Vita:A Hitelért Irodalmi és Művészeti Alapítvány

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

A törlési megbeszélés eredménye (2021. február)[szerkesztés]

Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény:Törölve. Az, hogy egy alapítványnak legyen alapító okirata és kuratóriuma, a létezésének az alapfeltétele. – PZoli vita 2021. február 6., 20:58 (CET)Válasz

A Hitelért Irodalmi és Művészeti Alapítvány[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztésemunkalapmunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a lap törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

Nem tűnnek nevezetesnek GhostDestroyer100 vita 2020. december 11., 13:14 (CET)Válasz

Nem vitatom a hasznosságukat, de a nevezetességüket igen. Majális is vitatja, hiszen még 2018-ban tette rá a {{nevezetesség}}(?) sablont. Tényleg örülök, hogy van ilyen alapítvány, hiszen egyértelműen hasznos célt szolgálnak, de attól tartok, sajnos nem elég nevezetesek a WP számára. A cikkben található források közül kettőben csak a nevük van megemlítve, az egyik ráadásul egy pdf fájl (nem mintha azt nem lehetne felhasználni, csak mondom). A harmadik forrás pedig csak arról szól, hogy új elnöke van az alapítványnak (mondjuk ez legalább tényleg róluk szól). Ezek igazából a jegyzetek, forrásnak pedig az alapítvány alapító okirata van megadva, de csak úgy, hogy be van írva a következő: "A Hitelért Alapítvány alapító okirata". Haha. Guglizás során sem találtam róluk semmi megfelelőt, sőt, mindössze elenyésző számú találat kapcsolódott hozzájuk: a Wiki cikk, első helyen, természetesen, utána a saját honlapjuk, majd egy-két triviális említés, végül pedig a cikkben is szereplő elnökös hír. Ha azt egy jó forrásnak elfogadjuk, az akkor is csak egy és annyi nem elég. Szóval, hasznosságuk ellenére nekem nem tűnnek nevezetesnek, de nyugodtan cáfoljatok meg! GhostDestroyer100 vita 2020. december 11., 13:14 (CET)Válasz


A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!