David Semel Meredith Stiehm USA 2012. október 21.
magyar 2014. szeptember 2.
USA 1,75 millió
17. 5. Vallomás
(Q&A)
Lesli Linka Glatter Henry Bromell USA 2012. október 28.
magyar 2014. szeptember 9.
USA 2,07 millió
18. 6. Rajtaütés
(A Gettysburg Address)
Guy Ferland Chip Johannessen USA 2012. november 4.
magyar 2014. szeptember 16.
USA 1,74 millió
19. 7. Mentőötlet
(The Clearing)
John Dahl Meredith Stiehm USA 2012. november 11.
magyar 2014. szeptember 23.
USA 1,91 millió
20. 8. Elsietett döntés
(I'll Fly Away)
Michael Cuesta Történet: Howard Gordon & Chip Johannessen
Tévéjáték: Chip Johannessen
USA 2012. november 18.
magyar 2014. szeptember 30.
USA 1,87 millió
21. 9. Dilemma
(Two Hats)
Dan Attias Alexander Cary USA 2012. november 25.
magyar 2014. október 7.
USA 2,02 millió
22. 10. Megtört szívek
(Broken Hearts)
Guy Ferland Henry Bromell USA 2012. december 2.
magyar 2014. október 14.
USA 2,20 millió
23. 11. Hajsza
(In Memoriam)
Jeremy Podeswa Chip Johannessen USA 2012. december 9.
magyar 2014. október 21.
USA 2,36 millió
24. 12. Válaszút
(The Choice)
Michael Cuesta Alex Gansa & Meredith Stiehm USA 2012. december 16.
magyar 2014. október 28.
USA 2,29 millió

3. évad (2013)[szerkesztés]

Sor. Év. Cím Rendező Író Premier Nézettség
25. 1. Válaszlépések
(Tin Man Is Down)
Lesli Linka Glatter Alex Gansa & Barbara Hall USA 2013. szeptember 29.
magyar 2015. augusztus 29.
USA 1,88 millió
26. 2. A bűnbak
(Uh... Oh... Ah...)
Lesli Linka Glatter Chip Johannessen USA 2013. október 6.
magyar 2015. szeptember 5.
USA 1,83 millió
27. 3. Fogságban
(Tower of David)
Clark Johnson Henry Bromell & William Bromell USA 2013. október 13.
magyar 2015. szeptember 12.
USA 1,81 millió
28. 4. Újra játékban
(Game On)
David Nutter James Yoshimura & Alex Gansa USA 2013. október 20.
magyar 2015. szeptember 19.
USA 1,77 millió
29. 5. A trükk
(The Yoga Play)
Clark Johnson Patrick Harbinson USA 2013. október 27.
magyar 2015. szeptember 26.
USA 2,00 millió
30. 6. Titkos terv
(Still Positive)
Lesli Linka Glatter Alexander Cary USA 2013. november 3.
magyar 2015. október 3.
USA 2,00 millió
31. 7. A kettős ügynök
(Gerontion)
Carl Franklin Chip Johannessen USA 2013. november 10.
magyar 2015. október 10.
USA 1,85 millió
32. 8. Elvarrt szálak
(A Red Wheelbarrow)
Seith Mann Alex Gansa & James Yoshimura USA 2013. november 17.
magyar 2015. október 17.
USA 1,78 millió
33. 9. Egy emberi roncs
(One Last Thing)
Jeffrey Reiner Barbara Hall USA 2013. november 24.
magyar 2015. október 24.
USA 1,94 millió
34. 10. Feszült éjszaka
(Good Night)
Keith Gordon Alexander Cary & Charlotte Stoudt USA 2013. december 1.
magyar 2015. október 31.
USA 2,06 millió
35. 11. A teheráni kapcsolat
(Big Man in Tehran)
Daniel Minahan Chip Johannessen & Patrick Harbinson USA 2013. december 8.
magyar 2015. november 7.
USA 2,09 millió
36. 12. Csillagok a falon
(The Star)
Lesli Linka Glatter Alex Gansa & Meredith Stiehm USA 2013. december 15.
magyar 2015. november 14.
USA 2,38 millió

