Vita:Bolla Ági

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Nyárizápor 4 évvel ezelőtt a(z) Mikor? témában

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Mikor?[szerkesztés]

Idejön egy újszülött, és az se derül ki a számára, melyik korban dolgozott a hölgy. Ha már a születési éve titok, legalább érzékeltetni kellene a pályája időbeliségét. – Pagony foxhole 2019. szeptember 9., 16:15 (CEST)Válasz

Élő személy egyetlen forrás nélkül, szubjektív visszaemlékezés alapján. Ha így marad, javasolni fogom, hogy feljavítóba kerüljön. Illetve majd azon is vitát lehet nyitni, hogy Ágnes vagy Ági. – Vépi vita 2019. szeptember 9., 19:23 (CEST)Válasz

Be van írva! A forrás kelte is 1980-as. Akkoriban a legtöbb manöken a becenevén szerepelt.Van egy cikk, a forrásnál, ahol Bolla Ágnes a neve.

Nyárizápor vita 2019. szeptember 25., 13:21 (CEST)Válasz

itt is van interjú, Ági, Ágnes http://retromagyarfotomodellek.blogspot.com/2016/02/bolla-agi-szupermodell.html

Nyárizápor vita