Wikipédia:Tudakozó/Archívum/2016-08-05

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Családfa a Wikipédiába[szerkesztés]

Jó napot!

Évek óta foglalkozom családom, a Greguss-család eredetének és ágainak genealógiájával, amely jóval túlmutat a "rozsnyói" (G. Mihály, Ágost, Gyula...) ágon, és a családtörténet egy részét (úgy 18-20db, -microsoft-World- oldalnyi szöveget 12-es betűterjedelemben) szeretném megosztani a Wikipédián keresztül. Azonban sajnos erősen rosszul látok, és elakadtam a cikk feltöltésével. Hol kel megtenni ezt, illetve mi az ajánlott?

Köszönettel: Greguss Áron Gregussaron üzenőlapja  2016. augusztus 5., 12:48‎ (CEST) (A hozzászóló azonosítóját és a megjegyzés időbélyegét egy másik szerkesztő pótolta. Lásd: Wikipédia:Aláírás)

válasz

Ezzel érdemes kezdeni: Wikipédia:Az első lépések. Aztán nézegetni pl. Greguss Mihályt és a többieket. Ami nagyon fontos: aki bekerül a Wikipédiába, az nevezetes kell, hogy legyen. Család bemutatására példa ez: Wesselényi család. Itt is fontos, hogy a család legyen nevezetes. A nevezetességről itt van leírás: Wikipédia:Nevezetesség. Wikizoli vita 2016. augusztus 5., 14:54 (CEST)[válasz]