4. évad (2014)[szerkesztés]

Sor. Év. Cím Rendező Író Premier Nézettség
37. 1. A drónkirálynő
(The Drone Queen)
Lesli Linka Glatter Alex Gansa USA 2014. október 5.
magyar 2016. július 23.
USA 1,61 millió
38. 2. Kényszerpihenő
(Trylon and Perisphere)
Keith Gordon Chip Johannessen USA 2014. október 5.
magyar 2016. július 30.
USA 1,61 millió
39. 3. Csapat Iszlamabadban
(Shalwar Kameez)
Lesli Linka Glatter Alexander Cary USA 2014. október 12.
magyar 2016. augusztus 6.
USA 1,22 millió
40. 4. Vas a tűzben
(Iron in the Fire)
Michael Offer Patrick Harbinson USA 2014. október 19.
magyar 2016. augusztus 13.
USA 1,35 millió
41. 5. A cél szentesíti az eszközt
(About a Boy)
Charlotte Sieling Meredith Stiehm USA 2014. október 26.
magyar 2016. augusztus 27.
USA 1,52 millió
42. 6. Úttalan utakon
(From A to B and Back Again)
Lesli Linka Glatter Chip Johannessen USA 2014. november 2.
magyar 2016. szeptember 3.
USA 1,54 millió
43. 7. A válságstáb
(Redux)
Carl Franklin Alexander Cary USA 2014. november 9.
magyar 2016. szeptember 10.
USA 1,55 millió
44. 8. Ámokfutás
(Halfway to a Donut)
Alex Graves Chip Johannessen USA 2014. november 16.
magyar 2016. szeptember 17.
USA 1,66 millió
45. 9. Elterelő hadművelet
(There's Something Else Going On)
Seith Mann Patrick Harbinson USA 2014. november 23.
magyar 2016. szeptember 24.
USA 1,77 millió
46. 10. Az utolsó óra
(13 Hours in Islamabad)
Dan Attias Alex Gansa & Howard Gordon USA 2014. december 7.
magyar 2016. október 1.
USA 1,95 millió
47. 11. Mindent egy lapra
(Krieg Nicht Lieb)
Clark Johnson Alexander Cary & Chip Johannessen USA 2014. december 14.
magyar 2016. október 8.
USA 2,11 millió
48. 12. Homályos jövő
(Long Time Coming)
Lesli Linka Glatter Meredith Stiehm USA 2014. december 21.
magyar 2016. október 15.
USA 1,92 millió

5. évad (2015)[szerkesztés]

Sor. Év. Cím Rendező Író Premier Nézettség
49. 1. Szeparációs szorongás
(Separation Anxiety)
Lesli Linka Glatter Chip Johannessen & Ted Mann USA 2015. október 4.
magyar 2018. november 1.
USA 1,66 millió
50. 2. A vendéglátás hagyománya
(The Tradition of Hospitality)
Lesli Linka Glatter Patrick Harbinson USA 2015. október 11.
magyar 2018. november 1.
USA 1,40 millió
51. 3. Szupererők
(Super Powers)
Keith Gordon Alex Gansa & Meredith Stiehm USA 2015. október 18.
magyar 2018. november 1.
USA 1,11 millió
52. 4. Miért más ez az éjszaka?
(Why Is This Night Different?)
John Coles Ron Nyswaner USA 2015. október 25.
magyar 2018. november 1.
USA 1,63 millió
53. 5. Inkább hívd Sault!
(Better Call Saul)
Michael Offer Benjamin Cavell & Alex Gansa USA 2015. november 1.
magyar 2018. november 1.
USA 1,30 millió
54. 6. Parabiózis
(Parabiosis)
Alex Graves Chip Johannessen & Ted Mann USA 2015. november 8.
magyar 2018. november 1.
USA 1,35 millió
55. 7. Sárgarigó
(Oriole)
Lesli Linka Glatter Alex Gansa & Patrick Harbinson USA 2015. november 15.
magyar 2018. november 1.
USA 1,35 millió
56. 8. Mindent Allisonról
(All About Allison)
Dan Attias Ron Nyswaner USA 2015. november 22.
magyar 2018. november 1.
USA 1,47 millió
57. 9. A Litvinov-trükk
(The Litvinov Ruse)
Tucker Gates Történet: Howard Gordon & Patrick Harbinson
Tévéjáték: Alex Gansa
USA 2015. november 29.
magyar 2018. november 1.
USA 1,42 millió
58. 10. Az új normális
(New Normal)
Dan Attias Meredith Stiehm & Charlotte Stoudt USA 2015. december 6.
magyar 2018. november 1.
USA 1,74 millió
59. 11. A damaszkuszi emberünk
(Our Man in Damascus)
Seith Mann David Fury USA 2015. december 13.
magyar 2018. november 1.
USA 1,84 millió
60. 12. Hamis csillogás
(A False Glimmer)
Lesli Linka Glatter Liz Flahive & Alex Gansa & Ron Nyswaner USA 2015. december 20.
magyar 2018. november 1.
USA 2,07 millió

