Vita:Kolompár Orbán

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Gtamas 10 évvel ezelőtt a(z) Nemzetisége témában

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

2009.11.28. :Enyedi: Belejavítottam az iskolai végzettségekbe. Azért tettem ezt, mert nekem hónapokig a Wikipédia alapján az volt a meggyőződésem, hogy a cikk tárgya valamilyen középfokú (szakközépiskola, vagy legalább szakmunkás képző) végzettséggel rendelkezik (ott tanulta a földmérést). Ezzel más is így lehetett, így azt gondolom, hogy egyszerűbb konkrétan leírni a helyzetet. Úgy vélem, hogy egy közéleti szereplő (az ország cigányságát képviselő Kolompár Orbán pedig szerintem az) iskolai végzettségét jó ha ismeri a szavazótábora, főleg ha az bírósági tárgyaláson is említésre került (nyilvános adat). Ezzel együtt iskolázottságának hiányát nem volt szándékomban túlhangsúlyozni. Ha úgy érzed, mégis ez történt, akkor legyél szíves módosítsd a szócikket, de úgy, hogy még véletlenül se lehessen azt hinni, hogy ennél komolyabb végzettséggel rendelkezik. A szimpla visszavonást tehát nem tartom elfogadhatónak.

Szoftverüzemeltetői végzettség[szerkesztés]

Valami nem jó, ha nincs érettségije, akkor hogy szerzett ilyet ? Úgy tudom, ez egy OKJ szakképesítés és ahhoz is kell az érettségi... Az ECDL az nem egyenlő a "Szoftverüzemeltetői végzettség"el !!! Írjak a HVG-nek, hogy nézzenek utána a valóságnak ? Joda604 vita 2012. április 13., 21:37 (CEST)Válasz

Nemzetisége[szerkesztés]

Nemzetisege: magyarországi cigány (popup:Magyarországi romák) ami átugrik a "magyarországi cigányok" oldalra. Mi lenne a helyes konszenzus, roma, cigány, vagy így teljesen helyes? Gtamas vita 2014. február 19., 09:16 (CET)Válasz