Vita:Harsányi István (építészmérnök)

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Kit36a 12 évvel ezelőtt a(z) Untitled témában

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Untitled[szerkesztés]

Az aranydiplomázáshoz utólag is gratulálva, kéréssel fordulok Hozzátok. Az alkalom - és társaink - megtisztelése érdekében egy internet szócikket készítek,> aranydiplomás építészek (2011) < címen. A szócikk szerkesztése wikipedia. hu rendszerben készül. de simán elérhető a google-ban. A szócikk név-felsorolásában nevetekre klikkelve saját szócikketek jelenik meg, benne az ajándék-kiadványy méltató szöveg-részletével. Amennyiben szerepeltetésével egyet értetek, javaslom tartalmát igényeitek szerint bővíteni. A felugró szócikk rendszere és működése egyszerű, ha segítséget kértek, email-emen elérhettek. Ha a nyilvánosságot nem igénylitek, a szócikk törölhető.

Ezt az üzenetet a szócikk vitalapjára is beillesztem.

Örültem, hogy egészségesnek és jókedvűnek láttalak Bennetek

Üdvözlettel: Kit36a vita 2011. június 6., 18:45 (CEST)Válasz