Vita:A Hupikék törpikék szereplőinek listája

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ez a szócikk témája miatt a Rajzfilmműhely érdeklődési körébe tartozik.
Bátran kapcsolódj be a szerkesztésébe!
Besorolatlan Ezt a szócikket még nem sorolták be a kidolgozottsági skálán.
Nem értékelt Ezt a szócikket még nem értékelték a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: ismeretlen
Rajzfilmekkel kapcsolatos szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index

Szerintem Törppapa az Törpapa vagyis a Törpök apja. Csak angolul papa smurf.– Módis Ágnes Vadszederke vita 2009. április 29., 15:10 (CEST)Válasz

Vakondka, már nem bírom tovább, rémes, hogy a gépi fordítást rögtön beírod, át kell fogalmazni, mert ez így magyartalan. Pl.

  • Büdöstörp (Stinky Smurf) - Nem szerette a mosást, fenntartotta a többieket egy ideig. Hókuszpókot viszont addig tartott tőle a rossz illatától. De egyszer egy különleges mosást végzett mitől jó szaglása lett.
  • Nobody Smurf/Somebody Smurf - magyarul Senki Törp/Valaki Törp. Azért hívták Senki Törpnek, mert semmilyen jellemző tulajdonsága sincs amiről elnevezhették volna, és a törpiek sokszor észre se vették, hogy ott van. Egyszer valamilyen nagy bajba kerültek a törpök (sajna, már nem emlékszem miért) - és valaki ezt találta mondani: "Ki tudna segíteni segíteni? Senki!" Senki Törp ezt magára értette, és valóban megmentette a törpöket, így lett belőle Valaki Törp.

VadszederkeMágika 2009. július 9., 22:09 (CEST)Válasz

Az első képen annak a törpnek le van törve a keze, ez így tiszta horror… Alensha 2011. február 1., 07:35 (CET)Válasz

törpilla[szerkesztés]

Törpilla benne van a 99 törpben, ugyanis a 100. törp c. sorozatepizódban szerepel, valamint A Varázsszemüveg c. részben, ami a 100. törp után készült, Törpillával együtt vannak a törpök 100-an.

Lehet hogy ez különbség a képregény és a rajzfilm között.

Wandering Smurf, Dreamy Smurf, Flying Smurf, Astro Smurf[szerkesztés]

Az igaz, hogy ő egy törp, de négy énje is van. --Vakondka vita 2015. március 25., 16:00 (CET)Válasz

Hókuszpók[szerkesztés]

Egy epizódban Hókuszpók elmeséli hogyan találkozott először a törpökkel. Még diákkorában történt, még Sziamiau is kiscica volt, a varázslóiskola előtt találkozott először törpökkel. A képregény emlékeim szerint úgy kezdődik, hogy Hókuszpók olvassa a varázskönyvet: "Aranycsinálás. Hozzávalók: 6 darab törp. Mi az a törp?" Megnézi a lexikont: "Törp: kis kék lények, az erdőben élnek"