Wikipédia-vita:Veszprém-műhely

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Apród 5 évvel ezelőtt a(z) Nagy Károly (MDF, Veszprém) témában

Elvégzendő feladatok[szerkesztés]

  • Cikkértékelés!!!!! (Cikkértékelési műhelybe bekapcsolódás, statisztika, kategóriák, napló stb.)
  • A tagságot jelző userbox, mely a {{Sablon:Veszprémműhely-tag}} használatával tehető ki a userlapra. Jelenleg így néz ki:
Ez a szerkesztő a Veszprém-műhely tagja.


Ötletek, tervek[szerkesztés]

Nyári cikkíró verseny[szerkesztés]

Egyesületi blogMagyar Wikipédia a Facebookon!Wikimédia Magyarország a Facebookon!Kövess minket Twitteren! Üdv a műhelytagoknak!

A Wikimédia Magyarország Egyesület ismét cikkíró versenyre buzdítja a szerkesztőket, ezúttal a műhelyek saját témáinak körében. Minden műhely 1-2-3. helyezettjeit az egyesület Wikipédiás ajándéktárgyakkal jutalmazza.

Tudnivalók:

  • Szükség van a résztvevő műhelyekből két tagra, akik egyrészt szomorúan lemondanak a versenyzés lehetőségéről :-), másrészt vállalják, hogy saját műhelyükben meghirdetik és lebonyolítják a versenyt, az elbírálást. A szervezők az áldozatukért cserében biztosak lehetnek a tudatban, hogy kedves témájuk új szócikkekkel, műhelyük, ha csak ideiglenesen is, új tagokkal bővül, és ha sikeres a verseny, nekik is félreteszünk az ajándékokból a munkájuk elismeréseként.
  • A versenyt a két szervező megléte és a műhely aktivitása esetén indítjuk el egy-egy adott műhelyben.
  • A verseny időtartama július 1. és augusztus 31. közötti 2-3 hét lesz valamikor, attól függően, hány műhely jelentkezik, ezt még pontosítjuk.
  • A versengő cikkeknek a verseny időszaka alatt kell megszületnie és befejeződnie, illetve meglévő cikkek kibővítésével is részt lehet venni.

Természetesen a résztvevőknek nem muszáj műhelytagnak lenniük. Egy szerkesztő akár több műhely versenyén is részt vehet, a különösen ügyes szerkesztőknek félreteszünk néhány különdíjat. A cikkek írásakor a szerkesztők legyenek figyelemmel az alapvető formai szabályokra (cikkfelépítés, források), a cikk elkészülésekor a cikket listázni kell a műhely által megadott oldalon.

Ha tehát akad a műhelyben két szervező tag, 2012. július 1-ig jelentkezzetek a vitalapomon. - RepliCarter Hagyj üzenetet 2012. június 27., 22:52 (CEST)Válasz


Felmérés[szerkesztés]

Kedves Műhelytagok!

Annak felmérésére, hogy melyik műhely aktív és melyik nem, egy üzenetet hagyok itt nektek. A felmérés célja annak a megállapítása, hogy egy ide érkező kérdésre kap-e belátható időn belül választ a kérdező. Amennyiben aktív a műhely, kérlek reagáljatok rá. Kérem, hogy olyan válaszoljon, aki rendszeresen figyeli ezt az oldalt és ne olyan, aki véletlenül vette észre az FV-ben. Szajci pošta 2016. december 22., 15:09 (CET)Válasz

Cikkértékelés[szerkesztés]

Sziasztok, bár elég nyilvánvaló, hogy műhely nem működik, mégis jelzem, hogy a cikkértékelő sablont most már hozzá lehet adni a szócikkekhez a felső menüsor Értékelő opciójával is, vagyis nincs akadálya az értékelésnek. A cikkértékelési összefoglaló oldalán szerepel a Veszprém műhely, és elérhető a különböző ehhez kapcsolódó statisztikák is. Aki erre jár és olvassa, használja (és adja tovább a veszprémi szerkesztőknek) Palotabarát vita 2018. november 3., 00:14 (CET)Válasz

Nagy Károly (MDF, Veszprém)[szerkesztés]

A Nagy Károlyokat nézegettem és ennek során láttam Nagy Károlyt, az MDF veszprémi alapítótagját, akiről az itt leírtakon kívül nehéz volt visszakeresgélnem mást. Mit lehet tudni róla, mert ha nevezetes, akkor szerintem érdemes a Nagy Károly (egyértelműsítő lap)ra is rátenni a nevét. Ha pedig nem nevezetes, akkor nyilván nem.

De mint írtam, ezen a riporton kívül nem tudok mást róla. Apród vita 2018. november 27., 01:18 (CET)Válasz