Vita:Stephenie Meyer

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Laci.d 13 évvel ezelőtt a(z) Ez a wikipédia... témában

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Untitled[szerkesztés]

Hello!

Nem értem ezt a Valószínű szerzői jogsértő dolgot. A Stephenie Meyer féle szócikke tén kezdtem el megírni itt a Wikipedián még tavaly novemberben. Az eredeti cikket is én írtam a saját könyves blogunkon: http://konyvmolyok-irok.blogspot.com/search/label/Stephenie%20Meyer

A fent említett twilight4ever nevű oldal szép kényelmesen a mi oldalunkról vagy a Wikipediáról szerezte, de semmi esetre sem ő az eredeti szerző.

A fentiekből kiindulva én Szilvi79 (Vagyis Borostyán a Könyvmolyok blogon az ERWEDETI cikk szerzője is egyben) engedélyt adok a Wikipediának és saját magamnak a cikk felhasználására.

Köszönöm!

Szilvi Szilvi79 vita 2009. július 28., 21:28 (CEST)Válasz

akkor jó, köszi! visszaállítottam. – Alensha sms 2009. július 31., 23:23 (CEST)Válasz

Ez a wikipédia...[szerkesztés]

"(Ezeket az ügynökségeket úgy kell elképzelni, mint mondjuk az ingatlan piacon. Az ügynök azon munkálkodik, hogy az adott terméket minél több helyen bemutassa szakértő véleményével, és az ajánlati árakat is feljebb nyomja - a szerk.) " Mi a túrót keres ez egy ENCIKLOPÉDIA szócikkében? Ki vele! – Aláíratlan hozzászólás, szerzője 77.111.71.126 (vitalap | szerkesztései)

Bizonyára nem okleveles professzorok szerkesztik Stephanie Meyer középszerű ponyvaírónő szócikkét. A változtatásokat Te is nyugodtan végrehajthatod (WP:BSZ) - Laci.d céllövölde 2010. szeptember 20., 00:34 (CEST)Válasz