Vita:Carmen Johannis

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Foldesdave 1 évvel ezelőtt a(z) Lektor sablon indoklása témában

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Lektor sablon indoklása[szerkesztés]

Üdv! Igazad van,nem Nagyszebenben született hanem Szászrégenben. Módosítom,ha még nem került rá sor.Köszönöm,hogy szóltál Foldesdave Mi a szitu? 2022. július 27., 21:27 (CEST)Válasz

Infobox tagolása, magyar településnevek[szerkesztés]

Szia, @Foldesdave, pár dolog.

Az infoboxokok paramétereit általában nem ömlesztve, hanem rendezetten, tagoltan szoktuk beilleszteni. Ez egyrészt könnyebbé teszi a szerkesztést neked is, másrészt kényelmessé és átláthatóvá teszi a sablont a későbbi módosítások végzőinek. Arra bíztatlak, hogy a sablondokumentációból másold ki a mintát a jövőben. Ha vannak települések, amelyeknek rendelkeznek magyar névvel, a magyar projektekben azt részesítjük előnyben; ha máshogy nem, a Wikidatából könnyedén ki tudod következtetni valaminek a magyar elnevezését. Amennyiben ez a cikk esetleg fordítás lenne, kérlek jelezd a megbeszélt módon.

Jó szerkesztést, Blua lagoMesélj, mizu? 2022. július 27., 21:22 (CEST)Válasz

Szia Blua lago! Köszönöm. Foldesdave Mi a szitu? 2022. július 27., 21:25 (CEST)Válasz