Vita:Rövid pályás úszó-Európa-bajnokság

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt *feridiák 8 évvel ezelőtt a(z) 2015-ös rövid pályás úszó-Európa-bajnokság témában
Ez a szócikk témája miatt a Sportműhely érdeklődési körébe tartozik.
Bátran kapcsolódj be a szerkesztésébe!
Besorolatlan Ezt a szócikket még nem sorolták be a kidolgozottsági skálán.
Nem értékelt Ezt a szócikket még nem értékelték a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: ismeretlen
Sport témájú szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index

2015-ös rövid pályás úszó-Európa-bajnokság[szerkesztés]

Hosszú Katinka és Cseh László
Hosszú Katinka és Cseh László

A szócikk 2007. december 27-én, vitalapja 2008. december 30-án indult. Érdemi vita eddig itt még nem folyt. Ennek hiánya különösen szembeötlő a mostani, az izraeli Netánja városban december 2. és 6. közötti rövid pályás úszó-Európa-bajnokságon a magyar úszók nagy győzelmének ténye és a Wikipédiában szócikkének és az Aktuális rovatba kitevésének hiánya közt.

A magyar csapat - folytatva a kazáni 2015-ös úszó-világbajnokság sikersorozatát - már a nyitónapon két arannyal kezdett, benne Hosszú Katinka világcsúcsot úszott és a zárónapon Cseh László harmadik aranyát nyerte második Európa-csúcsával. Válogatottunk végeredménye 11 arany, 3 ezüst és 1 bronz, melyhez Hosszú Katinka hozzájárulása 6 arany, egyik világcsúccsal és 1 ezüst, valamint Cseh Lászlóé három arany, kettő Európa-csúccsal, Bernek Péter és Verrasztó Dávid 1 - 1 arany, Kapás Boglárka 1 ezüst és 1 bronz, továbbá Gyurta Dániel 1 ezüst.

Ezért teljes mértékben indokoltnak tartjuk, hogy legalább a végén kitegyük az Aktuális rovatba a kiemelkedő eredményt és vele Hosszú Katinka és Cseh László képét. - *feridiák vita 2015. december 6., 19:59 (CET)Válasz