Wikipédia:Tudakozó/Archívum/2020-03-24

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Hol találom a félkész telefonbeszélgetést?[szerkesztés]

Ez a kérdés még nyitott. Ha tudod a választ és a forrást is meg tudod adni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [szerkesztés] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Azt szeretném megtudni, hogy hol találom a fél kész telefonbeszélgetést?
--178.48.176.50 (vita) 2020. március 24., 13:19 (CET)[válasz]
felelet
Kedves kérdező!
Tudod, az a baj, hogy szándékod „sok sebből vérzik”! Mégpedig
  • nincs szerkesztőneved, legalábbis a kérdés megfogalmazása előtt nem léptél be a regisztrált neveden! Ha ezt tudnánk, akkor meg tudnánk keresni „elvesztett” munkádat!
  • nem adtál meg egyetlen szignifikáns (= jelentékeny, lényeges, jelzésértékű; magyarán: keresőszónak alkalmas) szót-kifejezést sem a keresett szövegből!
  • a „telefonbeszélgetés” azért nem jó keresés céljára, mert a Wikipédiában legalább 100 cikkben előfordul (legalább! csak annyi biztos, hogy nincs 250 db előfordulása) - és egyik sem valamely cikk címében! (Egyedül ebben: Wikiszótár: telefonbeszélgetés - nyilván nem ez lesz az, amit keresel!)
Kérdésem: mikor írtad és kimentetted-e? Mert e szóval én semmilyen friss írást nem találok!
És egy tanács: ha szerkeszteni akarsz a Wikipédiában, akkor regisztráld magadat vagy jelentkezz be! Egy IP-címmel nem lehet visszakövethető beszélgetést folytatni, mert az IP-cím nem a tiéd, hanem az internetes szolgáltató önkényéé! Mihelyt lekapcsolod a számítógépedet-telefonodat az internetről, a szolgáltatód az eddigi IP-címedet máris más felhasználójának adhatja ki! Nagyon kicsi annak az esélye, hogy eszközöd az újrakapcsolódása után a korábbi IP-címet kapja! (Az állandó IP-címet csak külön díj megfizetése esetén biztosítják.)
Még valami! Adj címet a beszédtémádnak! És lehetsz bőbeszédűbb is, nemcsak hatszavas!
vitorlavita 2020. március 24., 14:50 (CET)[válasz]