Vita:Game Channel

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

A törlési megbeszélés eredménye (2021. március)[szerkesztés]

Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: Nevezetesség hiányában törölve. – Crimeavita 2021. március 8., 09:19 (CET)Válasz

Game Channel[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztésemunkalapmunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a lap törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

Nevezetes? GhostDestroyer100 vita 2021. február 28., 13:32 (CET)Válasz

2021 februárjában tette rá Shimarin a {{nevezetesség}}(?) sablont a cikkre, amely 2008-ban készült egy olyan szerkesztő által, akinek csak ehhez kapcsolódó szerkesztései voltak (lap létrehozása, szerkesztése, a lap linkjének hozzáadása különböző játékok cikkeihez). Egyetlen független szerkesztése volt Donald Pleasence színész cikkében. Független forrás zéró, csak a hivatalos oldal és a Game Channel twitter, illetve google+ oldalai. Keresés során csak a cikküket, a honlapjukat és a fb oldalukat találtam. Itt semmi szó nincs róluk, annyi közük van az egészhez, hogy ők szolgáltatták a cikkeket (persze, mert a címben is benne van, hogy "partner"). Persze ebben az is közrejátszik, hogy teljesen közkeletű névről van szó. (Hiába tettem mellé a "magazin" szót, nem segített.) Nem tartom nevezetesnek. GhostDestroyer100 vita 2021. február 28., 13:32 (CET)Válasz

 törlendő Nem nevezetes shimarin vita 2021. március 6., 12:14 (CET)Válasz


A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!