6. évad (2017)[szerkesztés]

Sor. Év. Cím Rendező Író Premier Nézettség
61. 1. Szabad préda
(Fair Game)
Keith Gordon Alex Gansa & Ted Mann USA 2017. január 15.
magyar 2019. április 1.
USA 1,08 millió
62. 2. Ember az alagsorban
(The Man in the Basement)
Keith Gordon Chip Johannessen USA 2017. január 22.
magyar 2019. április 1.
USA 1,45 millió
63. 3. A megállapodás
(The Covenant)
Lesli Linka Glatter Ron Nyswaner USA 2017. január 29.
magyar 2019. április 1.
USA 1,13 millió
64. 4. Fényvillanás
(A Flash of Light)
Lesli Linka Glatter Patrick Harbinson USA 2017. február 12.
magyar 2019. április 1.
USA 1,05 millió
65. 5. Casus belli
(Casus Belli)
Alex Graves Chip Johannessen USA 2017. február 19.
magyar 2019. április 1.
USA 1,07 millió
66. 6. A visszatérés
(The Return)
Alex Graves Charlotte Stoudt USA 2017. február 26.
magyar 2019. április 1.
USA 0,90 millió
67. 7. Fenyegető veszély
(Imminent Risk)
Tucker Gates Ron Nyswaner USA 2017. március 5.
magyar 2019. április 1.
USA 1,44 millió
68. 8. Alt.igazság
(alt.truth)
Lesli Linka Glatter Patrick Harbinson USA 2017. március 12.
magyar 2019. április 1.
USA 1,27 millió
69. 9. Zoknibábok
(Sock Puppets)
Dan Attias Chip Johannessen & Evan Wright USA 2017. március 19.
magyar 2019. április 1.
USA 1,26 millió
70. 10. A zászlós ház
(The Flag House)
Michael Klick Alex Gansa USA 2017. március 26.
magyar 2019. április 1.
USA 1,43 millió
71. 11. R, mint Rómeó
(R Is for Romeo)
Seith Mann Chip Johannessen & Patrick Harbinson USA 2017. április 2.
magyar 2019. április 1.
USA 1,34 millió
72. 12. Amerika az első
(America First)
Lesli Linka Glatter Alex Gansa & Ron Nyswaner USA 2017. április 9.
magyar 2019. április 1.
USA 1,90 millió

7. évad (2018)[szerkesztés]

