Vita:Az osztály rendfelelőse (Spongyabob)

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

A törlési megbeszélés eredménye (2020. augusztus)[szerkesztés]

Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: Önmagában nem nevezetes, a wiki amúgy sem műsorújság epizódismertetőkkel. Törölve. – Crimeavita 2020. augusztus 27., 09:26 (CEST)Válasz

Az osztály rendfelelőse (Spongyabob)[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztésemunkalapmunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a lap törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

Nem nevezetes epizód. GhostDestroyer100 vita 2020. augusztus 22., 22:29 (CEST)Válasz

A Spongyabob Kockanadrág első évadjának egyik epizódja. A cikket három sablon uralja: nevezetesség, nincs forrás, forma (plusz egy, a törlés). Gugli semmi megfelelőt nem adott ki, csak videókat, fandom wikit és egyéb bárki által szerkeszthető oldalt, illetve áruházak listáját. Egy oldalt találtam, amely kimondottan az epizóddal foglalkozott (kritikát írt róla), az is blog volt. Szóval semmi megbízható forrás. Semmilyen más nyelvű wikin sincs cikke. Max átirányítás maradhat az első évad cikkére, de semmiképp nem nevezetes önállóan. GhostDestroyer100 vita 2020. augusztus 22., 22:29 (CEST)Válasz


A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!