Vita:Máté Judit

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Piraeus 2 évvel ezelőtt a(z) Születési dátum témában

Kísérlet a szabályaink kijátszására?[szerkesztés]

ezt érdemes megnézni.

"Ez nem a hivatalos oldal. A hivatalos oldal itt található." ???

Érdemes egy kicsit utánanézni a Google-on.

Tehát: Létezik egy Szerkesztő:Máté_Judit oldal, ugyanezzel a formázás nélküli, máshonnan bemásolt életrajzi szöveggel. Felküldője 2010 óta szerkesztői nevet változtatott. Mást nem szerkesztett.

Ha már a szerkesztői oldalon megvan, kérdés, van-e annyira nevezetes, hogy szócikk is legyen róla?--Linkoman vita 2017. február 22., 16:31 (CET)Válasz

Tmb eredménye[szerkesztés]

Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Máté Judit. – Pagony foxhole 2017. május 18., 20:47 (CEST)Válasz

Születési dátum[szerkesztés]

Egy anonim, IP-ről szerkesztő szerkesztőtársunk kitörölte a születési dátumot a cikkből és a szerkesztési összefoglalóba azt a mondatot írta, hogy „Máté Judit a születési évet nem szeretné meg jelentettni!” Sajnos nem hiszem, hogy megkapja az üzenetemet, ha az anon IP cím vitalapjára írok, ezért itt hagyok üzenetet, hátha ez eljut hozzá.

Két dolgot szeretnék jelezni felé:

  1. A Wikipédia nem közöl új adatokat, csak a nyomtatásban vagy interneten fellelhető hiteles források adatait közli újra. Máté Judit születési dátuma a PIM adatbázisában, weboldalán mindenki számára teljesen nyilvánosan hozzáférhető adat, a cikkünk erre az adatforrásra hivatkozik. A PIM és egyéb adatforrásokat pedig nem mi hozzuk létre.
  2. A másik probléma, hogy bárki írhatja, hogy ő XY, vagy XY nevében jár el, vagy azt teszi itt, amit XY mit szeretne a róa szóló cikkben. De nem tudjuk ki áll az anonim IP cím mögött, így ezeket a kéréseket – egyebek mellett a cikk alanyának védelme érdekében – nem lehet valósnak tekinteni.

Kérdés esetén pl. itt tudunk egyeztetni.

Üdv:

Piraeus vita 2021. szeptember 3., 11:24 (CEST)Válasz