Vita:Nagy Gábor (költő)

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Kosztoglotov 15 évvel ezelőtt a(z) Untitled témában

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Untitled[szerkesztés]

Ki kellene javítani a szócikk elnevezését, mert a szócikk "tárgya" elsősorban költő: hét könyve közül 5 szépirodalmi műalkotás, és csak 2 tudományos. Díjai közül 2 tudományos, 8 művészeti. A forrásként említett lexikonokban is elsősorban költőként nevezik meg. Szervezeti tagságait tekintve is elsősorban művész (költő, író): 5 művészeti és 1 tudományos szervezet tagja. A "Nagy Gábor irodalomtörténész" elnevezés azt eredmémyezi, hogy a "Nagy Gábor költő" keresésre nincs találat a wikin. Át kellene javítani "Nagy Gábor (költő)" vagy "Nagy Gábor (költő, irodalomtörténész)"-re.– Kosztoglotov vita 2009. május 22., 10:54 (CEST)Válasz