Wikipédia:Tudakozó/Archívum/2017-08-07

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Megválaszolva. Ha további kiegészítést akarsz tenni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [forrásszöveg szerkesztése] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Azt szeretném megtudni, hogy a Hobo Blues Band wiki oldalán a tagok között szerepel Fuchs László neve, de ahová navigál az oldal, az nem ugyanaz az ember. A HBB tagja most lenne kb 55-58 éves, sajnos már nem él, 1996-ban halt meg. A HBB mellett színházi zenés produkciók zenei vezetőjeként dolgozott, több évig a Budapesti Kamaraszínháznál (én itt dolgoztam vele több évig). A navigáció viszont egy olyan személy oldalára visz, aki egy híres matematikus, és 1924-ben született. Kerestem a HBB laphoz tartozó személy oldalát, de nem találtam. Lehet ezzel a hibás navigációval tenni valamit?
--Friendsheep vita 2017. augusztus 7., 22:42 (CEST)[válasz]
A hibás navigációt kijavítottam. A matematikus lapjára most már csak a valóban róla Fuchs László (matematikus) szóló hivatkozások vezetnek. A HBB egykori zenészéről szólóak pedig a még(?) nem létező Fuchs László (zenész) szócikkre. – Holdkóros vita 2017. augusztus 8., 06:10 (CEST)[válasz]