Vita:Simon Tibor (labdarúgó, 1965–2002)

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Bitpull 15 évvel ezelőtt a(z) Simon kezdte témában
Ez a szócikk a következő műhely(ek) cikkértékelési spektrumába tartozik:
Labdarúgás témájú szócikkek (besorolatlan)
Sport témájú szócikkek (besorolatlan)

Simon kezdte[szerkesztés]

A focista és barátai mulatozása zavarta a többi vendéget, a tanúk szerint pezsgőt locsoltak, az asztal tetején táncoltak és hangoskodtak. Ezért is figyelmeztette őket az egyik biztonsági őr, de a vendégek közül is akadt, aki szólt nekik, ővelük keveredett vitába Simon. Ennek az lett a vége, hogy a focista "lefejelte" egyiküket, a közelben álló Galambost pedig leköpte. Az elsőrendű vádlott ezután ütötte meg Simont, az egyik biztonsági őr közben próbálta szétválasztani őket. A focista ezután rohant ki a Café Allure-ből, a bizonyítékként felhasznált utcai kamerák felvételén az látható, hogy a három őr futott utána, majd kis késéssel Galambos.

"Ismeretlen okból" esett el Simon a szórakozóhely előtt, bár az egyik őr első vallomásában azt mondta, ő rántotta el vagy gáncsolta el, de ezt később visszavonta, és nem sikerült megállapítani, mi történt valójában. A földre került focistát a három őr ütötte és rugdosta, majd otthagyták, mire Simon magától felállt. Ekkor ért viszont oda Galambos, aki lendületből - "futtában" - óriási erővel megütötte az arca jobb oldalán, a szeménél. Az ütés erejétől a futballista hanyatt esett, olyan hirtelen, hogy egyáltalán nem tudta hárítani az esését, így "teljes testhosszban elvágódott", és a feje a kövezetnek csapódott.

Galambos ezután még egyszer megrúgta, majd elment, az ütés miatt erősen vérzett a keze, ezért taxiba ült és távozott. A földön maradt Simonhoz a járókelők hívtak mentőt. Mivel nem volt megfelelő információja a mentőszolgálatnak a sérülés valódi súlyosságáról, nem is a legnagyobb felszereltségű autójuk érkezett a helyszínre.

http://www.origo.hu/itthon/20060424enyhebb.html?pIdx=1

Járóka Lívia politikus: ő beszélhet összeviszza.

A Wikipédia viszont Marian Cozma emlékét sértené meg, ha épp Járóka [nyilatkozatát közölné]. – Bitpull vita 2009. február 16., 15:37 (CET)Válasz