Wikipédia:Tudakozó/Archívum/2020-02-12

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Kérdés szócikk kiegészítésével kapcsolatosan.[szerkesztés]

Ez a kérdés még nyitott. Ha tudod a választ és a forrást is meg tudod adni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [szerkesztés] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Azt szeretném megtudni, hogy a Wikipédia "Gyenesei István" név alatti tartalom néhány pontatlanságán, hiányosságán miként lehet segíteni, korrigálni, napra késszé tenni, akár új forrás megjelölésével? Tisztelettel Gyenesei István
--94.248.149.31 (vita) 2020. február 12., 15:41 (CET)[válasz]
válasz
A szócikk: Gyenesei István.
Azt gondolom, a legjobb az lenne, első lépésként, ha regisztrálnád magadat a Wikipédia szerkesztői közé! Ennek az lenne a gyakorlati haszna, hogy számunkra elérhetővé válnál te magad is, pl. könnyedén tudnánk (írásban) párbeszédbe elegyedni veled, és te magad is szerkeszthetnéd a rólad szóló szócikket!
Biztos, hogy a regisztráláskor első nekifutásra kapsz egy csomó tanácsot és intelmet, hogyan lehet szócikket szerkeszteni.
Ha ebbe nem akarsz rögtön fejest ugrani, ráadásul nem is a rólad szóló szócikket akarod elsőnek „kikészíteni”, akkor az a tanácsom, hogy a regisztráláskor jelentkező mentorodnak a vitalapján írd meg ugyanazt, amit fentebb leírtál! Aztán majd meglátod, hogyan fejlődnek a dolgaid!
Ha mégis teljesen „elveszett”-nek fogod érezni magadat, akkor jelentkezz újra, itt, a Tudakozóban!
vitorlavita 2020. február 12., 16:10 (CET)[válasz]