Sor. Év. Cím Rendező Író Premier Nézettség
73. 1. Közellenség
(Enemy of the State)
Lesli Linka Glatter Debora Cahn & Alex Gansa USA 2018. február 11.
magyar 2020. május 1.
USA 1,22 millió
74. 2. Lázadó
(Rebel Rebel)
Lesli Linka Glatter Patrick Harbinson & Chip Johannessen USA 2018. február 18.
magyar 2020. május 1.
USA 1,12 millió
75. 3. Patthelyzet
(Standoff)
Michael Klick Anya Leta & Ron Nyswaner USA 2018. február 25.
magyar 2020. május 1.
USA 1,26 millió
76. 4. Minden rosszban
(Like Bad at Things)
Alex Graves Chip Johannessen & Patrick Harbinson USA 2018. március 4.
magyar 2020. május 1.
USA 0,93 millió
77. 5. Cselekvő lépések
(Active Measures)
Charlotte Sieling Debora Cahn USA 2018. március 11.
magyar 2020. május 1.
USA 1,32 millió
78. 6. Fajtaugrás
(Species Jump)
Michael Offer Anya Leta & Ron Nyswaner USA 2018. március 18.
magyar 2020. május 1.
USA 1,25 millió
79. 7. Andante
(Andante)
Lesli Linka Glatter Patrick Harbinson & Chip Johannessen USA 2018. március 25.
magyar 2020. május 1.
USA 1,28 millió
80. 8. Hazugságok, túlzások és az a rohadt Twitter
(Lies, Amplifiers, Fucking Twitter)
Tucker Gates Patrick Harbinson & Chip Johannessen USA 2018. április 1.
magyar 2020. május 1.
USA 1,22 millió
81. 9. Hasznos bolond
(Useful Idiot)
Nelson McCormick Debora Cahn USA 2018. április 8.
magyar 2020. május 1.
USA 1,24 millió
82. 10. Tiszta kép
(Clarity)
Dan Attias Howard Gordon & Ron Nyswaner USA 2018. április 15.
magyar 2020. május 1.
USA 1,28 millió
83. 11. A legmagasabb tét
(All In)
Alex Graves Patrick Harbinson & Chip Johannessen USA 2018. április 22.
magyar 2020. május 1.
USA 1,39 millió
84. 12. Himnusz az emberekért
(Paean to the People)
Lesli Linka Glatter Alex Gansa USA 2018. április 29.
magyar 2020. május 1.
USA 1,30 millió

8. évad (2020)[szerkesztés]

Sor. Év. Cím Rendező Író Premier Nézettség
85. 1. Átverésveszély
(Deception Indicated)
Lesli Linka Glatter Debora Cahn & Alex Gansa USA 2020. február 9.
magyar 2021. február 12.
USA 0,60 millió
86. 2. Kifogod, visszadobod
(Catch and Release)
Lesli Linka Glatter Patrick Harbinson & Chip Johannessen USA 2020. február 16.
magyar 2021. február 12.
USA 0,68 millió
87. 3. Hamis barátok
(False Friends)
Keith Gordon Alex Gansa & Howard Gordon USA 2020. február 23.
magyar 2021. február 12.
USA 0,71 millió
88. 4. Egyszer fent
(Chalk One Up)
Seith Mann Patrick Harbinson & Chip Johannessen USA 2020. március 1.
magyar 2021. február 12.
USA 0,73 millió
89. 5. Máskor lent
(Chalk Two Down)
Alex Graves Patrick Harbinson & Chip Johannessen USA 2020. március 8.
magyar 2021. február 12.
USA 0,82 millió
90. 6. Két perc
(Two Minutes)
Tucker Gates Debora Cahn USA 2020. március 15.
magyar 2021. február 12.
USA 0,71 millió
91. 7. B**ki, ez lelőtt
(Fucker Shot Me)
Lesli Linka Glatter Patrick Harbinson & Chip Johannessen USA 2020. március 22.
magyar 2021. február 12.
USA 1,09 millió
92. 8. Gyászdal
(Threnody(s))
Michael Klick Patrick Harbinson & Chip Johannessen USA 2020. március 29.
magyar 2021. február 12.
USA 0,75 millió
93. 9. Menekülőben
(In Full Flight)
Dan Attias Alex Gansa & Howard Gordon USA 2020. április 5.
magyar 2021. február 12.
USA 0,81 millió
94. 10. Kijelölt sofőr
(Designated Driver)
Michael Offer Patrick Harbinson & Chip Johannessen USA 2020. április 12.
magyar 2021. február 12.
USA 0,89 millió
95. 11. Az angoltanár
(The English Teacher)
Michael Cuesta Patrick Harbinson & Chip Johannessen USA 2020. április 19.
magyar 2021. február 12.
USA 0,96 millió
96. 12. Hadifoglyok
(Prisoners of War)
Lesli Linka Glatter Alex Gansa & Howard Gordon USA 2020. április 26.
magyar 2021. február 12.
USA 1,26 millió